~ Vecka 46 . Landskamp. ~

 
 
Denna veckan är det dags för landskamp vilket innebär att ni delas in i två olika land, alltså lag, och möter varandra i olika tävlingar. :D Här är lagen! 
 
 
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Birdie i Hollow Woods
Information: Dags för tredje världskriget!
Varje lag har en egen färg, USAs är blå och Kinas är röd. Ni ska ha så mycket utrustning som möjligt i den färgen. Benlindor, huvudsak och svansrosett också om ni har! Ni springer sedan runt i skogen och ska bjuda in de i det andra laget i grupp. Får man en gruppinbjudan så ska man byta en sak av sin utrustning till något i en annan färg och då har man förlorat ett liv. När man har förlorat all sin utrustning så är man död. Den sista som är kvar vinner kriget och laget får ett poäng! Mer info på plats.
~ Natalie Season
  
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.30.
♣ Samling ~ Moorland Championat
Information: Ladda nu upp inför den stora och långa jaktkampen!
Jaktkampen som man även kan kalla "staffet m. uppdrag", går ut på att springa en väldigt lång bestämd sträcka runt om i hela jorvik och göra mini uppdrag på ett antal bestämda platser. Lagerna måste ha sin lagfärg för att jag ska kunna avgöra vem av er lag som vunnit, alltså ska du ha en blå eller röd tröja på dig för att kunna delta. Alla lag kommer att starta samtidigt, ni ska inte springa som grupp (lag för lag), utan den färg på tröjan som kommer först in i mål har kammat hem en seger för dess lag, så det gäller att peppa varandra rejält!
Mer info på plats.
 
Ni får INTE använda er utav några som helst transportmedel (förutom om det står med på kartan, t.ex. färjan mellan Jarlaheim och Västkobbens fiskeby). Transportmedel menas alltså: Hästtransport, linbanor, luftballonger osv. Jag kan avslöja att kontrollanter som inte är med i klubben kommer att finnas på plats, men nästan som osynliga, passa dig och lycka till!
 
(Tänk på att ta med er mat och vatten till era hästar, samt välja ut en uthållig och snabb häst, och snabb utrustning!)
 
- Ta fram papper och penna och skriv ned detta så du ej glömmer uppgifterna (eller kan du käppa kort)!
Stationerna är utmärkta på kartan nedan och där finns även en beskrivning till vad ni ska göra på varje station:
 
START - 1: Ni börjar vid Moorlands Championat och fortsätter sedan upp till Steve's gård
 
2: Steve's gård ska ni springa in till paddocken hoppa av hästen och upp igen, vända och springa till Jorvikstallets Arena.
 
3: Jorviks Arena ska ni springa ett varv runt hela dressyrbanan, sedan iväg mot Paddockön.
 
4: Paddockön ska ni hoppa över tre buskar och sedan ta färjan till Västkobbens fiskeby, spring sedan ned till Stallet Gyllenbladet.
 
5: Här i Stallet Gyllendlas ska ni utföra "den lilla hoppbanan" som befinner sig i stallets paddock. Sedan springa till stallet och fodra era hästar!!
Sedan ska ni springa hela vägen från Stallet Gyllenblad ned till Valedale, bäst att ta den snabbaste och enklaste vägen!
 
6: Här i Valedale ska ni springa till snö och tillbaka ned till Fortpinta strand.
 
MÅL - 7: Tävlingen avslutas på mållinjen vid Fortpintas Championat, den färg på tröjan som kommer först in i mål har kamat hem en seger för sitt lag!
 
 
 
 
LYCKA TILL!
~ Sara Hightyard
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Jag kommer och hålla en frågesport om länderna Kina och Usa, för varje rätt svar får ditt lag 1 poäng.  USA kommer och få frågor om Kina och Kina om USA, så läs på ordentligt.
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Dags för klubbmöte! Ta med ett glatt humör och ideer för att göra klubben bättre!
 
 
 
 
 Hej! Det ska bli ett roligt event idag! :D Men vilka buskar menar du vi ska hoppa över på paddockön?

Lite osäker. Men, men! Iallafall. Det ska bli kul.

Ses ikväll! :D

Svar: Vilka som helst! / Ledarna
diamondbubbles.blogg.se

2015-11-10 » 11:35:52      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback