~ Vecka 11. Tant ~

för att inte göra inlägget för tråkigt bjuder jag på en gammal bild. ;)
 
Denna veckan är inte helt okänd för de flesta! :D Som ni vet har vi kört tantvecka förr och vi har alltid lika kul!
Vi tänkte ha filmkväll denna veckan, men jag kommer inte på en enda bra film :)) till temat tant, så de får vi skjuta fram en till vecka! Ridlektionerna kommer även börjas lite smått denna veckan och en till sak ni kanske inte vet så har Alice Silverberg gjort sig frivilligt till arbete och kommer att hålla event när hon känner för de! Och de tackar jag för! :D
 
Ni får mer än gärna använda er utav en tantig outfit under veckan som går!
Men nu till drar vi igång schemat på en gång!
 
♣ Ridlektion ♣ ~ Sandy Eveningforest.
♣ Tid ~ 17.00.
♣ Samling ~ Gådstallet lilla hoppbana.
Övrigt: Hjälm är obligatoriskt.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Firgrove bron.
Information: Idag ska vi hjälpa gamla tanter över vägen!
Som ni vet är de inte lätt för en äldre, ryggskadad människa att ta sig över vägen själv när de finns en massa fartdårar på Jorvik! Därför ska vi nu hjälpa dom över vägen. Men skynda er, ni måste följa trafikljuset!
 
Denna lek är en ny lek, så vi blir testkaniner igen! :D
Ni kommer bli indelade i 2 och 2. En av er blir utsedd till tant och den andre till hjälpreda. Ni kommer därefter ställa er på varsin sida av en väg, de kommer finnas ett trafikljus som kommer skrika ut, grön, gult och rött. Ni kommer inte se trafikljuset och trafikljuset ser inte er. För att de inte ska bli fusk så den säger rött när alla är på mitten av vägen. När trafikljuset är grönt får ni springa så fort ni kan till andra sidan, ta tag i eran tant (rida igenom) och springa tillbaka till andra sidan. MEN när ni paserar vägen får ni enbart kort galoppera. När trafikljuset slår gult är de dags att skynda sig, och när den säger rött är de kört. Har ni INTE hunnit tillbaka till andra sidan när trafikljuset har blivit rött kommer eran tant bli påkörd och skickas tillbaka till andra sidan.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.30.
♣ Samling ~ Firgrove (byn tror jag??)
Information: en hederlig fika med alla tant kompisar, de kan man bara inte hoppa över
 
♣ Aktivitet ♣ ( Elizabeth Highstar håller eventet )
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Fort pinta.
Info:  En liten modeshow typ! :D Vi kommer att ha en liten fika tillsamans! Ta med saker som får er att ses som en tant. Jag kommer ge poäng i hur ni beter er som en tant. Hur ni ser ut, hur ni pratar. Även emotes kan bli aktuellt. Ni får även visa upp er tant-outfit för de andra gamlingarna. Observera att jag inte bedömer på hatt, hår eller smink.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Fort pinta discot!
Information: OMG SOM JAG LÄNGTAAAT. Dags för bingo igen. ;);););)
Ni ska rita en bingo bricka på papper (ett måste) bricka skall vara 3x3. Vet ni ej hur 3x3 ser ut så googla på 3x3.
Nu till ifyllning av brickan, ni får själva välja innehållet. Men, de MÅSTE vara namn på medlemmar i DBC. Ni får kolla igenom medlemslistan vilka som är med och skriva namnet på brickan, ni får INTE ha samma namn fleragånger. Utan bara en medlem en gång. När ni gjort detta tar ni kort på brickan och skickar antingen på kik till mig (ej dbc gruppen) eller via direct på instagram (JennySnowhilll instan) när alla skickat in sina kommer vi påbörja. Jag kommer dra en slumpmässigt nummer via random.org och räkna i listan, både uppifrån och nedifrån och den person som hamnar på de numret är den jag kommer säga ut. Har ni den personen på eran bricka ska ni kryssa för (ej fylla i) bara göra ett kryss för, när du fått HELA din bricka i kryssad skriker du bingo!
 

♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~ 
Information: Information kommer..
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 18.30
♣ Samling ~  Valedale.
Information: Som lite omväxling på tantveckan så tänkte jag att vi skulle köra kurragömma! Fast inte vanlig kurragömma, utan turnering i parkurragömma! Vi kommer vara på 5 olika ställen och det paret som är sist kvar kommer vara dom som letar nästa runda. Det kommer inte vara som en tävling utan mer att vi ska ha lite kul tillsammans! 
 
♣ Aktivitet ♣I
♣ Tid ~ 16.00
♣ Samling ~  Klubbhuset.
Information: Dags för de efterlängtade mötet! :D
 
Hopplektion med Grace ~
Tid: efter mötet!
Samling: Ridhuset. ( A )
Övrigt: Hjälm är obligatoriskt.
 

 Måste man gå in på datorn för att anmäla sig? Jag får inte upp någon ansöknings grejjimojj eller väntelista cx //En ledsen tjej som tappar tålamodet när hon inte kan ansöka D:

Svar: Du måste maila på starstable för att kunna gå med!
diamondbubbles.blogg.se

2015-03-16 » 23:02:25      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback