~ Vecka 49. Färgvecka ~

Välkommen till en ny färgstark vecka!
Denna vecka har vi temat färg, det betyder alltså att vi kommer ha en speciell färg varje dag. Så ena dagen kanske det är orange och andra dagen är det kanske brun, men vi måste ju ha aktiviteter. Så denna vecka är det ridlektioner och lekar (med sen speciell färg varje dag).
Förlåt för att det är få event i veckan, alla vi har mycket och göra. 
 LEDIG
LEDIG
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Dagens färg ~ En färg som symboliserar jul och ny år.
♣ Tid ~ 19.00
♣ Samling ~ Tomten i Jarlsheim
Information: hej mina kära diamanter, long time no seen (gissa vem jag är) idag är det dags för ett färgspraklande event där enbart eran fantasi sätter gränser. Jag vill att ni väljer en färg som symboliserar antingen ny år eller jul. Men twisten är att ni ska se fina ut också o inte enbart röda saker för de är juligt t.ex. 
Därefter ska vi givetvis leka lite. ;) 
Vi kommer att köra bland annat kull och kurragömma i Jarlsheim! och avslutningsvis så bedöms en vinnare för bäst outfit o kreativitet! 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Dagens färg ~ Röd
♣ Tid ~ 18.00
♣ Samling ~  Ridhuset
Informantion:  Idag så ska vi köra en hoppträning, vi kommer träna på och ta hindren rätt och ta det smartaste/snabbaste vägarna.
 
PGA ATT MÅNGA VILL SE IDOL MM. SÅ STÄLLER VI IN EVENTET IDAG OCH FLYTTAR FRAM DET TILLS IMORGON. MER INFO KOMMER DÅ.
Aktivitet ♣
♣ Dagens färg ~ ROSA och regnbåge (alltså alla olika färger)
♣ Tid ~ 20.00
♣ Samling ~ Nilmers högland
Information: Idag är det dags för 3 kamp, lag delas in på plats. Det kommer alltså att bestå utav 3 olika lekar. Mer information kommer på plats. Men en sak ska ni veta, det kommer bli otroligt ROLIGT.
♣ Aktivitet ♣
♣ Dagens färg ~ ROSA
♣ Tid ~ 18.00
♣ Samling ~ Vingårdens paddock
Information: Idag är det dags för dressyrträning. Ta med ett gott träningshumör en fin dressyrponny/häst. Mer information kommer på plats.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Dagens färg ~ Eran Favoritfärg
♣ Tid ~ 19.00
♣ Samling ~  Dags för kubbmöte, idag så ska alla ha på sig sin favoritfärg.
 

~ Vecka 48. Disneyvecka ~

Välkommen till en ny härlig vecka! ♥
Denna veckan kommer vi att ha temat " Disney ",  alltså event som är relaterade till Disneyvärlden. Det kan vara allt från Tarzan till Frozen, kalle anka till askkungen, snövvit till modig .osv - ja, ni kommer att få träffa flera utav välkända filmer, böcker och berättelser i denna vecka, något att se framemot alltså!
 
En till sak att se framemot är att Samantha Skywater har klivit in i rollen som klubbledare här i DBC, vilken success!! :D
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid  ~ 18.30
♣ Samling ~  Stallet i Figrove
Informantion: Vi kommer och rida en Disneyparad. Er outfit ska vara disneyinspirerad och i slutet kommer vi och rösta vem som har den finaste outfiten och vinnaren får 5 dagars erfaren ryttare. Mer info på plats!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid  ~ 19.00
♣ Samling ~ Mrs. Pike.
Information: På Torsdagen, den 24:e November, kl 19.00 så kommer vi att möta klubben EMERALD WHISPERES i en terrängtävling i Gröndalsskogen. Endast 6 st av er medlemar kommer att få tävla i denna klubbtävling, vilka 6 det blir avgörs genom en uttagningstävling som sker i dagens event kl 19.00. Även kommer vi att utse 2-3 reserver, som kan hoppa in om det skulle komma hinder ivägen! Samlas vid Mrs. Pike.
 
 INSTÄLLT PGA IRLPROBLEM
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid  ~ 18.30
♣ Samling ~ Ingången till Dinodalen
Information: Nej!! Katastrof!! Drottning Elsa försvann igårkväll och Anna kan inte hitta henne någonstans!! Hon är spårlöst borta ..
Nu är det upp till just dig att försöka hitta henne någonstans runt om i Dinodalen! Alla kommer att startas samtidigt. Med 3 ledtrådar till hjälp hoppas jag att ni kommer kunna hitta henne! Lycka till!
Komihåg att temperaturen där uppe är väldigt kall och rekomenderar därför att ha på sig bekväma och varma kläder! Mer info tas på plats.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid  ~ 18.00
♣ Samling ~ Gröndalstävllingen
Informantion:  Träning inför tävlingen mot Emerald Whisperes, alla i klubben får komma. Ifall ni vill skypa så var beredda med skype!
 
 

♣  KLUBBTÄVLING - DBC vs EMERALD WHISPERES ♣  
♣ Tid  ~ 19.00
♣ Samling ~  Mrs Pike
Informantion: Dag för en tävling mot klubben Emerald  Whisperes. Det är endast de som blivit uttagna som tävlar men alla är välkommna till att komma och heja.
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 20.00
♣ Samling ~ Klubbhuset
Information: Idag är det dags för filmfredag. Vi kommer alltså att se på en film tillsammans, vilken det blir kommer ni att kunna rösta om. Ta med ett glatt humör och nått att äta på under filmen om du känner för det. Vi kommer att prata via Skype. Kom ihåg att du måste se på filmen på nån annan dator, telefon eller ipad så du inte stör. Du får använda din dator också, men då måste du stänga av micken på Skype.
 
Rösta på EN film i kommentarsfältet.
 
1. Lejon kungen
2. Mulan
3. Björnbröder
4. Frozen
5. Modig
ÄNDRAD TID
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid  ~ 18.00
♣ Samling ~  Ridhuset
♣ Medtag ~ Disneyoutfit & snabboutfit
Information: Äntligen är det dags för en hopptävling. Eftersom att vi har disneyvecka så ska det vara en disneyhoppning. Det går ut på att du ska klä ut dig till en valfri disneyfigur, hoppa en bana och sedan eventuellt omhoppning (om du är felfri). Mer information kommer på plats. Lycka till allihopa.
Här ser ni banan ni ska tävla. Behöver ni hjälp med att förstå banan så är det bara att skicka ett brev till Samantha Skywater på Star Stable.
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid  ~ 19.00
♣ Samling ~  Klubbhuset
Informantion:  Dags för klubbmöte igen, ta med ett bra humör och ideér som kan göra klubben bättre!
 

RESTEN UTAV DAGARNA KOMMER SNART

 

~ Vecka 47. Starthästvecka ~

 
 
Välkommen till en ny vecka, denna veckan kommer och ha temat "starthästvecka". Det vill säga att man har sin starthäst på varje event, vilket ska bli såå mysigt!! :3
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.30
♣ Samling ~ Mrs Pike
Informantion: Vi kommer och rida en uteritt och utforska nya Epona, starthästar måste ni ha!
Ta även med en korv för ev grillning. Mer info på plats!
 

 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.30
♣ Samling ~ Fårhagen
Information: Vi ska leka en lek som heter "Mördaren". Det går ut på att det är 1 mördare och 1 polis, resten offer. Mördarens uppgift är att gå runt och döda folk genom att gruppa. Polisens uppgift är att försöka lista ut vem som är mördaren. Ifall mördaren blir gruppad av polisen, åker mördaren dit direkt och polisen har vunnit. Wihoo!
Glöm INTE bort att ni ska ha era starthästar (!)
 

 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00
♣ Samling ~ Klubbhuset
Information: Dags för veckans möte! Ta med er ideer om vad nästa veckas tema ska vara och det viktigaste av allt, ett leende på läpparna, ses då :D
 
 

~ Vecka 46 . Landskamp. ~

 
 
Denna veckan är det dags för landskamp vilket innebär att ni delas in i två olika land, alltså lag, och möter varandra i olika tävlingar. :D Här är lagen! 
 
 
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Birdie i Hollow Woods
Information: Dags för tredje världskriget!
Varje lag har en egen färg, USAs är blå och Kinas är röd. Ni ska ha så mycket utrustning som möjligt i den färgen. Benlindor, huvudsak och svansrosett också om ni har! Ni springer sedan runt i skogen och ska bjuda in de i det andra laget i grupp. Får man en gruppinbjudan så ska man byta en sak av sin utrustning till något i en annan färg och då har man förlorat ett liv. När man har förlorat all sin utrustning så är man död. Den sista som är kvar vinner kriget och laget får ett poäng! Mer info på plats.
~ Natalie Season
  
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.30.
♣ Samling ~ Moorland Championat
Information: Ladda nu upp inför den stora och långa jaktkampen!
Jaktkampen som man även kan kalla "staffet m. uppdrag", går ut på att springa en väldigt lång bestämd sträcka runt om i hela jorvik och göra mini uppdrag på ett antal bestämda platser. Lagerna måste ha sin lagfärg för att jag ska kunna avgöra vem av er lag som vunnit, alltså ska du ha en blå eller röd tröja på dig för att kunna delta. Alla lag kommer att starta samtidigt, ni ska inte springa som grupp (lag för lag), utan den färg på tröjan som kommer först in i mål har kammat hem en seger för dess lag, så det gäller att peppa varandra rejält!
Mer info på plats.
 
Ni får INTE använda er utav några som helst transportmedel (förutom om det står med på kartan, t.ex. färjan mellan Jarlaheim och Västkobbens fiskeby). Transportmedel menas alltså: Hästtransport, linbanor, luftballonger osv. Jag kan avslöja att kontrollanter som inte är med i klubben kommer att finnas på plats, men nästan som osynliga, passa dig och lycka till!
 
(Tänk på att ta med er mat och vatten till era hästar, samt välja ut en uthållig och snabb häst, och snabb utrustning!)
 
- Ta fram papper och penna och skriv ned detta så du ej glömmer uppgifterna (eller kan du käppa kort)!
Stationerna är utmärkta på kartan nedan och där finns även en beskrivning till vad ni ska göra på varje station:
 
START - 1: Ni börjar vid Moorlands Championat och fortsätter sedan upp till Steve's gård
 
2: Steve's gård ska ni springa in till paddocken hoppa av hästen och upp igen, vända och springa till Jorvikstallets Arena.
 
3: Jorviks Arena ska ni springa ett varv runt hela dressyrbanan, sedan iväg mot Paddockön.
 
4: Paddockön ska ni hoppa över tre buskar och sedan ta färjan till Västkobbens fiskeby, spring sedan ned till Stallet Gyllenbladet.
 
5: Här i Stallet Gyllendlas ska ni utföra "den lilla hoppbanan" som befinner sig i stallets paddock. Sedan springa till stallet och fodra era hästar!!
Sedan ska ni springa hela vägen från Stallet Gyllenblad ned till Valedale, bäst att ta den snabbaste och enklaste vägen!
 
6: Här i Valedale ska ni springa till snö och tillbaka ned till Fortpinta strand.
 
MÅL - 7: Tävlingen avslutas på mållinjen vid Fortpintas Championat, den färg på tröjan som kommer först in i mål har kamat hem en seger för sitt lag!
 
 
 
 
LYCKA TILL!
~ Sara Hightyard
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Jag kommer och hålla en frågesport om länderna Kina och Usa, för varje rätt svar får ditt lag 1 poäng.  USA kommer och få frågor om Kina och Kina om USA, så läs på ordentligt.
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Dags för klubbmöte! Ta med ett glatt humör och ideer för att göra klubben bättre!
 
 
 
 
 

~ Vecka 45 . Halloween. ~

 
Eftersom att det blev lite kaos förra veckan så tänkte vi att vi kör på en ny halloweenvecka full med roliga aktiviteter! Halloween ska ju firas ordentligt, right? :D
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Fort Pinta.
Information: Dags för bus eller godis! Bus eller godis går ut på följande:
Ni kommer att vara i lag på två och två och få 20 minuter på er att fråga så många personer som möjligt efter bus eller godis. Svarar personerna bus får ni ingenting, utan ni måste då utföra ett bus på dom. Svarar dom godis så får ni en godisbit i er korg. Ni får ta transport, hemringning, linbana osv. Men ni måste STÅ framför personen och fråga, folk från klubben och vänchatten räknas INTE. Den som har flest godisar efter 20 minuter vinner! Ha gärna på er en fin halloweenoutfit också så man får lite känsla. Lycka till! :D
- Natalie Season.
 
INSTÄLLT PGA IRLSKÄL!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~  18.30
♣ Samling ~  Jorvikstallets Arena
♣ Medtag Orange tröja
Information: Onda pumpor finns ute i skördebyden och vill göra alla till pumpor så därför måste du gömma dig.
1-3 personer kommer och väljas till pumpor, övriga kommer att gömma sig.
När du blir tagen ( gruppad ) så blir du också en pumpa.
Mer info på plats!
~ Esmeralda Mistfield
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~  EVENTET ÄGER RUM FREDAG.
♣ Samling ~  Bedrövade Dews farm
Information: Idag ska vi välkomna halloween med en hederlig maskerad tävling!
Du får klä ut dig till vem du vill, en släkting, monster, sso karaktär, skådespelare låt fantasin flöda!
Var o en kommer att få presentera sin karaktär och därefter kommer vi alla gemensamt och rösta fram en vinnare.
~ Jenny Snowhill
 
 
 
 Spring som vinden
Torsdag, kl 19.00 
 
I dagens event ska ni ta fram era allra starkaste sidor inom fart och smidighet! Ni kommer att bli indelade i lag som tas på plats. I ett bestämt område kommer ni att springa en "hinderbana", de kommer ske genom otäcka och svåra miljöer, pumpor, fågelskrämmor M.m. Kommer finnas som hinder, passa dig! Ni ska då alltså försöka få den snabbaste tiden som möjligt. ALLA i laget kör var för sig och sedan räknas tiderna ihop, så det gäller att peppa varandra rejält! 
Vi kommer att köra på totalt 3 områden, vilka det är tas på plats! 
 
Poängsystem: 
 
2 p - för de lag som har den 3 snabbaste tiden
 
4 p - för de lag som har den 2 snabbaste tiden 
 
6 p - för de lag som vunnit omgången, och därmed hade Spring som vinden
Torsdag, kl 19.00 
 
I dagens event ska ni ta fram era allra starkaste sidor inom fart och smidighet! Ni kommer att bli indelade i lag som tas på plats. I ett bestämt område kommer ni att springa en "hinderbana", de kommer ske genom en otäck och svår miljö, som ni då ska försöka få den snabbaste tiden som möjligt. ALLA i laget kör var för sig och sedan räknas tiderna ihop, så det gäller att peppa varandra rejält! 
Vi kommer att köra på totalt 3 områden, vilka det är tas på plats! 
 
Poängsystem: 
 
2 p - för de lag som har den 3 snabbaste tiden
 
4 p - för de lag som har den 2 snabbaste tiden 
 
6 p - för de lag som vunnit omgången, och därmed hade snabbast tid
 
Du i ditt lag kan även kamma hem ytterligare poäng till ditt lag, för dig som har den snyggaste halloween outfiten! 3 extra poäng får vinnaren!
Lycka till! 
 
 
snabbast tid
 
Du i ditt lag kan även kamma hem ytterligare poäng till ditt lag, för dig som har den snyggaste halloween outfiten! 3 extra poäng får vinnaren!
Lycka till!
 
 
 
♣ Möte ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
♣ Information: Dags för veckans möte! Ha gärna med roliga o nya idéer till nästkommande vecka! :D