~ Vecka 6. Terrängvecka ~

Varmt välkomna till en ny härligt vecka i DBC, och välkommen säger vi ledare till alla nya medlemmar. Hoppas ni kommer trivas här i DBC.
 
På söndag är det Alla Hjärtans Dag och vi hoppas att ni kommer extra kärleksfulla till mötet.
 
På lördagen kommer vi att ha ett test där ni får visa vad ni lärt er under veckan, så ta in så mycket som möjligt på lektionerna och låt inte det komma in genom ena örat och ut genom de andra med en gång.
 
 
 
MÅNDAGS LEDIG
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~
♠ Samling ~
♠ Ledare ~
Informantion:
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Minka (hon som håller banorna i Firgrove)
♠ Ledare ~ Julie Dragonroad
Informantion: Idag ska vi köra lite olika tävlingsbanor i FG. Så medtag en snabb häst i full level och med bra humör samt en snabb outfit. Eventet kommer avslutas med en liten tävling.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 18.30
♠ Samling ~ Firgroves stall
♠ Ledare ~ Samantha Skywater
Informantion: Idag är det dags för en riktig hårdträning. Vi kommer mest styra in oss på hoppning. HJÄLM och VÄST är obligatoriskt, kommer du utan det för du inte vara med tyvärr. Lägger in en bild på hur en väst i spelet ser ut högst upp. Vi kommer alltså träna hoppning, det behövs inte snabb outfit, men det är bäst om du har en häst på bra humör och gärna i hög level.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~  Jaspers hus i GÅD
♠ Ledare ~ Esmeralda Mistfield
Informantion: Vi kommer att köra en sista träning där ni får känna igenom eran häst, prata lite om terräng hoppning i allmänhet och hoppa lite skutt.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 18.00
♠ Samling ~ Firgroves stall
♠ Ledare ~ Ledarna
Informantion: Idag är det dags för ert slutprov. Ni har under veckan fått massor av lektioner i terräng, idag är det dags att visa om ni lärt er nått. Här krävs det en snabb outfit, en pigg häst och ett gott tävlingshumör. Det kommer lite senare under veckan komma upp en bana som ni ska tävla. Så håll koll. Det finns bara en till sak att säga, lycka till.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Dags för klubbmöte! Ta med ett gott humör och ideer för att förbättra klubben, vi ses där.
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback