~ Vecka 16. Vilda Western ~

Till ära för de nya Quarter hästarna kommer veckanstema vara anpassat för dem!
De gör absolut ingenting om du inte har en quarter eller väljer att ta en annan hästras under veckan, de gör du precis som du vill!
 
Veckanstema för ridlektionerna är också western tema!
Hoppas ni ser fram emot de som jag gör. :D
 
♣ Ridlektion med Sandy Eveningforest ♣
♣ Tid ~ 17.00
♣ Samling ~ Marley
♣ Information ~ Idag ska vi ha en liten mini tävling vid Marleys barrel race, i par och det blir jämt upp. Medtag: snabbhäst och western outfit.
 
♥ Aktivitet - Info ♥
♥ Tid - 19.10.
♥ Samling - Idag ska vi köra en ny typ av lek!

 
 
 
LEDIGT
 
♥ Aktivitet - Info ♥
♥ Tid - 19.00.
♥ Samling - Fårhagen i Firgrove.
Idag är det dags att ta fram lassot och cowboy hatten, för de blir åk utav! Ni ska nämligen fånga in ett viltdjur.
Kraven för eventen är enkla ni får INTE ha quarter eller fjording eller ponny under dagens event för att de ska bli så rättvist som möjligt. Ni MÅSTE ha western sadel & träns och även en cowboy hatt. Resten är valfritt om man vill ha mer i cowboy stilen eller ej!
 
♥ Aktivitet - Info ♥
♥ Tid - 18.00.
♥ Samling - Idag ska vi köra en ny typ av lek!
Cowboys and Indians som är taget från MinecCraft men omgjord för att passa StarStable. Leken går till på följande!
Ni kommer bli indelade i 2st lag, men förhoppningsvis jämtantal medlemmar i vardera lag. Ni kommer få utse en i erat lag till Kung/Drottning. Ni får ENBART berätta detta för mig, alltså vem i erat lag som blev utvald. Denna person kommer att få ställa sig på en specifik plats i området som vi kommer gå igenom innan vi kör.
Nu är de resten av lagkamraternas arbete att se till att eran kung/drottning EJ blir tagen. De andra lagets uppgift är att lyckas fånga in deras kung/drottning i grupp. Ni andra ska försöka att skydda denne person genom att fånga in de andra laget i grupp, ni måste vara var samma. Ni får heller inte stå i eran kung/drottning utan ni måste röra er runt om. Kungen/drottningen får enbart stå stilla, (eller ja skritta runt för att synas) på sin plats. När ena laget lyckats fånga in den andra avslutas omgången och vi kör en ny men då blir de lagbyte. Om laget inte lyckas fånga in kungen/drottningen blir de inga poäng!
 
♥ Aktivitet - Info ♥
♥ Tid - 19.30
♥ Samling - Marleys bondgård
Idag ska vi köra western stafett! Det går till så att ni är i två lag, sen kommer ni en och en i lagen rida en bana, och sen springer man tillbaka till laget så börjar nästa. Vi kommer köra både på Marleys och i Moorland, och vi kommer köra 2 gånger på varje ställe, fast olika banor. Skulle det sen vara så att det blir lika mellan lagen när vi är klara, så kommer det bli final på ett hemligt ställe! 
Western outfit och snabb häst är ett måste.
♥ Aktivitet - Info ♥
♥ Tid - 19.00.
♥ Samling - Klubbhuset.
Nu kommer någonting oväntat dags för filmkväll! Vi ska se inget mindre än SPIRIT.
Samma regler som förr vid filmkvällar, vi ser via skype. Har du ej skype får du välja själv om du vill kolla iallafall. Detta är ett valfritt event du behöver alltså INTE komma. Ni som EJ har Jen på skype bör komma 10min tidigare för att fixa det.
Ni MÅSTE ha hörlurar från den tekniska prylen ni väljer att kolla filmen ifrån. Har ni störande ljud i bakgrunden? byt rum. I värsta fall kommer ni bli utslängda från samtalet och avlägsnade från de vid upprepad störning.
Ska ni prassla? gör de i förväg. Ta gärna en skål med erat snacks i! Och smaka gärna ej, de finns människor som får huvudvärk ( JEEEEEEEEN ) hahah..
 
♥ Aktivitet - Info ♥
♥ Tid - 16.00.
♥ Samling - Valedale stallet.
Nu testar vi att ha möte under vanlig tid och ser om de kommer lika många, som sagt kommer vi även börja ha möte utomhus!
 
Ridlektion med Grace Suntree.
Tid: Efter mötet.
Samling: Moorland.
Information: Vi ska starta veckan med en Westernlektion, mer info på plats, westernoutfit är inget måste men western utrustning är bra & ha.


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback