~ F.A.Q ~

 
 
 
Hur ställer jag mig i kö till DBC?
~ Klicka dig in på fliken "DBC kön" så står precis allt du bör veta om du är intresserad utav att ställa dig på kö till DBC.
 
Har DBC någon klubboutfit?
~ Ja, den finner du om du klickar på fliken "Om DBC"
 
Får jag gå med i DBC utan att ha stått i kö?
~ Oftast ställer vi svaret nej, vi försöker få in så många som möjligt från kön. Men har man en kompis i DBC som vunnit en fribiljett, eller man vunnit en själv i en blogg eller instragram tävling så får man gå med i DBC utan kö. 
Men, ibland händer det att Jenny Snowhill eller Jenny Goldbridge känner någon person som de gärna skulle vilja ha med i DBC så kommer dessa personer att ha för tur. 
 
Vem äger DBC egentligen?
~ Skaparen utav DBC är Jenny Snowhill, och har även Jenny Goldbridge som ägare sedan 3 Augusti 2014. Vi har även våran ridklubbsägare Jenny Starstone. Hon sköter allting som har med ridlärarna och deras sheman att göra.
 
Vad är kraven för att stanna kvar i DBC så länge som möjligt?
~ Du ska synas, och vara delaktigt i det vi gör. Även i chatten om dagarna och på eventen. Du ska kunna vara delaktig i våra samtal och komma med idéer och förbättringar även som du kommer på eventen och deltar!
Det finns inget krav att du ska komma på 3 event i veckan, du kan komma och gå lite som du vill. Men du måste ha visat engagemang för klubben för att ha en chans att stanna kvar! 
 
Kan din och min klubb ha event/sammarbeta med varandra?
~ Vi försöker att inte skapa sammarbeten just nu, eftersom att det tar alldeles för mycket tid för oss 2 personer att planera in våra egna event. Så vi kan dessvärre inte starta sammarbeten. 
Men om ni har något event, eller vill ha tävlingar tillsammans med oss/mot oss så är vi mer än gärna med på idéen. Kraven där är att du som klubbägare/ledare ska ha ett besämt datum och tid, även information utav eventet. Men vi kan även bolla idéer tillsammans. 
 
Jag har varit på samma plats i kön i 1 år nu, när är det min tur?
~ Kön går saktare nu för tiden än någonsin, det har vi även lagt märke till. Men vi försöker att varje söndag minst rensa bort 2st oaktiva ur klubben. Därefter kontaktar vi de som står högst upp på listan och därefter rör sig kön framåt! Men, om vi märker att vi inte har tid att tillexempel ha event under veckan, ligger efter med saker så brukar kön få vänta. Vi försöker att ta in medlemmar med måtta, alltså att vi ska kunna klara av nya medlemmar. Det behövs även mycket engagemang för det. Så, om vi känner att vi ligger efter med saker vill vi hemskt gärna inte ta in medlemmar så att deras första intryckt ska bli kaos eller att vi klubbägare inte kan vara delaktiga under veckan så mycket som vi brukar!
 
Jag hittar mig själv inte i kön, har ni tagit bort mig?
~ Vi tar endast bort personer när man ber om det. Och ifall man har två konton och det första kontot står på kön och man är inne på de andra och ber sig själv bli borttagen brukar vi alltid för säkerhetsskull be en logga in på de konton som står på kön och maila. Så att vi undviker så många misstag som möjligt. Vi har även ändrat kön att det inte längre står siffra för siffra utan enbart 1-5 och därefter vart hundrade tal. Innan man mailar och skriker på oss om att man inte hittar sig själv så kolla noga en extra gång, minns du ungefär vart du låg innan?
Om det inte funkar kan du alltid trycka på ctrl + g/f. Om du mot allförmodan inte hittar dig själv i kön så kan du givetvist maila så ska vi se vad vi kan göra!
 
 
 
 
 Hej!

Jag skulle vilja vara med i kön om jag får såklart.
Så jag hoppas det går bra med klubben så ses vi kanske senare!

MVH
- Rosalie Skybell

Svar: Hejsan!Du är nu uppskriven på kön c:
/App
diamondbubbles.blogg.se

2014-06-28 » 21:23:03

Vem ska man kontakta om man vill ha event med er?:)
Min klubb har inte fått ha event med så många klubbar innan och letar hela tiden efter folk som vill det så vi skulle bli jätte glada om vi kunde hitta på något någon gång:)
Klubben heter Silent Woods förresten;)

2015-08-06 » 11:30:42

Hej!😀, jag undrar om det finns plats i klubben :) Om du har svar posta mig gärna på posten i sso :D

Svar: Vi har plats :)
diamondbubbles.blogg.se

2015-12-17 » 18:09:27      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback