Ridläger veckan 27. ~ TFTF

 
Nu är äntligen första veckans schema uppe! :D 
Vi hoppas innerligt att ni har överseende över att vissa dagar kanske vi inte kan hålla den bestämda tiden. Är en ledare 15min sen så lär eventet inte bli av. Om ingenting annat står på bloggen. Ni kan även hålla extra koll på DBC instagramen ifall att det står om någonting är inställt! 
 
Den första veckan blir som vanligt lite mer udda, då vi ska försöka få in en annan rytm! 
Vi hoppas ni kommer få lika kul som vi kommer denna vecka. Och ni kan alltid prata med, Jenny Snowhill, April Starwood, Jenny Starstone, Natalie Season & Madelyn Winterknight med frågor kring ridlägret! 
 
Vi kommer heller inte rensa klubben som vanligt under sommaren och kön blir därför stilla stående under vissa perioder. Men vi bjuder in så fort någon lämnat oss, eller vi känner att de måste ske en rensning!
 
Vi är tillbaka med det orginala tema schemat veckan efter skolstarten. Efter ridlägret har vi heller inte planerat in mycket och är alltså öppna för förslag! Ha nu en underbar sommar allihopa!
 
 
Detta är då schemat. Och de olika nivåerna kan ni se här!
 
 
 
 

~ To fast to furious - Ridläger 2014.

Nu har det äntligen blivit dags att lansera datumen & namnet för det årliga ridläger vi kommer ha i DBC! :D 
 
 
Detta är namnet på vårat ridläger, och vi kommer att äga rum från och med vecka 27 till och med vecka 29. Så datumen 30 Juni till 20 Juli. Grenarna vi har för ridlägert är följande!
 
 
 
 Dessa 2 grenar kommer vi att träna på under dessa 3 veckor. Efter dessa 3 veckor så kommer vi att ha en cup. Där de ni lärt er kommer ställas på prov!
 
Vi har dock ett krav för de som ska komma. Ni får endast medta 3st hästar.
Så, väljer ni eran starthäst, en frieser och ponny så får ni endast ha dessa 3 hästar under ridlägret. Ni kommer alltså inte få byta häst under lektionstiderna. Men efter lektionerna får ni ta andra hästar. Men på lektionen så är dessa 3 enbart dom ni får ha med er. Är det klädkod så MÅSTE ni göra så gott ni kan för att följa klädkoden. 
 
Vi kommer ha lite blandade aktiviterer, allt från ridlektioner till lekar till strand dagar. Vi kommer ibland ha 4 aktiviter om dagen och ibland inga alls. Vi som kommer finnas tillgängliga under ridlägret är då
April Starwood & Jenny Snowhill.
Även våra kära ridlärare kommer att få delta i arrangemanget.
 
 
 
Vi kommer även försöka leva oss in i detta ridläger. Därav kommer lektion 1 vara mycket enklare än lektion 6. 
Vi kommer försöka att lära er nya saker, men det kan även bli lärande för oss som håller ridlägret. 
Så ni får ta med en nypa salt att vi inte alltid kan det bästa om allting! :D

Och så till hur aktiv man bör vara, åker man bort en längre tid vill säga flera veckor bör man som vanligt meddela det till Jenny eller April. Men om ni åker bort i 2-3 dagar så behöver ni inte kontakta. Vi kommer som sagt inte rensa som vanligt. 
 
Som vi sa för ett par veckor sedan så är vårat samlingsstall Moorland. Så när Jenny tillkallar för möten eller samling så ska alla samlas i Moorland. Vi kommer även välja ett gemensamt samlingsbas. Så att vi endast behöver skrika samling i klubbchatt så ska alla veta vart vi ska vara!
 
Vi kommer försöka göra dessa 3 veckor till någonting super roligt! 
Mer information när vi närmar oss vecka 27!
Och vi har som sagt 2 veckors paus nu. Vilket betyder att vi inte har planerade aktiviterer på 2 veckor. Lite spontant kanske, men vi kommer ha möte de 2 kommande söndagarna innan vecka 27! 
Samma tid, men plats tas i klubbchatten. :D
 
Ha en underbar vecka!

~ V.24 Peddolars. ~

  Peddolars är en karaktär från spelet Minecraft. Peddolars alias är Natalie Season. Peddolars går alltid runt med flickiga kläder, blondt löshår & en liten rosa rosett i pannan. Peddolars älskar att sponsra småbarn med deras hästdrömmar och äger Peddolars AB.  Peddolars är väldigt hästintresserad människa och älskar att jaga små flickor i skogen. 
Denna vecka ska vi hedra peddolars genom att ge honom en alldeles egen vecka i DBC. 
Denna vecka är även sista tema veckan på ett bra tag! :D Så se till att få en bra start på sommarlovet flickor ;)
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 20.00.
♣ Samling ~ Emma i GÅD skogen.
Informaiton ~ Vi ska köra peddot i skogen! :D Mer info på plats.
 
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 20.00.
♣ Samling ~ DC båten vid Moorland.
Informaiton ~ Vi ska köra traitor, fast vi döpt om det till "Vem är peddo".
Traitor är en lek som kommer från spelet Transformice. Man kan köra detta lite var som helst inte för stort område dock. Man kan göra med eller utan häst vilket som går bra. Det går ut på att ledaren väljer om man kör utan eller med häst. Därefter kommer alla personer att få springa runt på området. Sedan kommer ledaren gå runt och välja ut en traitor. Ledaren ska bjuda in denne personen i grupp och önska hen lycka till. Då ska denna person försöka jaga resterande medlemmar. Och bjuda in dom i grupp, de andra medlemmarna ska försöka lista ut som är traitor  genom att skrika ut namnet på spelaren i klubbchatt. Är det rätt person är rundan slut, är det fel person är man självtagen. Är man tagen ska man gå till en gemensam plats där "fängelset" är. När man är tagen får man absolut inte berätta vem som är traitorn. Utan man ska vara tyst om det!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 20.00.
♣ Samling ~ Trampolinerna vid FP stranden.
Ledare - Alyssa "Asslysa" Northwright.
Hon ska ha en super rolig frågesport. :D 
Vinnaren till frågesporten får ett hemligt pris, vinnaren får kontakta Jenny Snowhill efter eventet! :D
 
 

~ Engelsk Vecka 23. ~

 
Nu har äntligen DBC passerat hela 2 år. Det är en stor upplevelse! Vi hade en sjudundrande rolig fest i fredags och återigen som alla andra gånger har vi haft en DBC award. Och jag hade tänkt göra ett par videos på vinnarna. Jag har bara 3 av 5 kvar att göra, så de kommer att läggas in i detta inlägg så fort videosarna är klara!

Jag har gjort en DBC video som ni kan se sålänge!
Vissa bilder var alldeles för små för min mall och därav är det grått i bakgrunden. (: 
 
Men nu till denna veckans tema!
Vi skulle egentligen haft " Peddolars vecka " och för er som inte vet vad Peddolars är så är det Natalie Season allterego på Minecraft. Och vi skulle kört en massvis med lekar basserat på hennes karaktär. Men, eftersom lekar körs hela tiden så sköt vi fram det till nästa vecka och denna vecka kör vi på lite mer seriöst tema. Vi har länge funderat på kadrilj program. Att bara testa lite, och vi ska nu köra igång ett! Eller iallafall försöka! (:
Och sedan kommer hela veckan att köras på engelska, förutom vissa event. Och för er som inte kan engelska kommer vi såklart att ha uppsyn till och göra undantag!
Men försöka kan man, så man kanske lär sig någonting nytt! 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Stable bucks Café.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 Medta - Prydliga kläder.
Vi ska påbörja den engelska veckan med lite hederlig te bjudning. Och även ta upp information om vårat eventuella kadrilje program, frågor om veckan och sånt! Se till att ha tid för detta event. c:
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.15. (Jensan har skolavslutning, så kanske måste skjutas fram till 18.15. Men troligen funkar 17.15 bra.)
♣ Samling ~ Ridhuset.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
Medta - tävlingsoutfit, och snabbhäst. När vi väl ska visa upp kadriljen är DBC ett måste. Vilket säger att ni som ej har den måste köpa den för att delta!
Nu börjar hårdträningen, vi ska börja på vårat första kadrilje program! 
 
Vi har nu kommit fram till det att man måste ha en orginal storlek på hästen under eventet. Alltså ingen special häst. Färgen kvittar! Ni måste ha en level 15 häst. Ni måste också gärna försöka komma på varje träning. Under onsdagens event så kommer vi bestämma hur lång tid vi kommer ha på oss med detta program. Vi kommer också försöka komma på en väg och hur vi ska köra. Ett program alltså!
Och på ett ungefär hur långt det är. Detta projekt kan vi hålla på med hur länge som helst! 
Men vi kan inte ta in flera i kadriljlaget efter att vi besämt antalet. Utan isåfall får man stå som reserv! :D
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.00.
♣ Samling ~ Ridhuset.
♣ Ledare ~ April Starwood.
Medta - tävlingsoutfit, och snabbhäst. När vi väl ska visa upp kadriljen är DBC ett måste. Vilket säger att ni som ej har den måste köpa den för att delta!
 
Återigen kadriljträning!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.35.
♣ Samling ~ Stable bucks Café.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 Medta - snabbhäst och snabba kläder!
Galoppmaraton! 
Vi kommer ha påbörja en liten träning vid galoppbanan, ni kommer även bli indelade i grupper på antingen 2 och 2 eller 3 och 3. Efter detta kommer ni få möta varandra på 3 olika banor. 
Först galoppbanan, sedan f.d turbo vägen emellan VD & FG.  Och sist från Jarlaheims portar till Värdshuset vid bron. Under dessa lopp är genvägar inte tillåtet. Ni måste alltså springa på vägen och undvika hinder. Alltså inte hoppa alls! Hoppar ni är ni diskade ur den matchen. Bäst av 3 alltså!
 
INGENTING IN PLANERAT ÄN.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Klocktornet.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Dags för veckans blubb möte!