~ Vecka 20. Serievecka ~

Nu mina damer och herrar är det dags för en serievecka, denna vecka kommer varje dag ha en serie som den är baserad på, och därefter ha event utifrån vad som ät "typiskt" för serien så att säga. Det gör aboslut ingenting om du inte sätt dessa serier innan, eller om du är mitt i en serie. Vi kommer INTE spoila eller berätta någonting mer utav serien än att bara göra de mest typiska utav det. Och ni kommer att förstå förhoppningvist! Annars är det alltid bara att fråga.
 
Tänkte även ta och påminna om att den 29 maj har DBC födelsedag, vi firar alltså hela 3 år, vi har alltså funnits 1095 dagar då. Det är helt sjukt, och roligt dessutom. Tänk vad mycket vi hunnit på dessa 3 år, och att vi fortfarnade orkar! Jag vill ge er var och en, gamla som nya, en stor klapp på axeln för eran påverkan i DBC.
 
Och vet ni vad, datumet för DBC träffen är NÄSTAN klart. Vi kommer att vara i Stockholm antingen den 13 Juli eller 17 Juli! Öppningen för att anmäla sig till träffen påbörjar en månad innan. Vi kommer prata om detta på Söndag. Som förra året så måste era föräldrar att anmäla er till träffen, via mail, sms eller ringa mig om ni är under 18år. Även vart vi exakt ska vara och göra, men det kommer bli minst lika roligt som förra året!
 
THE WALKING DEAD ~ Zombiekull.
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Valedale sjön!
♣ Information: Zombiekull, ungefär. The Walking Dead utspelar sig på zombies, och är en stor del utav programet. Därav kommer vi ha en liten zombielek, vi kommer ha en person som börjar med att vara zombie och ska jaga er andra. Blir du infångad i grupp så blir du automatisk en zombie och ska tillsammans med resterande zombies jaga efter andra! Sista överlevaren kvar vinner ronden.
TIPS: Snabb häst och kläder!
 
PRETTY LITTLE LIARS ~ Jaga A
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.45. NY TID 20.20
♣ Samling ~ Vingården.
♣ Information: Idag ska vi leta efter A. Pretty little liars är en serie som handlar om att finna en viss mördare vid namn A. Och det ska även vi göra, vi kommer att springa på vissa delar av jorvik, därefter minska ned och minska ned. Jag kommer att välja ut en som ska vara A, den personen ska både akta sig och jaga andra. Får ni en grupp inbjudan från en den utvalda A är ni döda, men fångar ni in A är hen död! 
 
ORANGE IS THE NEW BLACK - Fängelse.
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Trädkojan i Gröndal.
♣ Information: Orange is the new black är en serie som utspelar sig i fängelse miljö. Och det ska vi försöka med, vi kommer att utse 2/3 fängelsevakter, deras jobb är att fånga in er som inte är vakter i fängelset, får ni en gruppinbjudan är ni fångade. Men, ni vill ju inte bli de? samt att ni vill rädda era vänner, du kan rädda dina vänner genom att gå in i fängelset och bjuda in i grupp, då är den vännen fri. Ni måste lämna gruppen 10 sekunder efter att ni sprungigt ifrån fängelset för att inte riskera att bli tagna på en gång. Fängelsevakternas arbete är att inte låta folk gå in, men ni får inte stå vid fängelset hela tiden och vakta, och fängelsevakten får INTE gå in i fängelset.
NI MÅSTE HA MED ER NYCKEL TILL TRÄDKOJAN. GLÖMMER NI ELLER ÄR SENA UTAN DEN KAN NI EJ DELTA.
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
♣ Information:


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback