~ To fast to furious - Ridläger 2014.

Nu har det äntligen blivit dags att lansera datumen & namnet för det årliga ridläger vi kommer ha i DBC! :D 
 
 
Detta är namnet på vårat ridläger, och vi kommer att äga rum från och med vecka 27 till och med vecka 29. Så datumen 30 Juni till 20 Juli. Grenarna vi har för ridlägert är följande!
 
 
 
 Dessa 2 grenar kommer vi att träna på under dessa 3 veckor. Efter dessa 3 veckor så kommer vi att ha en cup. Där de ni lärt er kommer ställas på prov!
 
Vi har dock ett krav för de som ska komma. Ni får endast medta 3st hästar.
Så, väljer ni eran starthäst, en frieser och ponny så får ni endast ha dessa 3 hästar under ridlägret. Ni kommer alltså inte få byta häst under lektionstiderna. Men efter lektionerna får ni ta andra hästar. Men på lektionen så är dessa 3 enbart dom ni får ha med er. Är det klädkod så MÅSTE ni göra så gott ni kan för att följa klädkoden. 
 
Vi kommer ha lite blandade aktiviterer, allt från ridlektioner till lekar till strand dagar. Vi kommer ibland ha 4 aktiviter om dagen och ibland inga alls. Vi som kommer finnas tillgängliga under ridlägret är då
April Starwood & Jenny Snowhill.
Även våra kära ridlärare kommer att få delta i arrangemanget.
 
 
 
Vi kommer även försöka leva oss in i detta ridläger. Därav kommer lektion 1 vara mycket enklare än lektion 6. 
Vi kommer försöka att lära er nya saker, men det kan även bli lärande för oss som håller ridlägret. 
Så ni får ta med en nypa salt att vi inte alltid kan det bästa om allting! :D

Och så till hur aktiv man bör vara, åker man bort en längre tid vill säga flera veckor bör man som vanligt meddela det till Jenny eller April. Men om ni åker bort i 2-3 dagar så behöver ni inte kontakta. Vi kommer som sagt inte rensa som vanligt. 
 
Som vi sa för ett par veckor sedan så är vårat samlingsstall Moorland. Så när Jenny tillkallar för möten eller samling så ska alla samlas i Moorland. Vi kommer även välja ett gemensamt samlingsbas. Så att vi endast behöver skrika samling i klubbchatt så ska alla veta vart vi ska vara!
 
Vi kommer försöka göra dessa 3 veckor till någonting super roligt! 
Mer information när vi närmar oss vecka 27!
Och vi har som sagt 2 veckors paus nu. Vilket betyder att vi inte har planerade aktiviterer på 2 veckor. Lite spontant kanske, men vi kommer ha möte de 2 kommande söndagarna innan vecka 27! 
Samma tid, men plats tas i klubbchatten. :D
 
Ha en underbar vecka!Är det ett måste att medta just 3 hästar? Och kommer ridlektionerna/aktiviteterna/övrigt att pågå nästan hela dagen? :p

Svar: Nej, du får självklart ta färre än 3 hästar. Men som sagt inte mer än 3! c:Nja, de vi gör om dagarna tar som sagt inte en hel dag, utan vi kanske har en ridlektion som pågår 40min och sedan kanske en lek senare på kvällen i 1 timme. Så, verkligen inte en hel dag! :)
diamondbubbles.blogg.se

2014-06-17 » 23:46:08

Haha Ok! :D

2014-06-18 » 17:47:20

Hej Jen! På Onsdag Fladdrar jag ner till Göteborg och går på Liseberg och är där i två dagar! Efter de drar vi till Ullared alltså så ska vi sova där på hotell en natt! Så Jag har ingen tillgång till Datorn! Hoppas du ser detta! Ha en bra vecka / zelda Zälleri Macpaw!

2014-06-23 » 20:47:50

Hej! Undrar när kön kommer starta igen? Har postat för några dagar sedan men inte fått svar. :)

2014-06-26 » 14:33:51

Hej igen!

Får man ta en häst under lvl 15? :3

Svar: Ja, men helst ingen level 1 ponny!
diamondbubbles.blogg.se

2014-06-27 » 18:54:37

Hej!
Jag har vart med i DBC förut med en annan spelare och vill gärna gå med igen. Ställ mig gärna på kön, om jag får såklart, haha. c:

/ Miranda "Musse" Pinkforce.

Svar: Hejsan!Du är nu uppskriven på kön c:
/App
diamondbubbles.blogg.se

2014-06-28 » 21:23:03      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback