~ DBC SOMMARLOV. ~

Hej mina söta små diamant bubblor! Har sommarlovet börjat än? För mig började det redan 4 juni!
Hoppas ni har massvis med planer i sommar, umgås med familj/vänner, ut och resa, vila ut er inför de kommande skolåret. DBC kommer också att ta sommarlov precis som vanligt, vi kommer vara återigen på banan efter de första mötet i September som infaller söndagen den 6 september! Då startar tema veckorna igång som vanligt.
 
Tills dess, vad har vi att se fram emot? ~ i DBC kommer vi bjuda på lite blandat i sommar, helt dött ska det inte få bli. Ni medlemmar som känner för det får givetvis hålla event precis när ni vill! Vi kanske ska skaffa en sommarlovsblogg där alla har tillgång till att fylla i en dag de vill ha event? :)
Lite spontana event på sommarkvällarna blir de alltid, filmkvällarna och bara umgås med varandra! De finns inga krav på att du måste dyka upp på eventen för du risker inte att bli kickad. Din plats kommer vara väl bevarad i klubben! Men, vi kommer göra en rensning på oaktiva medlemmar, detta kommer ske när jag har tid, alltså inget bestämt datum!
 
Vad har vi mer att se fram emot?, jo DBCs ridläger såklart. Som varje år arrangerar vi ett ridläger för alla DBCare. Massvis med roliga aktiviterer och lekar som pågår i cirka 2 veckor. Temat på ridlägret är fortfarande hemligt för er medlemmar, ni kommer få veta på de i tid, till ridlägret!
 
Och sist men absolut inte minst.. DBC träffen 2015. Vi hade en förra året och hela 20 personer kom på träffen, det var helt magiskt! Folk från Umeå till Skåne samlades, i år kommer vi troligen göra en liknande träff fast med lite mer lekar. Vi planerar in en härlig picknik, massa prat, frågesporter och 5 kamp! Detta vill du nog inte missa, plus att du också får träffa en massa DBCare!? Du kommer kunna anmäla dig till träffen redan nästa vecka. NÄSTA VECKA SKÄMAR DU? Nej :D Jag gör inte det. Nästa vecka kommer en full informationsinlägg upp hur du går till väga för att anmäla dig! Vart vi ska vara, hur man kommer dit och mycket mer. Håll ögonen öppna ;)
 
Tills dess mina vänner ~ på återseende.
 
OBS: Detta inlägg kommer fyllas på mer och mer med tiden. I början på Juli kommer de komma upp datum för speciella evenemang och dylikt! Bara kika in här lite då och då. Och för er som inte redan är med så rekommenderar jag att gå med i DBCs kik grupp.
KIK för er som ej har det är en typ av sms form, fast gratis så länge du har 3G/4G eller Wi-fi. De är en grupp där på just nu 30 av 50 personer. Där kan man snabbt få tag på varandra och jag finns tillgänglig dygnet runt på mobilen om det skulle uppstå några komplikationer! Det är även där jag först skriver ut ifall saker och ting blir inställda då jag inte har tillgång till dator hela tiden!

Så för er som är sugna, be någon DBC'are som är med att bjuda in dig eller kom direkt till mig!


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback