~ Vecka 5. Dressyr ~

~ ♥ Hjärtligt välkommna♥ ~
 
Denna vecka kommer att vara fylld med dressyraktiviteter, så vi ledare hoppas ni är lika taggade som vi är!!
 
Nya händelser - I Söndags hade jen en stoor rensing på oaktiva medlemmar! Medlemmar som ej visat sig aktiva under en längre period nu, vilket vi ledare verkligen inte uppskattar. Såå jag hoppas att alla som fått lov att lämna hittar sig en klubb som passar dess tider och scheman bättre ♥
 
På LÖRDAGEN denna vecka ska vi avsluta veckan med en dressyrtävling! EN ÄNDRING: Ni ska själv göra ett program! Inte för avancerat MAX 2 min, let's goo!
 
~ LEDIGT ~
 
 
LEDIGT
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Jorvik arena
♠ Ledare ~ Sara Highyard
Informantion: Dressyr är en ridsport med mycket eleganta rörelser och eleganta outfits. Så idag tänkte jag att vi ska gå på en liten cat Walk och visa upp era elegantaste dressyroutfit ni har! Ni får även lov att förbereda en beskrivning av er outfit, "vad var tanken bakom outfiten" - Ungefär! 
Sedan blir det röstning, alla får rösta på varandra förutom sig själv!
såå jag hoppas att jag ser så många som möjligt  här idag ;)
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~  Ridhuset del A
Informantion: Dags för en träning innan tävlingen på lördag.
Mer info på plats! Komihåg att det är du själv som ska skapa ett eget dressyr program! I detta event får ni tips från oss!
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Vingårdens paddock
♠ Ledare ~ Sam
Informantion: Dagen innan tävling. Idag kommer vi köra väldigt många mjukgörande rörelser, men det betyder inte att ni kommer få ta det lungt, vi kommer köra väldigt mycket volter, perfekta övergångar mm. Ta med ett par bra ridhanskar, för innan lektionen är slut ska varje bubbla fått till perfekta volter och hästar.
 
 
https://cdn2.cdnme.se/3847566/6-3/dressyrtavling_51f2adf19606ee26f09de150.png 
♠ Aktivitet DRESSYRTÄVLING ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Ridhuset Del A
Informantion: Jajjamen! Dags för dressyrtävling, spännande! Ni kommer själv att skapa ett eget program som ni kommer att få uppträda för oss i juryn, helst 2 men MAX 3 min! Glöm nu inte att värma upp er häst och tagga igång er själva så ses vi ikväll c:
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
 Information: klubbmöte idag igen! Ta med er massor utav ideer inför nästa veckas tema Och såklart ett leende på läpparna ;)
 
 
 
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback