~ DBC träffen den 13 Juli 2015. ~

Det är dags igen! Den 13 Juli äger DBC träffen till i sköna Stockholm. Från klockan 12.00 - 17.00. Samma tid och plats som förra året.
 
Hur du anmäler dig kommer du att kunna se längst ned i inlägget, där det finns 2 kategorier. För dig som är under 18 och för dig som är 18 eller över.
 
Anmälningsperioden är från och med 14 Juni till och med 10 Juli. Du kan alltså INTE anmäla dig efter den 10 Juli, då är anmälningsperioden stängd. Är du där emot ny i DBC kan undantag skes!
 
Precis alla DBCare är välkomna till träffen, oavsett om du är ny eller gammal. Ju mer som kommer ju roligare blir det. Det är självklart inget tvång att komma om du inte vill. Och ifall du har med dig en kompis som spelare sso men inte är med i DBC så kan du självklart ta med din kompis som stöd (Detta måste meddelas i samband med att du anmäler dig själv) Samma gäller om du tar med dig en familjemedlem, så ska detta framkommas i anmälningen. För att jag ska kunna lättare ha koll och översikt över hur många som kommer!
OBS ~ Detta är i första fall endast för DBCare. Så, ni som inte är med i DBC eller är gamla DBCare som lämnat eller åkt ut kan ni tyvärr inte komma.
 
Vart ska man mötas?
Vi kommer samlas runt 12.00 ~ 12.30 i  Humlegården.
Vet man med sig att ens tåg,skjuss ect kommer lite senare än 12.30 så får man höra av sig tidigare så vi inväntar alla. Här är länken så ni kan gå in och titta själva och en bättre bild så klicka där --->  ~ KARTA TILL HUMLEGÅRDEN ~ 
Vi kommer att samlas utanför Biblioteket som är i mitten av Humlegården, tills alla har kommit.

 Vad bör jag ta med mig?
Ta med glatt humör är det allra viktigaste! Även en filt och picknik vore bra!
 
Vad ska vi göra för någonting?
Vi kommer att först och främst samlas, se till att alla är här. Och som förra året kommer vi att få gissa oss till vilka som är vilka. Jag kommer dock behöva veta vilka ni är i förväg ;) Men de kirrar vi på plats!
Därefter har vi planerat in lite lekar, bland annat en 5 kamp och frågesport! Även mysa lite med små prat och fika! :D Därav ta med dig ditt favorit fika/snacks/mat ^
 
Måste man vara där från 12.00 till 17.00?
Nej, det är klart du inte måste. Ett måste är dock att du samlas vid senast 12.30 om du kommer senare bör du kontakta Jenny om det, så ska vi se vad vi kan göra. Men, du kan självklart åka hem när du vill. Jag kommer vara där till 17.30! :D
För att anmäla sig till träffen ska det tidigast ske 14 Juni och senast 10 Juli. Anmälningar efter det kommer ej vara godkända, utöver om du är en ny medlem och ej haft 14-10 på dig.
 
FÖR DIG SOM ÄR UNDER 18.
Är du under 18 år kommer din målsman att behöva anmäla dig till träffen för att jag som arrangör ska kunna veta att du har tillåtelse att komma på träffen.
Hotmailen din målsman ska maila till är DBCtraffen@hotmail.com om dina föräldrar vill ha mitt nummer att kunna ringa eller smsa till mig då ska antingen dina föräldrar eller du maila till Called@live.se och berätta att du vill ha mitt telefon nummer. Du ska använda ditt STAR STABLE namn som rubrik på mailet. Detta pga säkerhetsskäl att jag ej vill dela ut mitt personliga nummer öppet för alla läsare. Och hoppas det accepteras.
 
I smset/mailet ska först och främst komma från din målsman, det är INTE okej att det använder ditt telefon nummer eller din mail för att anmäla dig. Då jag vill vara säker på att det är dina föräldrar.
Det ska även framkomma i mailet ditt Star stable namn, och ditt riktiga namn, din riktiga ålder och så klart föräldrarnas namn. (efternamn är ej obligatoriskt) och även om dina föräldrar vill dela ut sitt nummer till mig så jag kan kontakta dem ifall någonting skulle ske om det ej kommer vara närvarande under träffen.

Vill ni istället ringa mig, så går det också bra. Dock önskar jag att få ett sms i förväg om att ni ska ringa!
 
FÖR DIG SOM ÄR 18 ELLER ÖVER.
Är du 18 eller över så är du ju målsman över dig själv, (troligen) och behöver inte ha någon annans godkännande att åka på träffen. Du behöver enbart maila till DBCtraffen@hotmail.com och skicka in att du mer än gärna kommer på DBC träffen, ange ditt Star stable namn, ålder och ditt riktiga namn (efternamn är ej obligatoriskt) vill du däremot ha mitt mobil nummer gäller samma sak som följande att maila till Called@live.se med rubriken ditt star stable namn.
 
Vill du ha ett snabbt svar på ditt mail? Kontakta mig via kik, skype eller Star stable när du har skickat din ansökan!
 
Har du eller dina föräldrar några övriga frågor är det fritt fram att maila mig, eller fråga i spelet!
Jag hoppas vi syns den 13 Juli!

Kram Jenna.
 
 
 

~ DBC SOMMARLOV. ~

Hej mina söta små diamant bubblor! Har sommarlovet börjat än? För mig började det redan 4 juni!
Hoppas ni har massvis med planer i sommar, umgås med familj/vänner, ut och resa, vila ut er inför de kommande skolåret. DBC kommer också att ta sommarlov precis som vanligt, vi kommer vara återigen på banan efter de första mötet i September som infaller söndagen den 6 september! Då startar tema veckorna igång som vanligt.
 
Tills dess, vad har vi att se fram emot? ~ i DBC kommer vi bjuda på lite blandat i sommar, helt dött ska det inte få bli. Ni medlemmar som känner för det får givetvis hålla event precis när ni vill! Vi kanske ska skaffa en sommarlovsblogg där alla har tillgång till att fylla i en dag de vill ha event? :)
Lite spontana event på sommarkvällarna blir de alltid, filmkvällarna och bara umgås med varandra! De finns inga krav på att du måste dyka upp på eventen för du risker inte att bli kickad. Din plats kommer vara väl bevarad i klubben! Men, vi kommer göra en rensning på oaktiva medlemmar, detta kommer ske när jag har tid, alltså inget bestämt datum!
 
Vad har vi mer att se fram emot?, jo DBCs ridläger såklart. Som varje år arrangerar vi ett ridläger för alla DBCare. Massvis med roliga aktiviterer och lekar som pågår i cirka 2 veckor. Temat på ridlägret är fortfarande hemligt för er medlemmar, ni kommer få veta på de i tid, till ridlägret!
 
Och sist men absolut inte minst.. DBC träffen 2015. Vi hade en förra året och hela 20 personer kom på träffen, det var helt magiskt! Folk från Umeå till Skåne samlades, i år kommer vi troligen göra en liknande träff fast med lite mer lekar. Vi planerar in en härlig picknik, massa prat, frågesporter och 5 kamp! Detta vill du nog inte missa, plus att du också får träffa en massa DBCare!? Du kommer kunna anmäla dig till träffen redan nästa vecka. NÄSTA VECKA SKÄMAR DU? Nej :D Jag gör inte det. Nästa vecka kommer en full informationsinlägg upp hur du går till väga för att anmäla dig! Vart vi ska vara, hur man kommer dit och mycket mer. Håll ögonen öppna ;)
 
Tills dess mina vänner ~ på återseende.
 
OBS: Detta inlägg kommer fyllas på mer och mer med tiden. I början på Juli kommer de komma upp datum för speciella evenemang och dylikt! Bara kika in här lite då och då. Och för er som inte redan är med så rekommenderar jag att gå med i DBCs kik grupp.
KIK för er som ej har det är en typ av sms form, fast gratis så länge du har 3G/4G eller Wi-fi. De är en grupp där på just nu 30 av 50 personer. Där kan man snabbt få tag på varandra och jag finns tillgänglig dygnet runt på mobilen om det skulle uppstå några komplikationer! Det är även där jag först skriver ut ifall saker och ting blir inställda då jag inte har tillgång till dator hela tiden!

Så för er som är sugna, be någon DBC'are som är med att bjuda in dig eller kom direkt till mig!

~ DBC träffen vecka 29.

Snart är det ju som sagt dags att börja anmäla sig till DBC träffen. Men, vi vet ju ännu inte vilket datum!
Måndagen den 13 Juli eller Fredagen den 17 Juli.

Ni har nu chansen att välja datum! Genom att kommentera detta inlägg, använd ditt starstable namn som namn.  ENBART dom kommentarerna kommer att räknas, därefter skriver du vilket datum som passar dig av de ovan nämnda. Ta alltså inget random datum, utan välj enbart 13 eller 17 juli. Ni har fram till fredag den 12 juni på er att rösta på ett datum. Vinnande datumet kommer att presenteras under fredagen!
 
 
 
Som grädde på moset bjuder jag på en bild av DBCs allra första blogg header!

~ Vecka 23. Det närmar sig ett slut.. ~

Det börjar lida sig mot sitt slut med skolan, och även för DBC! Vi kommer att inleda ett långt och skönt sommarlov med massa kul aktiviterer ändå. Dessvärre inte varje vecka, temaveckorna upphör som de flesta kanske vet. Men, i sommar kommer vi arrangera ett ridläger med ett häftigt tema och ett awesome upplägg, lovar er att ni kommer inte bli besvikna på åretsridläger!
 
I sommar kommer vi även att ha DBC träff i Stockholm, ni kommer att kunna anmäla er till träffen redan NÄSTA vecka. Hur awesome är inte det? Och under söndagen kommer ni få reda på vilket datum vi kommer ha träffen på. Ni som ej dyker upp på mötet kan läsa om det på måndag alt tisdag.
 
Lite då och då kommer vi arrangera små event lite spontant när tiden finns inne. Ni som är sugna på att kanske testa hur det är att ha event? eller kanske äga klubb i 3-5 dagar är välkomna att höra av er till Jenny Snowhill under sommaren när du kommer att du har tid eller lust. Ni är alla varmt välkomna att hålla event/äga DBC under sommaren.
 
Vi kommer att ta tillbaka tema veckorna i September igen, och första söndagen i September har vi vårat möte och efter de börjar veckorna som vanligt.
 
Och som ni kanske förstått så är de INGA krav under sommaren, du behöver aboslut INTE komma på någonting som vi gör i sommar, du kommer inte att bli kickad heller. Under sommaren tar vi in nya medlemmar då och då när det finns platser för nya och härliga medlemmar.

Denna vecka kommer alltså bli den SISTA veckan i DBC, efter de börjar ett långt sommarlov och ett schema under sommaren får ni nästa vecka! :) Denna veckan har inget specifikt tema, utan vi kör på måfå lite olika events och roligheter som en sista grej! Jag hoppas ni är lika spända på sommaren som jag är!
 
 
 ♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.10.
♣ Samling ~ Moorland.
♣ Information: Idag ska vi ha en liten frågesport med gåtor. ;)
Jag ääälskar gåtor, och de är bäst för er att ni också gör de! :D Ta med er en liten häst ponny/arab/quater för att inte ta så mycket plats på banan. cx Mer ingående hur de går till på plats!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.10.
♣ Samling ~ Steves paddock.
♣ Information:
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
♣ Information:
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
♣ Information:
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Vingården.
♣ Information: Möte!