Hej

Håller på oh ritar lite,detta ska föreställa brooke.. Men ska göra om allt >.<


Schema förändringar och massa annat.

Hej,som ni vet skrev jag ju av mina åsikter i ett tidigare inlägg och detta svar fick jag av CC
 
Det är inte konstigt att folk blir arga när ledarna inte dyker upp till aktiviteter. Visst, det är bara ett spel. Men så har det kommit upp ett schema. Och så har man mixtrat med RL för att få tid att komma på aktiviteten. Kanske sagt nej till en kompis eller till sin familj. Och sedan kommer ingen annan på aktiviteten och man har slösat tid. Tid som man hade kunnat spendera på en kompis eller sin familj. Istället sitter man vid ETT SPEL. Till ingen nytta alls. 

Poängen är (om någon missade den) att även om det bara är ett spel så går det ut över RL med. 

Jag tycker att det är hög tid att du fattar ett eller flera beslut angående just alla de sakerna som du tagit upp i detta blogginlägg. Vad förväntar du dig av de andra ledarna? Vad förväntar du dig av oss medlemmar? Vad ska vi förvänta oss av dig? 

Begränsa ditt och andras ansvar. 

Det är lättare för oss medlemmar att fatta ett beslut när du först gjort dina val. 

Vänliga hälsningar 
CC
 
Och då tänkte jag ta och svara på CC frågor och samt göra om schemat från botten. 
 
 
Vad jag förväntar mig av andra ledarna ? - Hjälpsamhet så jag slipper bli den enda som håller koll på alla i klubben,hålla aktiviteter,event möten osv. Det är därför dem är ledare annars ser jag ingen nytta i det om jag inte får hjälp.
 
Vad förväntar du dig av oss medlemmar? - Att ni har kul men är förstående om aktiviter (planer osv) kanske inte blir av, jag har sagt flera gånger att om vi ledare inte dyker upp så får ni hålla den själva men det blir aldrig av ist får vi hat mot oss. Det känns lite såhär.. är detta tacken för det vi gör för er men så fort vi inte kommer så får vi hat men om medlemmar inte kommer så är det lixom - förlåt att jag inte kom - inga sura miner längre, men så är det inte för oss. 
 
Vad ska vi förvänta oss av dig ? - Den fråga är lite svår och svara på, jag är ingen person man kan lova allt jag säger just pga in real life. Jag har så mycket nu när jag har fått ta del av att hjälpa mamma oh pappa med min farmor begravning, sista året i grundskola & försöka ta moppe kort. Dem timmarna jag lägger ner här har jag egentligen inte tid för. Så om jag inte dyker upp på vissa aktiviteter sålär ni ju kunna möta mig på halvvägs. 
Jag kommer INTE dyka upp på alla aktiviter fram till sommarlovet igen & därför kommer jag ta bland dem svåraste besluten ang klubben. 
 
 
____________________________________________________________________________________________
 
Jag har ett tag och tänka innan jag bestämmer mig,jag är varken ork eller lust att driva en klubb där tacksamheten är låg. 
 
Jag funderar på att hoppa på tåget med att ha klubbmöten en gång i månaden och ha event lite då och då. 
Det känns som den enklaste lösningen för alla. 
Eller så stänger vi ner klubben helt, eller ja kanske inte raderar den men låter den stå. Bara umgås som vänner inget mer.
 
Då ingen verkar ha tid!?
 
 
Jag kanske låter som en otacksam person jag med just nu eller någon som bara tänker på sig själv.
Men jag känner ingen ork för att ens försöka ge er något när det enda vi får tillbaka är hat.
 
 
Min beslut om vad som händer med klubben kommer tas upp på klubbmötet.
 
Kram Jenny.
 

makten.

Hej tänkte skriva av mina åsikter lite smått nu. Jag har många gånger under dessa snart 3 månaderna med dbc, att jag har den stora makten och har ansvaret och ska ta det moget.
Och med det så har folk i både klubben och utanför reagerat på mitt beteende att jag ser inte allt med blodigt allvar, jag gillar och jävlas med folk på skojj och hoppas alla förstår ordet ironi. Det är nämligen så att jag ser inte sso som kul för fem öre om jag inte får skämta och visa vem jag är,jag kan klara mig utan civilisationen bara leva på uppdrag men dem finns ju inte alltid. Jag har satt mig till ro och byggt mig ett hem (dbc) då anser jag att jag bör väl få betee mig hur jag vill i min egna klubb sålänge jag inte bryter mot dem reglerna jag satt (hoppas den meningen inte missförstogs av någon) Med tanke på att jag lägger ner 7dar i veckan på att faktiskt försöka komma på aktiviteter & denna blogg + allt annat klubben förekommer med på dag tid. Med min ironi har jag ingen som helst mening att göra folk ledsna, men att sedan gå på att jag är en dålig ledare (kanske jag är) eller detta med att jag har makten, för där har jag så mycket att komma med, så mycket jag måste offra mig för jag m.å.s.t.e komma på aktiviteterna varje dag det behöver ju inte ni medlemmar erat enda måste är event & möten som vissa inte kommer på. Jag har sagt flera gånger jag är jag och jag ändrar mig inte passar inte det har ni inget i klubben att göra,gillar ni inte min personlighet försök inte ändra den genom och säga hur jag ska göra, jag klarar mig bra själv det är bara lämna klubben om ni inte tycker om det jag gör. Jag gör detta för er och kan stänga ner klubben när jag vill men jag vill ju inte det, för att ni finns där. Jag ängrar många timmar framför datorn..timmar som jag egentligen inte har, för att ni ska bli glada. Alla borde veta i detta lag hur min personlighet är så det skall inte finnas några överraskning utan antingen leva vidare eller inte. Jag ser VERKLIGEN inte starstable online som ett blodigt allvar eller som en av det viktigaste sakerna i ens liv. Sso ser jag som ett vanligt online spel inget mer än så, jag är glad att jag har träffat dem jag träffat och nya vänner är alltid kul. Men ''detta'' med att alla klubbar har gått överstyr stämmer den skall vara bäst,störst osv för att folk vill gå med och en sådan står press sätts på dem som skapat klubben.Jag skapade min klubb för att endast ha kul men nu att behöva lägga ner så mycket tid,energi på ett spel klarar jag inte längre av. Jag tog in brooke & esther för att underlätta i klubben och vill att det skall funka,annars är jag ledsen och behöva lämna game over. För jag på riktigt klarar inte av när så mycket press sätts på mig, och folk kommer/har/säger att jag har tagit ett för stort ansvar.. vadå ansvar? jag ville ju ha detta för skojjs skull inte för ett heltids jobb. 
Att klubben växte och fortfarande växer är väl ett bra tecken men jag vill inte ha den där pressen som jag har fått. 
Det enda ansvaret jag tog emot var att ha kul. Mer ansvar än så tänker jag inte heller få eller hålla i. 
Detta var lite av dem dagliga sakerna jag får tänka på varje dag i sso och dem kommer inte sluta för att jag skriver detta. 
Men jag ville bara få er att tänka er in i min sitts en tjej som börjat nian sista året i grundskola ska behöva ha ansvar för en klubb på ca 50pers som har fritt och dyka upp på event osv .. medans om jag glömmer bort något drabblare in tjat,hat,arga osv kommentarer mot mig om jag missade det. Det har det var många gånger och det har jag tagit upp en gång.. för sista gången från mig DET ÄR ETT SPEL.
 
Har nu sagt att jag ursäktar om jag inte dyker upp på aktiviteter och hoppas brook e & esther i så fall håller aktiviterna det är en av skällen dem har fått en klubbledar titel. 
Men jag har ett liv utan för datorn som väntar på mig. 
 
Hoppas ni förstår
 
Kram Jenny.

Schema vecka #35

Veckans schema ser ut på följade sätt :)
 
Måndag - Det event som inte blev av i lördag (GF) skrev ett inlägg om det såhär får ni texten :) 
>Vi börjar med  det nya eventet på lördag(Måndag) klockan 19.00 tillsammans med Golden fighters!  det är bergsklättring denna gång och ni ska gärna vara utklädda till luffare 8D vi kommer bergsklättrar vid bergsklättrar stugan 8D.
Vi samlas dock 19.00 vid steves gård och rider tillsammans!  vi kommer fortfarande ha kvar hopptävlingen klockan 15.00 samma dag och sedan 19.00 event med GF då det var önskat att ha det. 
Släng gärna in en kommentar om vad du vill göra under den kvällen med  vi kommer såklart att slå oss ner till ro och ha picknik <
 

Tisdag - Maskerad hoppning vi samlas i RH klockan 17.00 och kör alla baronessas 3 banor :3 Ni ska vara utklädda till vad ni vill :). Vi gör detta på skojj :) 
 
Onsdag - Eftersom förra veckans testning av uppdatering glömdes så gör vi ett nytt försök denna vecka! :)
17-18 :) 
 
Torsdag - Kommer alice starside hålla äppelplockning i äppellunden vi samlas vid steve oh rider tillsammans :)
vi ses vid 18.00 :)
 
Fredag - Samma sak gäller trihatlonen som maria mcstar skulle hålla förra fredagen blir denna vecka 18-19 vi samlas vid steves gård. :)
 
Lördag - Förra veckans hoppnings event blev inte heller av då esther inte kunde logga in,jag var sjuk och brooke vart borta. Så hoppningen blir denna vecka. Här är inlägget om hoppningen + banorna 
 
Tid är från 15.00 tills vi är klara. Ni som blev utslagna i första tävlingen behöver EJ vara kvar efter om ni inte vill. :)
 
Söndag - Möte klockan 15.00 som vanligt. :)
 
+ att jag INTE tog upp det viktiga ämnet idag på mötet för att det var alldeles för många borta så jag skriver ett inlägg om detta under denna veckas tid och tar upp det på söndagens möte. :)(om fler kommer såklart)
Så ja, hoppas ni får en trevlig vecka! :)
 
Kram Jenny :)

Om Hazel Goldhall

Hej!, några hade önskat att jag skulle berätta om min nya karäktar Hazel Goldhall & Skywalker. 
Dem frågade om en inforuta men det kunde jag ej fixa såhär är ett inlägg om Hazel & Skywalker. :)!
 
> Hazel Goldhall bor i det lilla & tyst samhället Firgrove i ett rätt så stort vitt hus nära stallet. Hazel är 17år gammal och bor där tillsammans med sin store bror Derek Goldhall (post killen) Hazel & Derek har bott tillsammans hela deras liv och klarar inte av att bo åtskiljdaktiga (vill säga i olika städer) Hazel & Derek förlorade båda sina föräldrar i en bil olycka när dem var små,ungefär 9-10 års åldern. Sedan dess har Hazel & Derek blivit omhänder tagna av sin mormor & morfar (Mrs Holdsworth & Jasper) då dem bodde i jorvik var Hazel & Derek tvugna att flytta dit. När Derek fyllde 20 tröttnade han på moorlands livet och flyttade till Firgrove,inte långt där efter fick Hazel flytta med honom. 
Hazel är en djur människa hon älskar alla djur & naturen så Firgrove är en dröm för Hazel. Hazel är också intresserad för musik och skapar gärna egna låtar. När Hazel flyttade till moorland var hennes enda dröm att få en egen häst,men eftersom Hazel inte kunde rida och det fanns ingen som kunde lära henne så gav hon upp,men längtan fanns ju kvar. En dag träffade Hazel en tjej vid namn Jenny Snowhill,Jenny lärde henne rida & beslöt sig sedan för att låna ut sin häst Skywalker till Hazel tills Hazel själv skaffar en häst. Skywalker är en 13årig hingst utav rasen Jorviks fullblod. Skywalker intresserar sig mest för dressyr eller långa turer i skogen,men eftersom Jenny är en av Pi's döttrar och Babysoul en magisk häst.. hur kommer skywalker in i bilden?.. Hazel vet ju inte att dem är onda. Tänk om Hazel råkar illa ut? 
Tack & lov kan hon inte det, inte av ondskan då skywalker knytit ett band med Hazel och känner sig hemma kommer han inte försöka skada henne,men den dagen jenny behöver honom kan det vara illa ute för Hazel.
Hazel brukar ofta röra sig kring silverglade byn på dag tid när Derek jobbar. Hazel tränar ofta dressyr där eller bara luskar runt. :)Hazel klär sig ofta i sin favorit färg (blå) och som sagt.. syns ofta på dag tid i SGB. När skymingen faller och natten närmar sig försvinner hon och Derek på ett magiskt vis till Firgrove.. kanske har dem också någon slags magiskt band till jorvik?.. nu när underligga saker börjar hand hazel börjar hon släkt försöka och märker att henne släkt är magisk och inte är en normal familj..
 
Utan ... 
 
 
Slut :3. 
 
Det var väl min andra karaktär Hazel Goldhall 8D. 
 
 

HOPPNINGEN OCH GF

Hej.. dagens event (hopptävling) och gf eventen blivit inställda.Jag gav esther jobbet att ta hand om hopptävlingen men den blev inte av  och jag fick inte reda på det föräns nu. Så det event är fram flyttat en hel vecka så nu har ni tid att lära er banan. 
 
Jag har blivit sjuk och orkade inte hålla i eventet drf. Och April fick hinder för att kunna komma på dagens event så eventet med GF är fram flyttat till måndag klockan 7. :)
 
Förlåt ännu en gång för detta. 
 
 
Och nu till en viktigare sak. 
Jag har fått höra att medlemmar oftas är indelade i grupper.. alltså dem kanske är 4st som bara är med varandra och ignorerar resten. Jag har ju inte trott det för dem flesta som jag pratar med svarar mig osv. Men idag fick jag ju reda på att det är så, jag har ett till konto hazel goldhall och går in där ibland för att göra uppdrag osv.. och jag är ju såklart med DBC för att kunna hålla koll på klubben i ett annat namn då alla inte vet vem jag är som hazel så att jag kan titta om folk faktiskt är otrevliga mot varandra eller ej. Först skapade jag hazel för att ifall jag (jenny) skulle bli bannad så har jag en reserv och kan ta hand om klubben via den. Men nu i efterhand kan jag tänka mig låna ut hazel för andra dbc medlemmar som blivit bannade och kan höra av sig till mig och låna hazel :). 
 
Men åter till saken.. jag har märkt att det jag faktiskt inte trodde var sant är sant. 
Och jag vill inte att det ska vara så och kommer ta upp detta ämne lite bättre på klubbmötet. :)
 
 

HOPPNINGEN LÖRDAG KLOCKAN 15.

Hopptävling börjar med att rida banan 15.00 (banan kommer visas två gånger i RH på lördagen)sedan förväntar jag mig att vi kan börja värma upp hästarna klockan 15.20 och 15.30 ska vi köra igång tävlingen! . När det är över beror på hur bra det går osv 
 
 
Jag har med tänkt såhär att jag vilja gärna att ni anmäler er till denna tävling alltså är dagens event ej obligatoriskt.
Anmäler gör ni via kommentar här,mejl via sso eller klubb/vän chatt :). 
 
En anmälning går ut på att du skriver ditt hela sso namn & din hästs namn jag skriver upp det och du får ett start nummer :). 
 
Det kommer vara två banor en enklare och en svårare. Den första är en utslagning och endast dem två bästa kommer tävla på den svåra banan och det gäller och ha bra minne när det gäller den svåra. :) 
 
Du får 2 chanser och börja om ifall du tillexempelt tar fel väg (obs endast vid den sista tävlingen)
här kommer dem två bilderna :). 
 
Detta är bana nummer 1 :) jag har märkt nu att jag glömt skriva ut start och mål på denna bana men starten är alltså det sträcket som börjar närmast utgången/ingången :) den vänstra alltså! :)
 
detta är en ''enkla'' banan eller ja utslagnings banan den med bäst tid vinner :). 
 
OBS tar ni fel väg blir ni diskade. :)
 
Detta är bana nummer 2.. rätt klurig så det gäller och ha bra minne. :)
Starten är alltså ettan :). 
 
 
Denna bana kommer dem två bästa att få slåss på,eller ja ge allt på! :) 
Som sagt,tar man fel väg har man 2 gånger på sig att börja om :). 
Det är meningen att banan ska vara svår för att spänningen ska stiga. 
 
OM nu båda skulle misslyckas alla gånger så kör man på en valfri bana  alltså baronessas banor :). 
Så,är det några frågor? ställ dem här eller på sso 8D
 
kram jenny & lycka nu till!

DAGENS AKTIVITET

Hejhej..dagens aktivitetet blir tyvärr troligen inställd (inte säkert ifall jag får tag på maria)
 
Maria är nämligen bannad från sso och kan därför inte spela. Men om hon går med på att låna mitt andra accunt hazel så är problemet löst! :). 
 
 
Om det blir inställt så kommer vi att ha något annat kul vid den tiden som vi hittar på då. :)
 
Ska nu gå till Ridhuset oh ta en bild för att kunna visa morgondagens bana! :). 
 
 
Jag kommer ha 2st banor 
 
men mer om detta när jag tagit bilderna! :). 

TE DRICKNINGEN

HALLOWWW.. 
 
glömde skriva ut tiden för dagens aktivitet..ooopsi.. men den är 18-19 :D
 
vi samlas vid steve utklädda som snobbar :3 (bortskämt,rikt,väldigt fint osv) 
Oh så rider vi till fort pinta oh dricker te och pratar om allt vi äger oh har osv :). 
 
 

TE DRICKNINGEN

HALLOWWW.. 
 
glömde skriva ut tiden för dagens aktivitet..ooopsi.. men den är 18-19 :D
 
vi samlas vid steve utklädda som snobbar :3 (bortskämt,rikt,väldigt fint osv) 
Oh så rider vi till fort pinta oh dricker te och pratar om allt vi äger oh har osv :). 
 
 

AKTVITETEN OCH ETT NYTT EVENT PÅ LÖRDAG.

Vi börjar med  det nya eventet på lördag klockan 19.00 tillsammans med Golden fighters! :) det är bergsklättring denna gång och ni ska gärna vara utklädda till luffare 8D vi kommer bergsklättrar vid bergsklättrar stugan 8D.
Vi samlas dock 19.00 vid steves gård och rider tillsammans! :) vi kommer fortfarande ha kvar hopptävlingen klockan 15.00 samma dag och sedan 19.00 event med GF då det var önskat att ha det. :)
Släng gärna in en kommentar om vad du vill göra under den kvällen med :) vi kommer såklart att slå oss ner till ro och ha picknik :)
 
 
 
Sedan tänkte jag prata om detta med aktiva medlemmar och dittan oh dattan. Jag började ju nian nu och det leder till att jag inte alltid har tid för sso,därför känns det totalt fel att jag eller brooke eller esther håller koll på dem aktiva eller oaktiv lika hårt. Så regeln om att du måste vara väldigt aktiv är det inte lika mycket krav på nu när skolan börjat osv,det är hårt för alla nior nu när det är sista året och pressen sätts på dem. Så jag tänker inte hålla lika mycket koll men såklart du kanske inte ska bli totalt off, men ni förstår mig lite iallafall? :)
Jag kommer helt klart inte kunna lova att kunna vara med på alla grejer som händer under veckan men jag försöker så gott jag kan! om jag inte kan så smsar jag brooke och esther och förvarnar så att dem kan ta över eller om det måste bli inställt. :) Men ja, det var nog allt för idag. :) 
 
Hoppas ni har det trevligt i klubben! :) 
 
Kram Jenny! :)

ESTHER NIGHTFOREST

Jag vill att alla ni diamant bubblor välkomnar våran nya klubbledare Esther Nightforest.
 
 
Vi kände att tiden räcker inte till och att för att hålla klubben aktiv tog vi in Esther och hoppas att det förbättras  + att jag nu har fått ''jobb'' och går sista året i grundskolan oh mitt liv utanför datorn kanske jag inte hinner med lika mycket sso så att stänga klubben är INGET alternativ så vi får hoppas att esther är våran ängel från skyn!

SCHEMA #34

Hey! förlåt för att jag inte lade upp schemat igår vart så sent med all planering osv. 
Felicia darkfall har nu fixat ett forum för DBC som jag hoppas brooke kan ta hand om då jag inte har tid. 
Mitt internet har vart ur funktion sedan jag kommit hem idag.. typiskt. Men nu kommer schemat upp och jag ber om ursäkt ifall jag (jenny) Och fram över kommer alla aktiviteter behöva vara efter kl 16.00 då jag slutar ungefär 15.30 varje dag. Så det kommer bli sena dagar (förutom på loven) men som sagt.. det kan vara tidigare men någon annan  måste hålla i det. Så jag söker mer än GÄRNA hjälp :) så som.. folk som kan hålla vissa aktiviteter komma på aktiviteter dem vill göra :) Så att ni kan hålla en aktivit helt själva och sedan få välja vad ni vill ha 8D. Vore hemskt kul med lite omväxling. :) JUSTE. Forumet heter Db.corplaunch.com
jag har åter igen kontaktat supporten ang att klubbinfon inte funkar som den ska, jag kan nu lixom.. skriva i den men om jag skriver för mycket blir det blankt. Så jag får se vad dem säger :). 
 
OBS. Tiderna kan vara ändrade pga hur mitt schema ser ut in real life. Men om tiderna är allt för tok för er kommentera här!
 
Måndag - Western ( helt glömt bort tiden. Men den har då redan vart )
 
Tisdag - Mys i äppellunden klockan 16-17
Ta av sadeln oh filten oh myspys kläder
 
Onsdag - Testning av uppdatering kl 16-17 (om uppdateringen är i gåd så tar vi lite extra mys med klubben :3 överraskning )
 
Torsdag - Te drickning 8D
Klä dig lite snobbigt!
 
Fredag - 5 kamp med murre. Jag uppdaterar mer om den senare (imorgon) med tider osv. Då jag inte vet vilken tid Maria ville ha den
Det är triathlon oh inte 5 kamp med tiderna 18-19 :)! 
 
 
Lördag - Hopptävling börjar med att rida banan 15.00 (banan kommer visas två gånger i RH på lördagen och en bild här i bloggen (imorgon) sedan förväntar jag mig att vi kan börja värma upp hästarna klockan 15.20 och 15.30 ska vi köra igång tävlingen! :). När det är över beror på hur bra det går osv :). 
Vinnaren blir mästare i en vecka lycka till!
 
Söndag - Möte klockan 15. 
Funderar på att sätta in lite andra roliga saker på söndagar..eller blir det för mycket? 
 

Mind fuck.

Denna bild rörde till i mitt huvud lite o.o
 
 
Har min häst inge benskydd på ena benet xD?!.. märkte sedan att det var starstars häst (; 

Detta var ju normalt o,o

 
 
Man kan gå igenom muren i Vingården <.< 

Dagens outfit

eller ja.. dagens oh dagens XD jag ser ofta ut såhär (a)
 
 
Ryttare
Keps - VD (osäker)
Jacka - GÅD
Handskar - Marleys Bondgård
Byxor - GÅD
Skor - Uppdrag
Häst
Sadel - GÅD
Schabrak/filt - GÅD
Träns - Marleys bondgård - eller så hade dem flyttat det till VD. Osäker
Dekorationer - Man & svans dekorationerna är från GÅD 
Benlindor - Troligast SGB :).
 

detta var något nytt

Någon gång måste ju vara första gången ;)

Åker iväg

Ja,jag jenny snowhill åker ju iväg imorgon och kommer inte hem föräns söndag.. Troligen lagom till mötet :). Men OM internet funkar där borta kan jag hålla er uppdaterade om mina funderingar kring sso och kanske lite ja.. Bilder om min vardag i allmänhet om det intresserar er :). Men ja funderingar kring sso kan möjligen komma :). Om nu internet funkar :) kram jenny


Var snälla små barn nu 8D

Bjuder på en dåligt tagen gammal bild xD


Babysoul?

Hellu.. Kommer ihåg när jag skulle rita av en häst på sso vis. Ja det sket ju sig,så jag testade rita en vanlig häst :). Det ser lite konstigt ut beroende på vilken vinkel man tror det är. Jag har ritat den som att den vrider på huvudet bakåt och det som syns och man kan tro är hals är mer eller mindre en liten del av ryggen med. Vet dock inte riktigt om jag är nöjd eller inte. Aja det är ju ett försökt till att göra min babysoul ;). Kram jenny.


Ufo-Krachsplats.

Ni har säkert undrat..vilka små filuerar som har lämnat sitt UFO bland jorviks bergar !?.. inte?.. jaha.. iallafall.
 
Jag och Isabella Starstar var ute på upptäcksfärd och spårade upp att det är endast tre små aliens som härjar i jorvik. 
 
 
Här ska ni få se bilderna på dem och en beksrivning!
Vi börjar med den minst farligaste alien! 
 
Hans namn är Pippoppifffipp .. men hans jorvik namn är mer känd som Barney. 
 
Barney är deffentivt en Alien. Så som han ser ut.. han har försökt göra sin mask så människolik som möjligt.. och sägs vara en av dem tre bröderna marley,carney & barney. MEN.. hur kom vi på att barney är en alien?.. jo det var rätt enkelt.. jag och dektetiv Sisa (isabella starstar) märkte ju att skördetruskorna körs av hologram som liknar denna alien. Hans superkraft är alltså att kunna dela på sig själv så att säga. Han är helt ofarlig då han inte kan slåss utan ramlar bara omkull. 
 
Nu till den farligaste av gänget.. Herr.Böbblipööpo men mer känd som Forever alone fåret.
Man ser på hans ögon att han är väldigt arg och elak. Han är farlig för att han har käkat upp alla sina får kompisar och då var Landon tvungen att flytta fåret. Nu står han mellan FP och Barney för att lätta kunna prata med varandra. Så detta får är en köttätare av högsta grad. Han gillar inte färgen Rosa.. det får honom att migrera och jagar folket. Han kan byta form men han är född i en fårkropp. Akta er för honom.. han är lika farlig som han ser ut. 
 
NU.. till Alien Hövdingen.. Mr. Willgoöliböl.
ELLER mer känd som.. James!
Detta är deras hövding.. den elaka James. På hans keps står det något på alieanska.. 
Hur vi kom på att hans var hövdingen? jo.. 
hans plåster på armbågarna är telefoner..som han pratar med fåret och barney med!
Han är ritkigt elak och brukar arrangera små alien kalas vid Cafe pinta ! Det syns tydligt
Han har klottrar ner cafet med - Alien fest.- Undra vad det betyder.
Men jag & Isabella starstar bestämde oss för att öppna hans huvud och se vad han tänker på..kanske glass? eller munkar.MEN NEJ. Vi fick en chock.. denne alien har ej någon hjärna.. han tänker med ögonen.. och ser bakåt hans ögon är hans själ.. ibland på natten ser man hur ögonen brukar flyga runt i jorvik för att söka efter deras skepp..som dem har glömt bort helt.. då ingen har en hjärna! fåret..käkade upp dem.
Jag och dektetiv starstar hade ju dock redan hittar ufot och vi besökte det.
 
 
Detta är deras hem.. dem har försökt laga det.. men inget hänt.. starstar försökte ta sig in men det är en slags hemlig mur.. undra vem som försöker laga detta skepp!? vem har satt en  osynlig mur!?
 
ALLT I NÄSTA AVSNITT AV ALIENS. 
 
eller? näe xD
 
 
 

Onsdags uppdatering!

Ny utrustningsshop!2012-08-15
Hejsan allihopa! 
Först och främst vill vi tacka för alla glada mail och kommentarer angående förra veckans stora uppdatering! 

Här kommer veckans uppdatering! 

Ny utrustning till din häst: 
- En ny utrustningsshop har öppnats på den långa bryggan mellan Västkobbens fiskeby och Stallet Gyllenbladet. Här kan du köpa ny snygg utrustning till din häst! 

 

Deluxe-set: 
- I samma shop finns också sadel, schabrak och träns som tillhör Stallet Gyllenbladets deluxe-set! 

Mitt stall: 
- Mitt stall har fått ett utökat utrymme! Så nu har du plats för ännu mer kläder och utrustning! 

Nästa veckas uppdatering: 
Vi har lagt märke till att många av våra spelare är intresserade av västernridning och därför kommer nästa veckas uppdatering vara västern-inspirerad! 

 

Vänliga hälsningar, 
Star Stable-gänget
 
 

Förlåt

Hej!, ber om ursäkt tusen gånger om för mitt hemska bloggande. Men nu har jag haft sommar skola i snart 2 veckor. Och jag har inte alls hunnit blogga då jag kommer hem och är helt slut. Har där med inte kunnat tidsinställa något heller. Och nu på fredag kommer jag åka iväg för att vara ledare för finska kyrkans sommarläger så då ska jag dit och vara borta hela fredagen och hela lördagen. Kommer hem på söndag men osäker på vilken tid på söndagen. Så jag kommer missa en del denna veckan men hoppas ni förstår. Vi har nu också gjort en storstädning i klubben och har nu 10st lediga platser och vi har fått en kön som vi hunnit skapat upp igen.. (suck jag gillar inte att ha kö <.<) Men finns fortfarande drygt 7st lediga platser kvar. Brooke Highland kommer ta hand om Babysoul & Esther Nightforest kommer ta hand om Skywalker (mitt nya accunt) medans jag är borta :). 
 
Men nu när jag är ledig från skolan (onsdag) kommer jag tidsinställa en hel del inlägg så att ni har något att läsa :). 

Dagens outfit

-Ryttare-
Huvudbonad: Skogskeps - VD
Jacka: Rubinröd jacka - GÅD
Handskar: Everwindhandskar - Marley's
Byxor: Eleganta ridbyxor - GÅD
Stövlar: Bystövlar - SGB
-Hästen-
Träns: Natt grimma - FP
Sadel: Rödsvart sadel - GÅD
Filt: Midnattssvart filt -GÅD
Benlindor: Röda - GÅD
Man dekoration: Vit blomma - ??
Svans dekoration: Vit blomma - ??

Bergsklättring

 
Vi var oh bergsklättrade i torsdag! 8D.. det tog ju sin tid att komma upp men vi väntade och ibland gick ner till dem som hade det lite svårt att komma upp! :) men kul hade vi och vi lämnar ingen i sticket! 8D.
 
Hoppas ni hade lika kul som jag^^ 
 
Kram Jenny

SCHEMA #33

Veckans schema ser ut på följande vis!
 
Mån  - Western med isabella riverlee i ridhuset klockan 12-13 :)
Mer frågor? fråga isabella! :)
 
Tis - Hoppning i ridhuset 14-15 (troligen med en hopplärare eller brooke highland)
 
Ons - Barbacka ritt 15-16 :)
Vi ska ha en liten tur med picknik och mys med hästarna vi möts vid steves gård och bestämmer våran resa! 
 
Tor - Efter många om och men så blir det kullåkning 18-19. Vi möts vid Övergivna bondgården (eller drovers run som vi döpt det till) 
 
Fre - Hemlig plats jakt 13-14 
detta är för er som ej hittat alla hemliga platser så ska alltså dem som hittat alla visa er vägen till dem ni inte hittat :).
 
Lör - Shopping dag 15-16
Nu när vi fått vecko pengen kan vi ju shoppa lite ;)
 
Sön - Möte klockan 15
 
OBS. Jag jenny snowhill har hela denna vecka full planerat då jag ska iväg och träffa  vänner Mån & Tis men jag kommer logga in senare på kvällen :). 
Sedan kommer jag kunna vara med på Ons&Tor aktiviteten men från Fre-Sön kommer jag vara borta som ledare på ett finskt läger och kommer inte hem föräns söndag eftermiddag. Brooke Highland kommer att ta hand om min Babysoul tills jag är tillbaka! :).