~ FRAMTIDEN. ~

Idag gick vi igenom väldigt mycket nytt. Jag har tyckt att DBC har ett vinnande koncept. Men, nu måste det ändras! Vi har skaffat oss dem 3 gyllene riktlinjerna. Som ni kan läsa om här under!
 
 
Dessa riktlinjer är en bra överblick över vad som räknas för att du ska räknas som aktiv!
 
1. Kom på aktiviteterna/eventen/mötena. Men, vi säger att du bara får sitta vid datorn 3 dar i veckan, och då spelar du starstable. Välj då att ta EN dag på mötet, då mötena är viktigare än någonting annat i klubben.
Du behöver inte vara rädd om du missar 4 dar i veckan, men då lär du följa dem andra punkterna!
 
2. Delta i chatten, att visa intresse för andra spelare och visa att man kommer överäns. Och kan komma med sin egna åsikt utan att vara rädd för vad andra tycker. Kort och gott, prata gärna i chatten, det får dig att synas i mina ögon! :)
 
3. Delta aktivt i chatten och aktitiverna och hjälp gärna till så mycket du kan. Att hjälpa till, hålla event m.m är en bra början. Det gör dig mer aktiv, och visar att du tar ansvar. Perfekt kompletering om du missat 4 dar under en vecka. Och när vi väl har event så lyssna gärna, och var tyst tills vi är klara med genom gången. Och komma med förslag! 
Det finns 2 nya regler. Den första som är viktigast i mina ögon är att, på senaste när folk kommer lite sena. Så skriker dem ut i chatten. - FÖRLÅT FÖR ATT JAG ÄR SEN.- - HAR VI EVENT, VART DÅ OCH VADÅ !? -
Sånt ska nu ta ett slut. Ni förstör mycket för mig då jag kanske har genomgång. Kommer ni sent och tror att vi gör någonting,  KOLLA BLOGGEN. Ta reda på allt själv, och smyg in i gruppen. Känner du att du måste veta det vi pratat om tidigare så bjud in mig i grupp, är jag i grupp får du gärna be mig lämna så kan jag förklara om allt för dig enskillt. Så, inga mer skrik om att du är sen, du kan ta det efter åt och be om ursäkt, och förklara varför om du vill. Men, jag bryr mig inte egentligen. Tanken att du tog dig till oss är det som räknas!
 
Sedan, fråge regeln. När folk har frågor skriker dem gärna ut frågan oså. Men, idag kom förslaget om att om du har en fråga gör den...
Det visar att du har en fråga, jag kommer notera detta. Och när jag förklarat klart, kommer jag då ta en fråga i taget. Enkelt och smidigt. 
 
 
Vad är då följden utav dessa om du bryter dem. Jo, en sur Jenny. Det gör mig lätt sur, och det kommer påverka hela aktiviteten. Och resten utav dagen, detta är inte mycket att begära från er. Så snälla, följ dessa! :)
 
Nu till det många utav er som står i kö väntat på!
Detta blir en stor besvikelse för er, men höjd punkt för andra. Vi kommer inte längre att slänga ut 5st per vecka. Utan 1 person! Meningen är att det blir enklare för alla, ingen stor press på att komma dit och dit. Meningen är att vi kommer mejla ut till den personen som ligger lite illa till, så den personen kan ha en vecka på sig att skärpa sig om den känner för det. Om inte kommer denna person åka ut, ibland kommer spontan kickningar skes. För vi måste hålla detta med en person i veckan, eftersom det inte är så mycket press på oss. 
Tankar om att ta bort kön, och låta folk komma och gå som dem vill är också någonting som suttit i mitt huvud ett tag. Men, mer om det får vi ta då. Det kommer nu ta längre tid att komma in i DBC. Och, vi kommer hålla kön stoppad ett par månader fram. Så ingen kommer kunna komma med i kön, men folk kommer rasa ned en efter en! :) 
 
Förlåt för denna grejj, men det måste bli såhär. Känner du för att lämna kön så är det bara kommentera här med ditt sso namn, och kö plats! 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖRSENAD.

DAGENS AKTIVITET BLIR KANSKE 10-15 sen. Min buss är försenad


~ Back to school. ~

 
Nu börjar hösten sakta men säkert ta över i jorviks vackra ängar. Djuren börjar samla mat för vintern, och jorvikborna blivit latare än vanligt. Men vi i DBC håller varmt om varandra och fortsätter våra glada stunder bland löven! :D 
 
Denna vecka kommer vi lära känna varandra på nytt, tänk dig att du börjar en ny klass. Man känner ingen, alla är helt ensamma. Nu är det dags och lära känna varandra, och skaffa sig lite vänner!
 
 

Datum 

Samlingsplats – Vingårdsbibblan. 

Tid – 18.00. (efter champ)

Aktivitet - Föreläsning.

Ni kommer få info om kommande veckor, teman oså. Nytt kösystem kommer tas upp. Plus annan bra info. 

 

 

Datum 

Samlingsplats – Äppellunden.

Tid – 18.00.

Aktivitet - Lär känna dina vänner.

Denna dag kommer gå ut på lär känna lekar. Kom gärna med förslag!

Datum 

Samlingsplats –                                      LEDIGT PGA UPPDATERING.

Tid – 

Aktivitet -

 

 
 
 

Datum 

Samlingsplats – Fort pinta café.

Tid – 18.00 (efter champ.)

Aktivitet - Namnbingo.

 Eftersom vårat bingo vid pensinärs veckan blev så lyckat tänkte vi köra igång igen! :D 
Detta är ett exempel på hur din bingo bricka ska se ut. Det ska vara 3st rader med 3st på varje rad. Ni ska fylla raden med namn från klubben. Du får ta ditt egna. Endast 1 namn per ruta. Och du får bara ta ett namn en gång. 
När du sedan ska visa mig brickan kan du antingen skicka bild på kik eller skype hur du gjort din bricka. Eller din blogg. Men du måste säga till mig då! Eller så berättar du samma dag vi har bingon. DÅ kommer jag be dig berätta rad för rad. Så D raden är Jenny Snowhill - Lucy Westlake - Esther Lightwater. Och C är då Anna Friendforce osv. c: 
 
OBS JAG TOG NAMNEN PÅ DEM PERSONERNA SOM VAR INLOGGADE.
 
 
 

Datum 

Samlingsplats – Fort pinta cafét.

Tid – 18.00 (efter champ)

Aktivitet - Klass disco.

Olika tävlingar, och lekar! :D

Ha gärna disco kläder!

 
 

Datum 

Samlingsplats – Övergivna sommarhuset.

Tid – 18.00 (efter champ)

Aktivitet - Klassresa.

Vi ska ut och klättra i bergen! :D Ta på er era bästa kläder, alltså kläder efter väder. Gärna lite mat! :)

 

Datum 

Samlingsplats – Jarls gravvalv. (längst ned)

Tid – 16.00.

Aktivitet - Möte.

 

Återigen dags för möte. Denna gången kommer vi prata om hur veckan varit, och vad som sker nästa vecka.

 

~ Fångarna i bubblorna. ~

 
Kommer nog bli en av DBC bästa veckor ever. 
 
Du kommer tillsammans med 22 andra personer sammarbeta för att klara av olika utmaningar och samla bokstäver. Det kommer vara 3st utmaningar varje dag klockan 18.00. 
Varför ni är uppdelade halva klubben är för att vi inte vet vilka som alltid kommer komma. Vissa dagar kanske 2 kommer från ett lag och det andra laget har 12. Men så får det tyvärr bli. Det kan bli väldigt bra det med. 
Dessa tre utmaningar är.
Fysiskt. - Hjärna. - Lokalsinne. - 
Ni kommer först få köra ett lopp, ni i laget väljer gemensamt vem som ska köra loppet. Då det bara får vara en från varje lag. Vinnande laget får en nyckel.
Därefter kommer ni få testa erat lokalsinne. Där alla är kommer ni få en kordinat att följa t.ex X123 Y123. Då ska ni snabbt springa dit, den personen som kommer först fram får en nyckel.
Sedan är det daga för hjärnan. Ni ska gemensamt i laget bestämma EN person som ska utföra en gåta. 
Så det är en person från varje lag, dem kommer sedan få 2min på sig att svara rätt på gåtan. Vinnande laget får en nyckel. 
Det laget som har samlat ihop flest nycklar under dagen får en bokstav. Denna bokstav får ni INTE säga till det andra laget. Ni kommer samla bokstäver varje dag i en hel vecka, dessa bokstäver bildar ett ord. 
När finalen kommer alltså fredag, kommer det laget som har flest bokstäver få gissa ordet, eftersom det laget inte har alla bokstäver om nu inte det andra laget varit så dåliga så dem förlorat varje tävling. Så det blir lite klurigt vad det är för ord. Det laget med flest bokstäver får gissa 3 gånger, rätt svar ger vinst. Om dem inte kommit på efter dessa 3 gånger kommer nästa lag få försöka gissa 3 gånger. Rätt svar ger vinst. 
 
5 utav dessa 7 dagar kommer innehålla en bonus gåta. Som kommer säga i klubbchatten, lite när som INGEN speciell tid. Gäller att vara på hugget, den personen som klarar gåtan får en bokstav till sitt lag. :D 
Så 5st bokstäver kommer ges ut i klubbchatten när som helst. ;) 
 
Frågor? kommentera. c: 
 
Dessa är lagen!
Lag.
1. - Pumporna. 
 
Lucy Westlake
Frida Silverside
Alice Winterbell
Kate Flowerdaugter
Hanna Silverlund
Andrea Friendforest
Sandy Silverberg
Evelyn Darkknight
Abbie Skynight
Hanna Silverforest
Sofia Lightland
Meja Bluestar
Rebecca Darkfield
Sabrina Snownight
Olivia Goldpie
Lucy Lightlake
Jaquelin Sunwright
Alma Sunhill
Thea Darkwood
Alice Slowhill
Linda Youngwood
Jamie Masternight
Nova Silverlord.
Lily Rainstorm
=24.
 
Lag.
2. - Rumporna.
 
Kelly Goldbridge
Evelyn Moonnight
Wilma Westbridge
Rebecca Goldland
Lova Starstar
Wilma Seahill
Joline Riverdawn
Daisy Goldstar
Zelda Westnight
Mandy Skystone
Ellen Westlee
Anna Friendforce
Bella Eastlake
Alva Starborn
Rebecca Winterbell
Tilde Slowdawn
Selena Winterdawn
Tiffany Lightside
Vilda Rainwater
Nichole Silverheart
Esther Lightwater
Emilia Moonpaw
Natalie Season
=23.
Schemat för den kommande veckan! :D 
 
 Fredag (9 augusti) - Dela upp lag ,förklara om hur det går tll + regler. - 19.00. 
Fort pinta borgen.
 
Lördag (10 Augusti) Mario vid Observatoriet. Klockan 18.
 
Söndag (11 Augusti) - Minka i Firgrove. Klockan 18.
 
Måndag (12 augusti) Vingårdspaddocken. Klockan 18. 

Tisdag (13 augusti) - Marleys bondgård. Klockan 18.
 
Onsdag (14 augusti) - Galoppbanan. Klockan 18.
 
Torsdag (15 augusti) -  Steves paddock. Klockan 18.
 
Fredag (16 augusti) -  Samling vid Mrs Morse. Klockan 18.

DBC KÖN STOPPAD.

Nu har vi stoppat DBC kön på 275 personer.  Varför?
 
Jo, det kommer ta alldeles för lång tid innan alla ni som står på 200 och uppåt kommer med. Och jag vill inte att fler ställer sig på kö, och kanske aldrig kommer in. Så ni som nu vill hoppa av kön förstår jag, för jag kan inte lova att ni kommer komma in. Kön kommer även börja rulla på som normalt slutet på augusti, eller ja. Troligen när vi får igång DBC från sommarpausen och jag och madde måste hinna få våra scheman och planera. Kanske så att DBC blir en lite mindre klubb till skolstarten, inte lika mycket krav på allt, och jag är ledsen att säga det men. Kön kanske försvinner därefter. Jag vet inte när vi öppnar kön igen, om vi gör det. Men isåfall blir det slutet av augusti vi öppnar den igen. Alla som har fribiljetter kommer fortfarande få komma in och folk kan lämna och då tar vi in nya med. Hoppas ni förstår!
 
 
/ Jenny & Madelyn.