~ Vecka 23. Det närmar sig ett slut.. ~

Det börjar lida sig mot sitt slut med skolan, och även för DBC! Vi kommer att inleda ett långt och skönt sommarlov med massa kul aktiviterer ändå. Dessvärre inte varje vecka, temaveckorna upphör som de flesta kanske vet. Men, i sommar kommer vi arrangera ett ridläger med ett häftigt tema och ett awesome upplägg, lovar er att ni kommer inte bli besvikna på åretsridläger!
 
I sommar kommer vi även att ha DBC träff i Stockholm, ni kommer att kunna anmäla er till träffen redan NÄSTA vecka. Hur awesome är inte det? Och under söndagen kommer ni få reda på vilket datum vi kommer ha träffen på. Ni som ej dyker upp på mötet kan läsa om det på måndag alt tisdag.
 
Lite då och då kommer vi arrangera små event lite spontant när tiden finns inne. Ni som är sugna på att kanske testa hur det är att ha event? eller kanske äga klubb i 3-5 dagar är välkomna att höra av er till Jenny Snowhill under sommaren när du kommer att du har tid eller lust. Ni är alla varmt välkomna att hålla event/äga DBC under sommaren.
 
Vi kommer att ta tillbaka tema veckorna i September igen, och första söndagen i September har vi vårat möte och efter de börjar veckorna som vanligt.
 
Och som ni kanske förstått så är de INGA krav under sommaren, du behöver aboslut INTE komma på någonting som vi gör i sommar, du kommer inte att bli kickad heller. Under sommaren tar vi in nya medlemmar då och då när det finns platser för nya och härliga medlemmar.

Denna vecka kommer alltså bli den SISTA veckan i DBC, efter de börjar ett långt sommarlov och ett schema under sommaren får ni nästa vecka! :) Denna veckan har inget specifikt tema, utan vi kör på måfå lite olika events och roligheter som en sista grej! Jag hoppas ni är lika spända på sommaren som jag är!
 
 
 ♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.10.
♣ Samling ~ Moorland.
♣ Information: Idag ska vi ha en liten frågesport med gåtor. ;)
Jag ääälskar gåtor, och de är bäst för er att ni också gör de! :D Ta med er en liten häst ponny/arab/quater för att inte ta så mycket plats på banan. cx Mer ingående hur de går till på plats!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.10.
♣ Samling ~ Steves paddock.
♣ Information:
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
♣ Information:
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
♣ Information:
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Vingården.
♣ Information: Möte!
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback