~ Vecka 42. Må bra. ~

Denna vecka handlar allting om att må bra, samarbetsövningar, mysiga uteritter, gemenskap.. u name it.
Vi vill att alla ni medlemmar ska må bra, o denna veckan tillgängligar vi helt till de!
 
Ridlektionerna har även startats. När o då kommer våra ridlärare (man ansöker om att bli det via mail på Star stable.) att arrengera ridlektioner under veckorna, dessa ridlektioner är INTE vanliga event, och man måste alltså INTE gå på dessa event om man ej vill, o man risker inte att bli utslängd om man ej kommer på dessa men de finns en chans att man som medlem kanske får lite plus poäng o räknas som en aning aktivtare om man kommer. Men de är ingenting man kan åka ut för om man ej dyker upp. Dessa ridlektioner kan äga rum på vilken dag som helst, men de vanliga eventen är enbart varannan dag som de var förra veckan! :)
 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 18.30.
♥ Samling ~ Jorvikstallet.
Informaiton: Idag blir det en laglek med 4 (eller mindre) personer i varje lag. Jag kommer att säga en bokstav och då ska lagen samtidigt springa och leta efter så många saker som möjligt som finns runt om i skördebygden under en viss tid. När tiden är slut kommer alla tillbaka till mig och redovisar sina ord. För varje rätt får man 1 poäng och laget med flest poäng efter totalt 5 omgångar vinner. I denna lek får ni faktiskt ta transportmedel osv. Komihåg att detta event vill jag se er ha kul och vara snälla mot varandra, tänka på varandra lite extra så samarbeta bra med dina lagmedlemmar. :D
- Sara Highyard.
 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 20.00.
♥ Samling ~ Ridhusets A-del.
Idag kommer vi gå igenom grunderna i hoppning på Starstable för att fräscha upp minnet från ridlektionerna. Vi kommer värma upp i A-delen för att sedan bege oss till B-delen där vi kommer räkna galoppsprång, kolla avstånd samt öva på att rida bra vägar. Hjälm är ett måste!
- Natalie Peeson
 
 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 18.30.
♥ Samling ~ Väderkvarnen.
Informaiton: I dagens event ska vi köra en lek som heter "Norsk kurragömma" de flesta kallar det för "Sillen i burken" eller "Sillburken" vad man än nu vill kalla det. Det är som en helt vanlig kurragömma fast tvärtom. En springer o gömmer sig o alla andra ska försöka hitta den gömde. När man hittar personer som blivit gömd bjuder man varken in den i grupp eller säger att man hittat den utan man ställer sig diskret i den personen och står tyst. Efter den sista personen hittat den gömde så avslutas omgången. Den som först hittade den gömda får gömma sig i nästa omgång. Vi kommer att köra tills vi tycker det räcker. Det är inte slut än dock!
Utan jag tycker vi avslutar kvälen på bästa sätt genom att ha en mysig picknick! Ta hand om varandra denna kväll och försöka ha så kul som möjligt med varandra. Vill inte höra någon diskussioner ikväll, utan låt oss göra denna kväll till de bästa!
~ Komihåg du är jättebra!
- Sara Highyard.
 
 
♣ Ridlektion ♣
♣ Tid ~ 16.10
♣ Samling ~ Ridhuset. Sal A
Information: Info tas på plats. Hjälm är obligatoriskt!
- Grace Suntree.
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 18.30.
♥ Samling ~ Valedalestallet 
Informaiton: Medtag gärna korv och picknick korg.
Vi kommer rida en mysig uteritt genom nästa hela Jorvik. Vi kommer även stanna o grilla korv.
Mer information på plats!
- Esmeralda Mistfield

♥ Möte ♥
♥ Tid ~ 19.00.
♥ Samling ~ Klubbhuset.
Informaiton: Medtag ett bra humör o massvis med nya idéer!


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback