~ Vecka 34 - Back to school. ~

 
 
 
 Denna back to school vecka är en mjukstart på hösten. Vi kommer starta veckan med lite enklare lekar och lite information om saker och ting! Vi vill även att ni ser dessa tider vi lagt på schemat som preliminära tider, och det betyder då att tiderna kan komma att ändras i sista minuten eller någon timme före! Då vi inte vet hur våran första vecka i skolan ser ut! Och denna vecka kommer de inte stå vem som är ledare för eventet då de blir antingen Jen eller Guldis. De beror på vem som har tid! 

Vi hoppas innerligt att ni får en trevlig höst tillsammans med oss! :D 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Biblioteket. 
Information: Detta är första dagen på hösten! 
Och vi kommer att prata om hösten. Hur kommer de se ut, har vi några nyheter? har ni frågor om hösten. 
Bara basic information! 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.00.
♣ Samling ~ Fårhagen i Firgrove.
 
Eftersom att vi har börjat ta in folk från kön igen och att de kommit in nya under sommaren så ska vi köra lite lekar där vi lär känna varandra. :D Hur kul blir inte de? c; Du kanske finner din nya bästavän!
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~  19.00.
♣ Samling ~ Mrs Piké vid Gröndal.
 
Slender går ut på att 1 till 2 personer är slender. Dessa personer får endast kort galoppera tills dom ser sitt byte. När dom ser sitt byte får man galoppera hur fort man vill tills dess att man tappat bort personen. 
De som inte är slenders kallas offren. De får endast trava i skogen, tills dess att de ser slender man. Då får dem försöka springa ifrån slender, när dom inte ser slender längre måste dom genast sakta ned till trav igen.
Får man en grupp inbjudan av en slender är man ute ur leken och ska återvända till startpunkten. Klädkod kan väljas separat, tävlingskläder är ett bra alternativ eller kläder som smälter in i området. 
 
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.30.
♣ Samling ~ Fårhagen i Firgrove. 
 
Killiboll är en evighetslek och går ut på att bli den siste mannen i ringen. Det är alla mot alla, såvidare man inte väljer att köra i lag. Alla kommer starta samtidigt och när ledaren säger till ska alla börja jaga varandra. Man blir fångad genom att få en gruppinbjudan. Man ska minnas vem som fångade in en i gruppen. Man får inte tacka ja till gruppen, och personen som fångade in personen måste snabbt lämna gruppen. När man blivit fångad ska man ställa sig utanför det bestämda tävlingsområdet. 
Exempel ~ Jen tar Guldis i grupp, Jen måste då genast lämna gruppen hon skapat när hon bjöd in Guldis. Guldis tackar nej och ställer sig utanför Fårhagen. När någon annan tagit Jen så måste Jen lämna området och ställa sig utanför. Då kommer alla som blivit tagna utav Jen att få gå in och spela igen. ~
När man blivit tagen ska man skrika "Tagen" i klubbchatten så alla som blivit tagna utav den personen vet att dom får springa in. När man försöker bjuda in någon i grupp kanske dom är i grupp, de är för att dom precis bjudit in någon annan. Man måste lämna gruppen så snabbt man kan, och de andra spelarna får inte behålla de upptagna spelarnas namn ovanför och spamma med grupp inbjudningar. Utan ta en annan istället. Påkommer de fusk får man inte längre vara med och leka.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 20.00.
♣ Samling ~ Valedale stallet.
 
En väldigt mysig utflykt! Ta med dig picknick & korv. Mysiga kläder och glatt humör! :D 
Vi kommer att bestiga berg och rida i solnedgången! En rolig kväll med lekar och skratt!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.20.
♣ Samling ~ Fort pinta.
 
Klassfest, ta med eran snyggaste disco outfit och vem blir festen Queen. Det återstår att se!
Vi kommer köra lite olika danslekar, och såklart fika! Ta med er pengar, jag tänker inte betala. ;)
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Silon.
 
Dags för möte igen! :D 
Ta mer er massvis med nya idéer för kommande veckor! 



Kan tyvärr inte komma på dagens aktivitet :(

2014-08-18 » 10:56:20

Kön rör sig ju inte..? =, (

Svar: Jo vi rör på kön hela tiden :) Ca en gång i veckan skickar vi ut nya mail till medlemmarna högst upp, det beror på om någon lämnat eller att vi rensat/Guldis
diamondbubbles.blogg.se

2014-08-19 » 17:10:58

Hej, sry att jag inte varit med men jag kan antagligen vara med på klubbmötet imorgon :)

2014-08-24 » 00:11:35

Hej! Jag skulle gärna vilja gå med i DBC! Jag är aktiv och sr! Min sr går ut i september med då ska jag bli sr i 6 månader😊 jag hittar inte jennys mailadress så jag får väll skriva här. Men jag vill gå med i DBC❤️

2014-08-24 » 12:35:02



      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback