~ Vecka 41. Western. ~

Hej allihopa, radikala ändringar har gjort sedan sist. Vi är fortfarande 4st klubbledare (Jenny Snowhill, Sara Highyard, Esmeralda Mistfield och Gabrielle Lionheart.) Men vi kommer inte längre ha event 7 dar i veckan som förut.  DBC kommer få sig en total omvänding, och vi är längre inte så aktiva som vi var förr i tiden. Vi ledare vill även ge er mer välplanerad event färre dar i veckan än flera halvdana event. Det tror jag även ni skulle uppskatta.
Därför kommer vi ha event 4 dar i veckan, varannan dag vill säga. De övriga dagarna är lediga eller fritt fram för er medlemmar att hålla event på. Men de nya dagarna som vi håller event på ä.
 
Måndagar - Onsdagar - Fredagar och Söndagar. Ibland vid speciella tillfällen kan de före komma lördagsevent, så som vid halloween, jul m.m. 
 
Jag hoppas ni kommer tycka detta system blir bättre och roligare.
 
En annan ny sak till DBC är att vi kommer ta bort kön helt och hållet en tid framöver. Och vi kommer ta in folk på måfå. De vill säga, om du som spelare vill gå med i DBC eller medlem kanske har någon kompis så kan ni gå med direkt. Finns det plats i klubben är ni varmt välkomna. Jag kommer INTE paxa en plats, så alla mail och förfrågningar om DBCs kö kommer raderas utan vidare svar.
Jag kommer aldrig mer hålla en plats för en medlem, utan vill ni gå med så får ni maila mig och fråga om jag är inne eller hitta mig i spelet och gå med.
 
Vi kommer fortfarande rensa på oaktiva medlemmar och denna veckan kommer vi se vilka som är aktiva eller ej. Vi kommer inte godta några ursäkter till varför du ej kunde dyka upp på evenent. Kan du ej komma på event så passar inte DBC dig helt enkelt. O nu när vi drar ned på event bör de inte vara så krånligt att faktiskt dyka upp.
 
Nu till schemat, denna tema vecka är inget mindre än Western!
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.30.
♣ Samling ~ Vingården.
♣ Information:
Medtag: Snabbhäst och Mobil/surfplatta in real life.
Hello alla lassokastande cowboys!
Idag ska ni faktiskt få lägga ifrån er era lasson och ta upp kameran (mobilen/surfplattan) jag säger ett western-insperande foremål (t.ex kohuvud) efter det ska ni så fort som möjligt springa och hitta dt föremål jag strävar efter. När ni hittat föremålet ska ni knäppa kort på det med din mobil eller surfplatta. Och skriva i klubbchatten "Klar" då bjuder jag in dig som först blev klar i en grupp och sedan får du skicka bilden på föremålet till mig på kik. Efter att jag kontrollerat fotot på kik utses omgångens vinnare och då har den kammat hem 5 poäng. Vi kommer totalt köra 5 omgångar. Lycka till!
Det är EJ tillåtet att ta transport, färja, luftballong,linbana eller hemringning. Du får heller INTE skriva klar förens du kommit fram till föremålet. Om det T.ex kommer upp cowboyhatt eller westernsadel som ni ska hitta och knäppa kort på så får ni EJ använda er utav utrustning ni har på er, eller på någon annan spelare.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.30
♣ Samling ~ Marleys gård.
♣ Information: Vi kommer att köra en westernstafett, ni kommer delas in i tåv lag som tävlar mot varandra. Snabb och vig häst rekommenderas. Mer information på plats!
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
♣ Information: Dags för veckans möte, medtag gärna roliga idéer till nästa vecka!
 hur ska man veta om de finns plats då, duuh

2015-10-07 » 17:29:07      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback