~ December månad. ~

 
 
Då var det dags igen! :D DBC firar jul för andra gången! Förra året hette det DBC award, vi delade ut massvis med priser man fick nominera folk för olika kategorier! I år blir det lite annorlunda. Vi har döpt om det till Ladies Night! Och här kommer beskrivningen!
 
 
~ Ladies Night. ~ 
Ladies night är för alla DBCare nya som gamla, det är en kväll med massa skratt och glädje. Pris utdelningar till show nummer. Ladies night kommer äga rum den 28 decmeber klockan 18.00 tills vi känner att vi är klara. Dresscode för kvällen är formell. Vi kommer ha 5st kategorier som vanligt där ni får rösta på olika från DBC, dessa vinner olika priser, därefter kommer jag som klubbägare tillkänna ge några hemliga priser! Det som skiljer sig mest från förra året jämfört med detta är att vi återigen kommer ha en DBC box. DBC boxen gavs ut när vi fyllde 1år men nu även under julen. Denna gången kommer ni att få rösta på VEM ur klubben ni tycker förtjänar den. Ni måste alltså rösta, mer om det senare. Vi kommer också ha show nummer, detta innebär att ni kan tillsammans med någon/några eller ensam komma fram till ett program, eller berätta något roligt eller ja vad som helst som är underhållande. Därefter kommer ni som anmält er till att få uppträda få en varsin tack gåva! Vi kommer diskutera och sammanfatta året som gått och vad som kan förbättras till nästa år och önskemål! 
 
Ladies night ska bli något att minnas helt enkelt! :D 
Mer om vart och hur det ska gå till kommer tas när det närmar sig!
 
 
~ December månad. ~
Vad betyder december månad för DBC? jo, det betyder att vi INTE kommer ha vanliga tema veckor, ridlektioner fortsätter som vanligt. Vi kommer istället ha ett stort tema på hela månaden. Det blir såklart jul tema, vi kommer mest göra praktiska saker, sprida glädje, göra det lite jul fint och såklart julstäda i DBC. :D
Med julstädning menas rätta till titlar,scheman,kön,bloggen,regler osv. Så, vi kanske inte har så mycket lek och stå hej som vanligt. Men jul lekar kommer vi ha, och såklart träna in ett lucia tåg! 
 
~ Lucia tåget. ~ 
Förra året hade vi ett lucia tåg som gick över hela jorvik, folk som inte ens var DBC'are hoppade på tåget och så ska vi försöka få det i år igen. Vi sjöng och hade kul. Vi ska återigen köra det, men vi kommer samlas och försöka göra lite extra fint lucia tåg! 
Redan den 20 november (imorgon) kommer ett inlägg om lucian upp, vad man önskar sig att vara. Mer om det i det inlägget. :) Alla som är med i lucia tåget får 3st extra prickar i aktivitetshandboken som jag har (alltså över hur aktiv och insatt du är i DBC.) 
 
~ DBC boxen. ~ 
Till det kanske roligaste för er är då DBC boxen. Det är en liten låda fylld med massvis med priser till både irl och sso. På våran 1års dag så tävlade man om boxen och våran käre Kelly Goldbridge vann, detta år ska man inte tävla. Utan man ska nominera EN person. Man måste alltså nominera, om man inte nominerar inom ett visst datum så blir rösten blank, en blank röst är en röst som räknas som jag (och även om man inte röstat kan man inte heller vinna). Blir det fler blanka röster på mig än på någon annan så kommer boxen INTE delas ut. Ni kommer få börja nominera redan från 1 december till den 28 december. Därefter är det slut nominerat. För att nominera så får ni mejla mig på starstable med namnet på den personen som du tycker förtjänar DBC boxen och varför.  Vad som innehåller är fortfarande hemligt! Du kan endast nominera folk från DBC och man får inte nominera sig själv eller mig. 
 
 
 
~ Nomineringar utav kategorier. ~
Ni kommer även få nominera 5st personer till 5st olika kategorier. Vinnarna kommer då få ett litet pris utav mig.
Årets kategorier är.
 
DBC's aktiviaste.
DBC's mest hjälpsammaste.
DBC's lilla ängel. ( En person som är trogen till DBC, och varit med länge. )
DBC's roligaste.
DBC's farligaste. ( skämt kategori. )
 
Dessa kategorier kommer ni att få nominera den 28 december. Tänk gärna redan nu, har ni inte klart för er vilka ni ska nominera den 28 december blir det återigen blanka röster, blir det mer blanka röster så kommer inte den kategorin att räknas. 
 
Endast en person per kategori, och ni får använda samma person på flera kategorier! 
Ni får inte nominera er själva eller mig. 
 
 
~ Show nummer. ~
Vad är då detta, jo. För er som vill arrangera som underhållare får mer än gärna höra av er! Ni kan träna in ett dressyr program, dra skämt, sjunga eller jag gud vet vad. Antingen i grupp eller enskillt. Ni som är intresserade kan höra av er till mig och säga vad ni skulle vilja göra och därefter säga vilka som ska vara med i detta framträdande. Vore kul om flera ville ställa upp! Som tack kommer alla få en liten gåva utav mig.
 
~ Lucia tåget igen ~ 
 
 Detta året blir det ju lucia tåg som vanligt. :D Ni kan kolla mer om vad man bör ha på sig på lucia och vilka som är anmälda här - LUCIA TÅGET. -
 
~ Lucia Cup ~
 
Lucia cupen är 2st tävlingar. En inom hoppning och en inom dressyr. Båda dessa kommer äga rum 15 December klockan 18.00. Samling utanför Ridhuset. Ni kommer inte behöva anmäla er utan bara komma och gå. Ni får givetvist vara med på båda två. Ni frågade om det finns pluspoäng. Och ja. :) Hoppningen är då en stilhoppning, där det gller att komma på en egen banan med ett max antal hinder vi gett er. Ni får såklart ha mindre. Men överstiger ni gränsen på hindrerna blir det minus.
 
Dressyr. ~ Max tid 4min. 
Plus.
Knoppar. (Har man en frieser så räknas det som en knoppad normal häst.)
Julkläder. (men även dressyrliga)
Lagom program.
Minus.
Program över 4min = - 0,5p per 5 sekund.
 
Hoppningen. ~ Max 12 hinder. 
Plus.
Snygga ridvägar, inte allt för segt eller för fort.
Bra avstånd mellan hindrerna.
Minus.
1 mer hinder än givet = -1p.
Har man bara en gångart under hela programmet lär man inte få lika höga poäng. 
 
 
 
 
 
 



» Pandy

Åh vad mysigt det låter synd att jag inte är med längre ;__;

2013-11-20 » 15:54:06

Får man byta häst så att man har en häst när det är hoppning och en på dressyren? :)

Svar: AH! :) om det finns tid
diamondbubbles.blogg.se

2013-12-03 » 20:33:44

Btw, får man plus för att ha "juliga" kläder på hoppningen också?

Svar: ah!
diamondbubbles.blogg.se

2013-12-03 » 20:34:49

Andisar borde också räknas som knoppad om dem har den långa startmanen, jag vet att det går att knoppa dem men ändå.

2013-12-04 » 16:05:25

Åhh vad roligt det verkar! skullegärna vilja gå med! ha så kul! <3 ;)

2013-12-05 » 18:47:24

Hej Jenny, jag har stott på dbc kön på samma plats i snart 1 år! Snälla kan du ändra på det

2013-12-22 » 09:37:01



      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback