~ Vecka 20. Serievecka ~

Nu mina damer och herrar är det dags för en serievecka, denna vecka kommer varje dag ha en serie som den är baserad på, och därefter ha event utifrån vad som ät "typiskt" för serien så att säga. Det gör aboslut ingenting om du inte sätt dessa serier innan, eller om du är mitt i en serie. Vi kommer INTE spoila eller berätta någonting mer utav serien än att bara göra de mest typiska utav det. Och ni kommer att förstå förhoppningvist! Annars är det alltid bara att fråga.
 
Tänkte även ta och påminna om att den 29 maj har DBC födelsedag, vi firar alltså hela 3 år, vi har alltså funnits 1095 dagar då. Det är helt sjukt, och roligt dessutom. Tänk vad mycket vi hunnit på dessa 3 år, och att vi fortfarnade orkar! Jag vill ge er var och en, gamla som nya, en stor klapp på axeln för eran påverkan i DBC.
 
Och vet ni vad, datumet för DBC träffen är NÄSTAN klart. Vi kommer att vara i Stockholm antingen den 13 Juli eller 17 Juli! Öppningen för att anmäla sig till träffen påbörjar en månad innan. Vi kommer prata om detta på Söndag. Som förra året så måste era föräldrar att anmäla er till träffen, via mail, sms eller ringa mig om ni är under 18år. Även vart vi exakt ska vara och göra, men det kommer bli minst lika roligt som förra året!
 
THE WALKING DEAD ~ Zombiekull.
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Valedale sjön!
♣ Information: Zombiekull, ungefär. The Walking Dead utspelar sig på zombies, och är en stor del utav programet. Därav kommer vi ha en liten zombielek, vi kommer ha en person som börjar med att vara zombie och ska jaga er andra. Blir du infångad i grupp så blir du automatisk en zombie och ska tillsammans med resterande zombies jaga efter andra! Sista överlevaren kvar vinner ronden.
TIPS: Snabb häst och kläder!
 
PRETTY LITTLE LIARS ~ Jaga A
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.45. NY TID 20.20
♣ Samling ~ Vingården.
♣ Information: Idag ska vi leta efter A. Pretty little liars är en serie som handlar om att finna en viss mördare vid namn A. Och det ska även vi göra, vi kommer att springa på vissa delar av jorvik, därefter minska ned och minska ned. Jag kommer att välja ut en som ska vara A, den personen ska både akta sig och jaga andra. Får ni en grupp inbjudan från en den utvalda A är ni döda, men fångar ni in A är hen död! 
 
ORANGE IS THE NEW BLACK - Fängelse.
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Trädkojan i Gröndal.
♣ Information: Orange is the new black är en serie som utspelar sig i fängelse miljö. Och det ska vi försöka med, vi kommer att utse 2/3 fängelsevakter, deras jobb är att fånga in er som inte är vakter i fängelset, får ni en gruppinbjudan är ni fångade. Men, ni vill ju inte bli de? samt att ni vill rädda era vänner, du kan rädda dina vänner genom att gå in i fängelset och bjuda in i grupp, då är den vännen fri. Ni måste lämna gruppen 10 sekunder efter att ni sprungigt ifrån fängelset för att inte riskera att bli tagna på en gång. Fängelsevakternas arbete är att inte låta folk gå in, men ni får inte stå vid fängelset hela tiden och vakta, och fängelsevakten får INTE gå in i fängelset.
NI MÅSTE HA MED ER NYCKEL TILL TRÄDKOJAN. GLÖMMER NI ELLER ÄR SENA UTAN DEN KAN NI EJ DELTA.
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
♣ Information:

~ Vecka 19. Äventyrsvecka!

Tänkte bara räta ut lite frågetecken, förra veckan var ledig då jag tappade suget för Star Stable lite granna, och jag kände att jag inte kommer kunna levera en bra vecka med roliga event med ett glatt humör. Utan bara stressa igenom eventen, och det är absolut inte ni värda! Ni förtjänar event med kvalitet, då ni är de som gör att klubben än idag, snart 3 år gammal är vid liv och bara rör sig framåt! Det tackar jag er för, eftersom att DBC betyder något enormt för mig. Och det är tack vare er jag är den jag är idag! ♥
Men nu till veckan!
 
Såja mina vackra bubblor. Ännu en vecka har passerat, och vi går nu in på vecka 19! Det är dags att ta fram våran inre äventyrare! Vad väntar vi på? Låt äventyret börja!
 Med äventyrsvecka menas då att vi kommer att förbereda oss för ett äventyr, hela veckan kommer vi göra olika övningar, tävlingar och lekar! :D och avsluta det med ett äventyr vi gemensamt kommer att arrangera, vilket blir på Lördag. Mer information finns på lördagen!
Så ta fram din bästa äventyrsoutfit och häst så drar vi igång!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Ridhustaket.
♣ Information: För att kunna äventyra ordentligt gäller det att kunna kompassen och koordinater.
Idag ska vi köra 2st olika koordinatstest. Kom med en så fin äventyrligoufit som möjligt inkl din tävlingsoutfit! Snabbhäst rekommenderas med.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Firgrove stallet.
♣ Information: Idag ska vi leta efter överlevnadsprylar. När man är ute på äventyr gäller det att vara väl förberedd, ni kommer få visst antal minuter på er att leta efter EN sak från byn som ni tycker man behöver mest när man ska överleva. Det kan vara hur knasigt som helst, eller hur allvarligt som helst. Endast din fantasi sätter gränser! :D
Jag kommer ge poäng till de vinnande förslaget. Vi kommer gå hela Jorvik runt om vi hinner, alltså byar. Den med mest poäng efter vi rensat alla byar vinnar eventet och får titeln ELEV under hela veckan, som ett tecken på att du är en grym överlevare!
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~
♣ Information:
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Ingången till Gröndal, vid tanten med fisken vars namn jag glömt.
♣ Information: När man är på äventyr gäller det att vara väl förberedd. Jag menar, de kanske kommer en mördarsnigel och jagar dig och din häst? Då måste du ju kunna springa snabbt som satan am I right or am I right?
Så, denna dagen är det dags att testa era reflexer. Vi kommer göra en typ av slender, denna gången är det valfritt med gångart. Ni ska skydda er ifrån jätte mördarsnigeln. Det är fortfarande som i slender INTE okej att gömma sig eller stå stilla, lägsta gångarten är skritt. Ni får heller inte cirkulera i cirklar, utan alltid röra er framåt. Heller inte lämna gröndal, om ljuset börjar skifta mot det naturliga är ni på tok för långt ifrån!
 
 
 ♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.00.
♣ Samling ~ Jorvikstalletsarena.
♣ Information: Äventyrsdags!

♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Jorvikstallet.
♣ Information: Vi fortsätter att vara utomhus i de fina vädret! Ta med er nya fräscha idéer för kommande veckor och ett glatt humör. :D