~ V.3 Istids Vecka ~

 Välkomna tillbaka efter ett välförtjänat jullov. Nu börjar allvaret igen och vi kommer att köra igång som vanligt. Har ni saknat de lika mycket som vi ?

De hoppas vi, som vi sa under mötet (11/01-15) så ber om ursäkt om vi är lite sega nu såhär i starten men vi är så vana vid ledigheten att de kan ta en stund att komma på! Vi har även fått in en hjälpreda under veckorna Samantha Skywater var frivillig att hjälpa till att hålla event, så från och med nu kan de alltså vara Jenny Snowhill, Jenny Goldbridge eller Samantha Skywater som håller eventen så ni är beredda på de. Så de ska bli spännande att se hur de går. :D
Ridlektionerna ska börja som vanligt igen. Fullspäckat schema helt enkelt! Men oroa er inte, känn ingen press. Vi vill aboslut inte pressa er. Om ni inte kan så kan ni inte, vi dömer ingen! De är fritt fram att komma och gå som vanligt så inga större allvarligheter på den fronten. :D
 
Men nu är de istids vecka, vilket betyder att vi i större delen kommer vara i dinodalen så välj gärna häst därefter. Och såklart kläderna, ni vill nog inte frysa till is. ;)
Den 23 januari kommer vi också kolla på film som vanligt med genren komedi! Röstning för film kommer ske i början av nästa vecka!
 
♠ Aktivitet 
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Elizabeth ( i Valedale )
Eventinformation: Kurragömma på isen. Medtag varma istidskläder! (helst vitt och ljusblått)
 
Ridlektion med Grace -

Tid: 16.30
Samling: Ridhuset. ( A-del )
Övrigt: Ha gärna med en dressyroutfit!
♠ Aktivitet 
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Ingången till Dinodalen.
Eventinformation: Idag kommer vi att hacka lite skelett. De kommer vara en liten tävling. Ni kommer få en viss tid på er att hacka, och när tiden är slut kommer vi att se vem som lyckats få flest skelett och flest skit. Ni får alltså INTE ta med erat skelett som ni redan hittat. Utan ni måste ha tom rygga på skelett så ni kan samla nya!
♠ Aktivitet 
♠ Tid ~ 19.30.
♠ Samling ~ Nic Stoneground.
Eventinformation: Akta dig för grottmannen!
Medtag EN BRUN överdel.

Ni kommer att köra en helt vanlig kull lek, men blir ni tagna ska ni ha på er en brun överdel. Hur den ser ut spelar ingen roll så länge den är brun så man ser vem som är. Varje omgång är 10-15min (Mer exakt tid på plats) den som fortfarande är grottman efter dessa minuter förlorar (förlorar ingenting speciellt bara den omgången) Mer exakt vart ni får springa osv på plats. Men ni MÅSTE alltid ha minst ful galopp när ni rör er runt. Inget fuskande!
 
♠ Aktivitet 
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Skelettet i Dinodalen.
Eventinformation: Vi ska köra killiboll i Dinodalen. ;)
Mer om hur de går till på plats! :D
♠ Aktivitet 
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Kallterna.
Eventinformation: Hemlighet event med Samantha!
♠ Aktivitet 
♠ Tid ~ 18.45.
♠ Samling ~ Ingången till Dinodalen.
Eventinformation: Hitta snömannen.
Jag och Guldis kommer att klä ut oss i vitt och gömma oss någonstans i Dinodalen och de är eran uppgift att hitta oss innan vi fryser ihjäl. Ni kommer få olika tidsperioder.
 
Om ni hittar oss inom 15min kommer ni få 3p
Om ni hittar oss efter 15min har vi redan hunnit frysa till is och då får ni enbart 1p
Vi kommer gömma oss på olika ställen så de blir lättare att hitta någon iallafall.
Om ni INTE hittar oss efter 45min kommer ingen få poäng och leken är slut och vi kommer inte köra flera omgångar. Så de gäller att hitta oss inom 45min om ni vill fortsätta köra.
Den med flest poäng vinner ett litet pris! Känner jag lukten av Star coins :OOOOO
♠ Aktivitet 
♠ Tid ~ 16.00.
♠ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Möte som vanligt! :D Ta mer er gott humör och massvis med idéer för temat!
 
• Ridlektion med Natalie Season •
Tid: Direkt efter mötet
Samling: Ridhusets A-del
Övrigt: Vi startar igång ridlektionerna lite mjukt. Denna lektionen kommer vara väldigt grundläggande, vi kommer gå igenom hur det går till och lite sådant för de nya medlemmarna. Så om ni är intresserade av klubbens ridlektioner bör ni komma för jag kommer ta lite allmän information eftersom jag håller i det mesta i ridklubben. Självklart kommer vi också köra ett dressyrpass, men med lite enklare övningar. En fin dressyroutfit är ett plus.
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback