~ Vecka 40. Fångarna i bubblorna. ~

Denna vecka blir det en efterlängtad favorit. Nämligen fångarna i bubblorna! :)
Fångarna i bubblorna är en roliga vecka fylld med massvis utav utmaningar var dag!
 
För er som missat så har också Sara Highyard blivit klubbledare!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.00.
♣ Samling ~ Cirkusen.
♣ Information: Idag blir det ett fartfyllt event där eran snabbhet och smarthet står på spel. Jag kommer nämligen säga en plats, när jag sagt platsen så ska ni så fort som möjligt springa till platsen och försöka hitta mig. (Jag kommer att vistas synligt.) och om du hittar mig så bjuder du in mig i en grupp! Det kluria är att platsen bokstäver har blivit omkastade och därför ganska svåra att lösa! SÅ den som alltså först listar ut platsen omkastade namn och som först bjuder in mig i grupp får 3 poäng. Vi kommer totalt köra 7 platser att hitta, på slutet av tävlingen räknar jag ihop allas poäng och utser vinnaren på plats. Lycka till!
Det är ej tillåtet att ta transport, färja, luftballong eller linbana. Inte heller bjuda in i grupp via chatt eller hemringning.
 
Ledare: Sara Highyard.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.30.
♣ Samling ~ Fårhagen i Firgrove, där vi hör hemma ;)
♣ Information:
Medtag: Vita och röda kläder, tävlings outfit. Snabb häst!
Övrig information: Dags för lite utmaningar! Tre stycken lagtävlingar! Vi kommer köra dessa nedanstående utmaningar!

    •    Stafett! Dino har bestämt en bana vid Firgrove med 3-5 stationer (inkluderat start och mål), beroende på hur många i laget det är, dock är det en lika lång sträcka, ingen fara! En helt vanlig stafett tävling, eller? Vi kommer att köra med hästar, dock får man bara trava! Och varje gång du kommer till nästa station och ska skicka vidare nästa person, så måste du skriva ”SPRING” i klubbchatten! När h*n väl är påväg till nästa så kan du galoppera iväg till startplatsen!

    •    Hästhögen! I mitten av en bro, eller iallafall en rak sträcka, så ska ni ställa era hästar i mitten med bakdelen mot eran sida av bron/sträckan. När Dino har räknat ned till 0, och skrivit SPRING, så ska ni springa och ta eran häst, vända om och galoppera så fort som möjligt och ställa er utanför startlinjen! Det laget som kommer över linjen först vinner!

    •     Vem, vad, var? Nu kommer ni spridas ut lite. Dino kommer att beskriva 7 olika ting. Antingen en plats, en npc/spelare, eller en sak i spelet! Ni ska då i grupp diskutera vem, vad eller var det är och skriva det i chatt! Första person som skriver rätt får poäng för laget!


Vilket lag vinner? Det får vi se då! Lycka till!
 
Ledare: Gabrielle Lionheart.
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Jorvikstallets Arena.
♣ Information: Detta event kommer gå ut på att hitta min vän Zelda som kommer springa runt på Jorvik, jag kommer under tiden ge er ledtråder. Den som tar henne först vinner. Mer information på plats!
Medtag snabba kläder o snabbhäst för bästa prestanda!
Ledare: Esmeralda Mistfield
 
♣ Medlemsaktivitet ♣
♣ Tid ~ 15.00.
♣ Samling ~ Steves gård.
♣ Information: Idag ska vi ha enlevlingstävling! Alla kommer med en häst som behöver levlas så utgår vi ifrån Steves gård och alla gör alla lopp på egen hand. Den som är först tillbaka har vunnit tävlingen. Dom enda relgerna är att man måste göra alla lopp och att man inte får ta transport eller ringa hem. Men däremot får man ta färja, linbana och luftballong.
Det må vara lite orättvist med olika hästarnas levlar, meeen. Det gäller och ta smarta vägar eller hur? ;)
Ledare: Nichole Silverheart
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~  18.00 19.00
♣ Samling ~ Jarlaheim Fontänen
♣ Information: Detta event kommer bestå av två lag som tävlar mot varandra i 3 olika utmaningar.
Utmaning 1 kommer vara en stafett som går runt inne i jarlaheim. denna kommer genomföras utan  häst.
Utmaning 2 kommer vara en gissartävling, jag kommer att beskriva en npc som finns inne i Jarlaheim och ni ska gissa tillsammans med er grupp vilken de är.
Utmaning 3 kommer vara en jagalek, lag 1 kommer vara lag vit och lag två lag svart, om vi säger att jag är vit och en från de svarta tar mig, så blir jag svart. Tillslut så kommer alla vara med i ett lag och då vinner de laget.
Ta med en svart och vit tröja, får ha någon detalj. Mer informantion på plats!
Ledare: Esmeralda Mistfield
 
Inställt
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
♣ Information: Dags för veckans möte! Men gärna med roliga o nya idéer till nästkommande vecka! Även önskemål/klagomål! :)

~ Vecka 39. Back to SSO. ~

Efter en lång och varm (inte så varm) sommar så återvänder vi till vardagen. Och även DBC ska tillbaka till vardagen!
 
Den 20 september fick DBC 3st nya klubbledare, dessa 3 har en test månad och se om de tycker att de är kul och om medlemmarna uppskattar dem! :)

Gabrielle Lionheart - Dino
Jaquelin Sunwright - Jaq
Esmeralda Mistfield - Esme
 
Dessa 3 kommer hjälpa mig hålla event i veckan. Vi har även flyttat våran "lediga" dag till onsdagar istället för måndagar. Klubbmötena är också ändrade till klockan 19.00 istället för 16.00.
 
DBC bloggen o kön kommer få ett lyft senare i veckan, så ett större inlägg om det kommer dyka upp.
 
Varmt välkomna tillbaka till Back To Sso med DBC!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Landon.
♣ Information: Dags för en gammal goding! Nämligen flyga häst. ;)
Ni som ej vet hur de går till får reda på de vid plats. Ta med en flygbar häst o flygkläder!
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.00.
♣ Samling ~ Galoppbanan.
♣ Information: Dags för lite kullåkning! Kläder o häst är valfritt.
- Jaquelin Sunwright
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ LEDIGT
♣ Samling ~ LEDIGT
♣ Information: LEDIGT
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.00.
♣ Samling ~ Transporten i VD sjön.
♣ Information: Myskväll med utmaningar!
Ledare: Gabrielle Lionheart aka Dino

Medtag/Krav: Starthäst eller snabb ponny, eventuellt häst i starthästens form.
Övrigt:   ’’Åh, gamla dagar! Härliga, gamla dagar! Då starstable communityt var mer socialt, hjälpsamt och mycket mer omtyckt! Vänner hade trevliga kvällar och lärde känna varandra. Men vad har hänt? Status, popularitet. Det blev viktigt för de flesta. Varför inte luta sig tillbaka på en härlig strand, eller ta en mysig fika? Eller ha picknick och grilla? Eller kanske bara ta en trevlig ridtur i en skog och se på stjärnorna tillsammans en sen kväll?’’
  Meningen med detta event är att få tillbaka alla minnen från förr, då allt var bättre. Då alla var mer sociala och hjälpte varandra. Vi kommer köra lite utmaningar och sedan ta en fika, eller grilla, kanske ta en picknick, bada med hästarna eller ta en ridtur? Utmaningarna är enkla, men kluriga. Det handlar om samarbete. Två och två, tre och tre, kanske fyra och fyra, eller mer? Här handlar det absolut inte om snabbhet, utan om att tänka, hjälpa till och klara sig tillsammans till slutet av det hela!
Och när utmaningarna är slut, så slappnar vi av och tar en avkopplande ridtur, eller något annat som kan vara roligt att göra. Mer info kommer på plats!

Utmaningar som kommer vara med:
    •    Stafett. Runt Valedale sjön. Ta den snabbaste vägen genom banan! Ett lag i taget! Varje lagmedlem står på olika platser, dock på en bestämd bana. T.ex så kanske Jenny Snowhill står på en av broarna? Medans Elisabeth Highstar står nära Firgroves bergspass? En av medlemmarna börjar vid start och börjar springa mot närmaste person. SPRINGA. Dvs, ingen häst! Snabbaste väg du kan ta mot nästa person, sedan stannar du och skriver ’’SPRING’’ i chatt. Då springer nästa person osv.

    •    Kurragömma Deluxe. Alla kommer få gömma sig på varsitt ställe i ValeDale sjön. Men, det är två som letar. Det som gör leken till Deluxe är att man ska vara extra försiktig, då det är två som letar. Men även att du måste röra på dig när du har chansen! Du kan byta plats när du tror att letterna inte ser dig! Du blir tagen genom att bli bjuden till grupp. Är du tagen, så ska du självklart hjälpa till att leta. Dock får du inte bjuda in till grupp om du hittar t.ex Jenny, utan skriva i vänchatten till den första som letade om var du hittade Jenny och berätta med kluriga detaljer om vart hon befinner sig och vart hon går.

    •    Gissa platsen/karaktären. I denna utmaning så rör ni inte er så mycket, utan ni diskuterar i grupp. Jag (Dino) kommer att beskriva en plats eller en NPC, som t.ex ’’Kvinna som håller i en fisk’’ som alltså är Mrs Pike vid gröndal.

    •    Hästhögen. Alla delas in i två lag. På mitten av en bro ska alla ställa sina hästar med bakdelen mot lagets mål. Vart är lagets mål? Lag 1 har den ena änden av bron och lag 2 har den andra. Hästarna i lag 1 står med bakdelarna mot sitt lags ände av bron, och lag 2 gör detsamma. När starsignalen har gått så ska alla i varje lag springa och hämta sin häst, vände på hästen och galoppera tillbaka. Ingen ska stå på bron när alla är klara. Tre omgångar, bäst av tre vinner!

Efter alla utmaningar så ska vi som sagt ta det lugnt och bara prata. Efter kanske 15-20 minuter så har alla fritt att lämna. Eventet kan ta 1-2 timmar, beroende på hur bra ni är på detta ;)


 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.00.
♣ Samling ~ Steves gård. (vid stallet)
♣ Information: Vi kommer då träffas och levla, vi kommer köra en gemensam levlingsrunda som ni får veta på plats. Även annan information vid plats! :)
Medtag en häst och levla (ej ponny - helst.) och levlingskläder.
- Esmeralda Mistfield
 
~ INSTÄLLT ~
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.00.
♣ Samling ~ Transporten i VD sjön.
♣ Information: Myskväll med utmaningar!
Ledare: Gabrielle Lionheart aka Dino och Esmeralda Mistfield aka Esme
 
EVENTET GÖRS OM EFTERSOM ATT DET GICK DÅLIGT I TORSDAGS

Medtag/Krav: Starthäst eller snabb ponny, eventuellt häst i starthästens form.
Övrigt:   ’’Åh, gamla dagar! Härliga, gamla dagar! Då starstable communityt var mer socialt, hjälpsamt och mycket mer omtyckt! Vänner hade trevliga kvällar och lärde känna varandra. Men vad har hänt? Status, popularitet. Det blev viktigt för de flesta. Varför inte luta sig tillbaka på en härlig strand, eller ta en mysig fika? Eller ha picknick och grilla? Eller kanske bara ta en trevlig ridtur i en skog och se på stjärnorna tillsammans en sen kväll?’’
  Meningen med detta event är att få tillbaka alla minnen från förr, då allt var bättre. Då alla var mer sociala och hjälpte varandra. Vi kommer köra lite utmaningar och sedan ta en fika, eller grilla, kanske ta en picknick, bada med hästarna eller ta en ridtur? Utmaningarna är enkla, men kluriga. Det handlar om samarbete. Två och två, tre och tre, kanske fyra och fyra, eller mer? Här handlar det absolut inte om snabbhet, utan om att tänka, hjälpa till och klara sig tillsammans till slutet av det hela!
Och när utmaningarna är slut, så slappnar vi av och tar en avkopplande ridtur, eller något annat som kan vara roligt att göra. Mer info kommer på plats!

Utmaningar som kommer vara med:
    •    Stafett. Runt Valedale sjön. Ta den snabbaste vägen genom banan! Ett lag i taget! Varje lagmedlem står på olika platser, dock på en bestämd bana. T.ex så kanske Jenny Snowhill står på en av broarna? Medans Elisabeth Highstar står nära Firgroves bergspass? En av medlemmarna börjar vid start och börjar springa mot närmaste person. SPRINGA. Dvs, ingen häst! Snabbaste väg du kan ta mot nästa person, sedan stannar du och skriver ’’SPRING’’ i chatt. Då springer nästa person osv.

    •    Kurragömma Deluxe. Alla kommer få gömma sig på varsitt ställe i ValeDale sjön. Men, det är två som letar. Det som gör leken till Deluxe är att man ska vara extra försiktig, då det är två som letar. Men även att du måste röra på dig när du har chansen! Du kan byta plats när du tror att letterna inte ser dig! Du blir tagen genom att bli bjuden till grupp. Är du tagen, så ska du självklart hjälpa till att leta. Dock får du inte bjuda in till grupp om du hittar t.ex Jenny, utan skriva i vänchatten till den första som letade om var du hittade Jenny och berätta med kluriga detaljer om vart hon befinner sig och vart hon går.

    •    Gissa platsen/karaktären. I denna utmaning så rör ni inte er så mycket, utan ni diskuterar i grupp. Jag (Dino) kommer att beskriva en plats eller en NPC, som t.ex ’’Kvinna som håller i en fisk’’ som alltså är Mrs Pike vid gröndal.

    •    Hästhögen. Alla delas in i två lag. På mitten av en bro ska alla ställa sina hästar med bakdelen mot lagets mål. Vart är lagets mål? Lag 1 har den ena änden av bron och lag 2 har den andra. Hästarna i lag 1 står med bakdelarna mot sitt lags ände av bron, och lag 2 gör detsamma. När starsignalen har gått så ska alla i varje lag springa och hämta sin häst, vände på hästen och galoppera tillbaka. Ingen ska stå på bron när alla är klara. Tre omgångar, bäst av tre vinner!

Efter alla utmaningar så ska vi som sagt ta det lugnt och bara prata. Efter kanske 15-20 minuter så har alla fritt att lämna. Eventet kan ta 1-2 timmar, beroende på hur bra ni är på detta ;)
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
♣ Information: Mötes dag. Medtag gärna nya o roliga idéer!

Hej allihopa!

Hejsan alla nära och kära!
Det var ett tag sen vi hördes av och sågs i våran gemensamma värld!
 
Som ni vet är jag ensam ägare över Diamond Bubbles Company och jag går samtidigt sista året i gymnasiet och håller på med ung företagsverksamhet. Just nu har jag ingen lust överhuvudtaget att spela Star Stable men någon dag kommer den lusten komma tillbaka.
 
Tills dess har jag ansökt om 2-3 klubbledare via Instagram som gemensamt sköter klubben tisdag-lördag. (Måndagar är lediga som vanligt, men kan komma att ändras.)
Jag kommer finnas tillgänglig under Söndagar i spelet, är med på mötet, bjuder in o rensar på medlemmar.
 
Tillsammans med dessa nya ledare så kommer jag gå igenom vad det ska göra o hjälpa dom till ett bra schemaläggning. Gå igenom hur säker och ting funkar i klubben och därefter kommer alla få en test månad och därefter kommer vi att ha ett möte där ni medlemmar berättar för mig hur det har gått.
 
De nya ledarna kommer att efter sin test månad att få fortsätta som klubbledare om så önskas. Jag kommer att hålla event m.m under lov då skolan inte är ivägen och jag kommer A L L T I D finnas där för er. Men efter 3 år som klubbägare så börjar man tröttna på spelet, men de är ni som håller mig kvar. Och jag vill inte att ni tror att jag lämnar er. :)
 
Jag rekommenderar för ALLA att ni går med i våran kik grupp där ni har kontakt med flertal medlemmar och mig dagligen, 24 timmar om dygnet 7 dar i veckan.
 
Tills dess att jag valt klubbledare så kommer vi att stå stilla ett tag. Beskedet om nya klubbledare kommer hit på lördag! och på Söndag klockan 18.30 är det KLUBBMÖTE. Rekommenderar att alla ska komma, och förhoppningsvis börjar schemat på tisdag nästa vecka!
 
SÖNDAG DEN 20 SEPTEMBER KLOCKAN 18.30 KLUBBMÖTE I KLUBBHUSET.