~ Engelsk Vecka 23. ~

 
Nu har äntligen DBC passerat hela 2 år. Det är en stor upplevelse! Vi hade en sjudundrande rolig fest i fredags och återigen som alla andra gånger har vi haft en DBC award. Och jag hade tänkt göra ett par videos på vinnarna. Jag har bara 3 av 5 kvar att göra, så de kommer att läggas in i detta inlägg så fort videosarna är klara!

Jag har gjort en DBC video som ni kan se sålänge!
Vissa bilder var alldeles för små för min mall och därav är det grått i bakgrunden. (: 
 
Men nu till denna veckans tema!
Vi skulle egentligen haft " Peddolars vecka " och för er som inte vet vad Peddolars är så är det Natalie Season allterego på Minecraft. Och vi skulle kört en massvis med lekar basserat på hennes karaktär. Men, eftersom lekar körs hela tiden så sköt vi fram det till nästa vecka och denna vecka kör vi på lite mer seriöst tema. Vi har länge funderat på kadrilj program. Att bara testa lite, och vi ska nu köra igång ett! Eller iallafall försöka! (:
Och sedan kommer hela veckan att köras på engelska, förutom vissa event. Och för er som inte kan engelska kommer vi såklart att ha uppsyn till och göra undantag!
Men försöka kan man, så man kanske lär sig någonting nytt! 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Stable bucks Café.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 Medta - Prydliga kläder.
Vi ska påbörja den engelska veckan med lite hederlig te bjudning. Och även ta upp information om vårat eventuella kadrilje program, frågor om veckan och sånt! Se till att ha tid för detta event. c:
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.15. (Jensan har skolavslutning, så kanske måste skjutas fram till 18.15. Men troligen funkar 17.15 bra.)
♣ Samling ~ Ridhuset.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
Medta - tävlingsoutfit, och snabbhäst. När vi väl ska visa upp kadriljen är DBC ett måste. Vilket säger att ni som ej har den måste köpa den för att delta!
Nu börjar hårdträningen, vi ska börja på vårat första kadrilje program! 
 
Vi har nu kommit fram till det att man måste ha en orginal storlek på hästen under eventet. Alltså ingen special häst. Färgen kvittar! Ni måste ha en level 15 häst. Ni måste också gärna försöka komma på varje träning. Under onsdagens event så kommer vi bestämma hur lång tid vi kommer ha på oss med detta program. Vi kommer också försöka komma på en väg och hur vi ska köra. Ett program alltså!
Och på ett ungefär hur långt det är. Detta projekt kan vi hålla på med hur länge som helst! 
Men vi kan inte ta in flera i kadriljlaget efter att vi besämt antalet. Utan isåfall får man stå som reserv! :D
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.00.
♣ Samling ~ Ridhuset.
♣ Ledare ~ April Starwood.
Medta - tävlingsoutfit, och snabbhäst. När vi väl ska visa upp kadriljen är DBC ett måste. Vilket säger att ni som ej har den måste köpa den för att delta!
 
Återigen kadriljträning!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.35.
♣ Samling ~ Stable bucks Café.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 Medta - snabbhäst och snabba kläder!
Galoppmaraton! 
Vi kommer ha påbörja en liten träning vid galoppbanan, ni kommer även bli indelade i grupper på antingen 2 och 2 eller 3 och 3. Efter detta kommer ni få möta varandra på 3 olika banor. 
Först galoppbanan, sedan f.d turbo vägen emellan VD & FG.  Och sist från Jarlaheims portar till Värdshuset vid bron. Under dessa lopp är genvägar inte tillåtet. Ni måste alltså springa på vägen och undvika hinder. Alltså inte hoppa alls! Hoppar ni är ni diskade ur den matchen. Bäst av 3 alltså!
 
INGENTING IN PLANERAT ÄN.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Klocktornet.
♣ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Dags för veckans blubb möte!
 
 
 
 
 
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback