~ Vecka 7. Körkortsvecka. ~

 
Då är de dags för de efterlängtade körkortsveckan. :D hela denna veckan kommer vara fylld med massvis av övningar för att få fram DBCs bästa förare och värsta kamel förare som vi valt att kalla de. Under hela veckan kommer du även kunna samla poäng och vinna titeln bästa kamelförare och 2st fribiljetter. :D
Varje event som är markerad med en • ger poäng, de eventen utan prick ger er inte poäng. Ni får ETT poäng för att ni dyker upp på evenet, ni får 7 om ni vinner, 5 om ni kommer tvåa och 3 om ni kommer trea. c:

Och som vi sa på mötet också så kommer vissa lördagar att vara utan event eftersom vi tar hänsyn till er som vill se melodifestivalen! Och denna veckan skulle vi se film, men de får vi skjuta fram till nästa fredag helt enkelt.
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~17.00.
♣ Samling ~ Emma i Gyllenbladskogen.
Information: Terränglektion med Grace Suntrre, hjälm och väst är ett måste.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Steves Stall.
Information: Vi ska nu se hur bra du är på att köra, kan du alla regler. De kommer bli som en frågesport, om vad man får och inte får göra med Samantha Skywater.
 
Terränglektion med Sandy  ~
Tid:  17.00
Samling: Fårhagen i Firgrove.
Övrigt: Hjälm & väst är ett måste!
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Galoppbanan.
Information: Den årliga slalom banan är tillbaka! Ni kommer att få utföra ett antal moment på en slalom bana, testa olika växlar och fart.
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 18.45.
♣ Samling ~ Galoppbanan.
Information: Vi kommer att parkeringsövning, ni kommer få parkera emellan ett trångt utrymme, och ju kortare tid ju bättre. :D
 
 
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Firgrove bron.
Information: Nu är de dags för roligaste, nämligen dragracing. Ni kommer köra 2 och 2 mot varandra, fram och tillbaka. Försten in till mål vinner!
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.30.
♣ Samling ~ Jorviksstallet.
Information: Nu ska vi träna parkering, svängar och att backa. ~ Samantha Skywater.
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Jorvikstallet.
Information: De slutgiltiga provet, ni kommer få springa en bana, där olika moment innehålls. Den som klarar banan först men perfekt resultat på momenten, vinner. Ni kommer inte köra alla tillsammans utan mindre grupper.
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 10.00.
♣ Samling ~ Tan i Moorland.
Information: Detta är endast för en morgonpigga bubblor! Vi ska nämligen levla hela jorvikrunt. Så ta med er en snabboutfit, en häst att levla och bra musik! :D Om du inte har en häst att levla följ med ändå!
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE. ;)
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
Information: Dags för mötet igen :D vinnaren utav veckan kommer att krönas, även detta event ger poäng. c:
Ta med er nya fräscha idéer till nästa veckans tema, och vet ni vad. Vi kommer att börja prata om DBC träffen. VILL DU ATT DBC TRÄFFEN HÅLLS NÅGON ANNASTANS ÄN I STOCKHOLM BÖR DU KOMMA.
 
♣ Ridlektion ♣
♣ Tid ~ Efter mötet.
Samling ~ Gyllenbladskogen.
Information:  Vi kommer värma upp med en kort uteritt. Sedan kommer vi hoppa fram lite för att sedan kunna ge oss på lite svårare, högre hinder - och även en bana! Hjälm och väst är obligatoriskt. ~ Natalie Season
 
 
 
 
 
 
 
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback