.: Guess Who's Back :.

Efter närmare 3år ifrån Jorvik så har jag tillsammans med några fina vänner valt att det är dags att starta upp det som en gång var. Något vi inte trodde skulle hända! 
 
Från och med den 1 maj 2019, kommer DBC att startas upp på nytt. Men ny energi och ett nytt koncept. Vi har tidigare gjort det mesta som går att göra i Jorvik, vi har haft ridlektioner, vi har lekt Slenderman i Gröndalskogen och vi
har haft fina lucia tåg i Silverglade's gator. Nu är det dags att vi bromsar ned tåget lite och njuter av tillvaron. 
 
.: Vad har hänt sedan 2016? :
Jo, jag har hunnit tagit studenten, flyttat hemifrån och börjat arbeta heltid och frilansar som fotograf på sidan om. Detta påverkar givetvis möjligheterna för att hålla en klubb aktiv, och vi har därför valt att inte ha aktiviteter varje dag längre utan vi börjar sakta men säkert med runt 2-3 aktiviteter i veckan och arbetar oss därifrån. Vi är helt i uppstartningsfasen och vi vill att det skall vara genomtänkt, jag vill att medlemmarna ska ha större initiativ i klubben och bilda en härlig stämning och en tillvaro som vi kan glädjas åt. 
 
 
.: Nyheter :.
 
Många saker ska fortfarande falla på plats, en del saker som ska byggas upp innan vi officiellt kan vara tillbaka på banorna. Något som kommer vara nytt är en helt ny klubb outfit, men givetvis behåller vi det mörkblåa, för det är ju DBC right? 
Denna gång har vi satsat på en stilren men vacker dressyrinspirerad klädsel, för vi vill ju synas där bland mängden. Klubb outfit är absolut inget krav, utan en kul grej om man vill ha. Vi kommer även ha en klubb häst, något vi faktiskt inte hade tidigare. Denna gången blir det den vackra och graciösa lusitanon som pryder våran klubb. Alla färger är tillåtna, men en ljus passar våran klubb outfit riktigt fint. 
 
 
 Så ja, we are back. Jag ser verkligen fram emot detta, och att ha underbara vänner som hjälper till det är guldvärt. Jag hoppas ni också ser fram emot detta lika mycket som vi gör och att vi får ett glatt återseende! 
 
Tills vi ses igen den 1 maj, hare gott! 
 
/ Jenny Snowhill
 
 






      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback