~ Vecka 6. Western. ~

Bild kommer komma, så fort jag hunnit ta en. xD
Men jag tänkte att vi börjar med lite information! Som ni vet är måndag oftast våran lediga dag, och de kommer vara så nu en stund, att måndagar kommer troligen bli våran offeciella lediga dag, så ni kan räkna med att schemat kommer upp måndagkväll från och med nu. De kan komma att ändras i framtiden, men för de mesta!
 
Fredag den 13 kommer vi återigen att se film, vad för film avgörs när vi vet vilket tema vi kommer köra den veckan!
Vi har även pratat om att skaffa en MC server för de som vill, och de ska vi försöka när de blir vet vi inte riktigt än! Men vi försöker. Men ja, förra veckan var de ledigt, men nu är vi tillbaka igen förhoppningsvist för att återigen köra igång, därav är de samma tema denna veckan som förra!
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 19.10.
♦ Samling: Moorland pole bending bana!
Information: Nu ska vi köra ett litet pole bending race. Ni kommer köra 2 och 2, hur banan ser ut kommer vi gå igenom på plats. Den som kommer först in vinner, och fortsätter till nästa omgång och den som förlorar åker tyvärr ut. Vi har lite krav på hur du ska se ut, du får endast ha en normal stor häst och den måste vara i level 15. Och för att få tävla måste du ha en cowboyhatt, westernträns och westernsadel. Så, försök hitta en fin western outfit som är snabb med! :D Just för att få in den extra känslan.
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 19.15.
♦ Samling: Marleys bondgård.
Information: Eftersom att servern kommer vara nere än vanligt så vet vi som sagt inte när den öppnar, men ifall den är öppen när evenet har sin tid så ska ni komma!
Vad sägs som en hederlig western lektion? ta med era bästa western hästar och kläder. Och va inte rädda för lite fart, för de kommer gå undan!
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 18.45.
♦ Samling: Barneys silo.
Information: Idag ska vi fånga in lite vilda hästar, för er som flugit med era hästar genom de olika magiska stenarna runt om i jorvik vet hur detta går till! :D Men ni som inte vet kommer få reda på de på plats.
Vi kommer som sagt flyga med våra hästar, vi kommer ha 2 olika tävlingar den ena handlar om att överleva, den andra handlar om hur lång din häst kan fara! Ta gärna med er en passande outfit!
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 19.00.
♦ Samling: Sunfield gården.
Information: Idag kommer vi att ha en liten lag tävling, på plats kommer ni bli indelade i 2st lag. Därefter kommer vi ställa de olika lagen på varsin sida av ett fält och på 3 kommer ni att få springa i fullt ös mot varandra och försöka fånga in EN person i grupp från de andra laget. De lag som fångar flest vinner den omgången, men som sagt man får bara fånga EN person per omgång. När ni fångat en person ska ni säga " Fångade Spelarens namn " och blev man fångad skriver man " Fångad av spelarens namn " Kravet för detta event är enbart western sadel, western träns och cowboy hatt!
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 20.00
♦ Samling: Vingårdens Paddock
Information: Idag ska ni öva på att kasta lasso och fånga kossor, dvs er själva.
Detta är liknande gårdagens event fast nu ska ni rida en och en mot varanndra och se vem som blir kossan och vem som blir cowboyen! Mer info på plats.
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 16.00.
♦ Samling: Klubbhuset.
Information: Medtag gott humör och massvis med idéer till nästa vecka!
 
 
 
 
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback