29 maj 2012 - 14 februari 2016.

Hej allihopa! 

detta kommer säkerligen som en chock för de flesta, för vissa kanske inte. 

Men jag har valt att det är dags att stänga ned Diamond Bubbles Company. 

Japp, de är sant. Efter 3år och 9 månader så stänger vi ned. Det har varit sådana sjukt roliga år och minnen som aldrig kommer glömmas. Men det är dags för oss alla att blicka framåt. Klubben kommer inte att upplösas, aldrig! Men vi slutar upp med aktiviteter, och de som är med nu, ni väljer själva om ni vill stanna eller lämna. 

Finns inga planer på att starta upp klubben något mer, men vem vet? 

Det är inte mer än rätt att stänga ned nu, efter så många år ska även DBC få vila. 

Men detta betyder inte att de är slut, DBC kommer finnas kvar och även jag Jenny Snowhill finns kvar, men dagarna är räknade precis som förr! 

Jag tackar för nästan 4 underbara år tillsammans, jag kommer aldrig att glömma vad ni gjort för mig! Och hoppas ni haft de lika underbart som jag haft. 

Men nu är det dags o lätta på vingarna och flyga. 

Mvh eran Jenny Snowhill. ❤️

~ Vecka 6. Terrängvecka ~

Varmt välkomna till en ny härligt vecka i DBC, och välkommen säger vi ledare till alla nya medlemmar. Hoppas ni kommer trivas här i DBC.
 
På söndag är det Alla Hjärtans Dag och vi hoppas att ni kommer extra kärleksfulla till mötet.
 
På lördagen kommer vi att ha ett test där ni får visa vad ni lärt er under veckan, så ta in så mycket som möjligt på lektionerna och låt inte det komma in genom ena örat och ut genom de andra med en gång.
 
 
 
MÅNDAGS LEDIG
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~
♠ Samling ~
♠ Ledare ~
Informantion:
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Minka (hon som håller banorna i Firgrove)
♠ Ledare ~ Julie Dragonroad
Informantion: Idag ska vi köra lite olika tävlingsbanor i FG. Så medtag en snabb häst i full level och med bra humör samt en snabb outfit. Eventet kommer avslutas med en liten tävling.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 18.30
♠ Samling ~ Firgroves stall
♠ Ledare ~ Samantha Skywater
Informantion: Idag är det dags för en riktig hårdträning. Vi kommer mest styra in oss på hoppning. HJÄLM och VÄST är obligatoriskt, kommer du utan det för du inte vara med tyvärr. Lägger in en bild på hur en väst i spelet ser ut högst upp. Vi kommer alltså träna hoppning, det behövs inte snabb outfit, men det är bäst om du har en häst på bra humör och gärna i hög level.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~  Jaspers hus i GÅD
♠ Ledare ~ Esmeralda Mistfield
Informantion: Vi kommer att köra en sista träning där ni får känna igenom eran häst, prata lite om terräng hoppning i allmänhet och hoppa lite skutt.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 18.00
♠ Samling ~ Firgroves stall
♠ Ledare ~ Ledarna
Informantion: Idag är det dags för ert slutprov. Ni har under veckan fått massor av lektioner i terräng, idag är det dags att visa om ni lärt er nått. Här krävs det en snabb outfit, en pigg häst och ett gott tävlingshumör. Det kommer lite senare under veckan komma upp en bana som ni ska tävla. Så håll koll. Det finns bara en till sak att säga, lycka till.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Dags för klubbmöte! Ta med ett gott humör och ideer för att förbättra klubben, vi ses där.
 

~ Vecka 5. Dressyr ~

~ ♥ Hjärtligt välkommna♥ ~
 
Denna vecka kommer att vara fylld med dressyraktiviteter, så vi ledare hoppas ni är lika taggade som vi är!!
 
Nya händelser - I Söndags hade jen en stoor rensing på oaktiva medlemmar! Medlemmar som ej visat sig aktiva under en längre period nu, vilket vi ledare verkligen inte uppskattar. Såå jag hoppas att alla som fått lov att lämna hittar sig en klubb som passar dess tider och scheman bättre ♥
 
På LÖRDAGEN denna vecka ska vi avsluta veckan med en dressyrtävling! EN ÄNDRING: Ni ska själv göra ett program! Inte för avancerat MAX 2 min, let's goo!
 
~ LEDIGT ~
 
 
LEDIGT
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Jorvik arena
♠ Ledare ~ Sara Highyard
Informantion: Dressyr är en ridsport med mycket eleganta rörelser och eleganta outfits. Så idag tänkte jag att vi ska gå på en liten cat Walk och visa upp era elegantaste dressyroutfit ni har! Ni får även lov att förbereda en beskrivning av er outfit, "vad var tanken bakom outfiten" - Ungefär! 
Sedan blir det röstning, alla får rösta på varandra förutom sig själv!
såå jag hoppas att jag ser så många som möjligt  här idag ;)
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~  Ridhuset del A
Informantion: Dags för en träning innan tävlingen på lördag.
Mer info på plats! Komihåg att det är du själv som ska skapa ett eget dressyr program! I detta event får ni tips från oss!
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Vingårdens paddock
♠ Ledare ~ Sam
Informantion: Dagen innan tävling. Idag kommer vi köra väldigt många mjukgörande rörelser, men det betyder inte att ni kommer få ta det lungt, vi kommer köra väldigt mycket volter, perfekta övergångar mm. Ta med ett par bra ridhanskar, för innan lektionen är slut ska varje bubbla fått till perfekta volter och hästar.
 
 
https://cdn2.cdnme.se/3847566/6-3/dressyrtavling_51f2adf19606ee26f09de150.png 
♠ Aktivitet DRESSYRTÄVLING ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Ridhuset Del A
Informantion: Jajjamen! Dags för dressyrtävling, spännande! Ni kommer själv att skapa ett eget program som ni kommer att få uppträda för oss i juryn, helst 2 men MAX 3 min! Glöm nu inte att värma upp er häst och tagga igång er själva så ses vi ikväll c:
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
 Information: klubbmöte idag igen! Ta med er massor utav ideer inför nästa veckas tema Och såklart ett leende på läpparna ;)