Fint besök från Stockholm!

Hej, som ni märkte kom schemat aldrig upp igår, de var för att jag helt glömde bort. Sally Lightbrigde har kommit på besök och åker hem onsdagkväll. Därför kommer även denna dag, alltså tisdagen den 24 februari vara ledigt, och schemat förväntas komma upp under tisdagskvällen!
 
 
/ Puss och kram Jen

~ Vecka 8. Disney ~

Denna veckan blir de disney veckan som vi inte är helt obekanta med!
För er som inte vet hur disney går till så är de flertal event med just disney tema. De kan vara allt från maskerad till vanlig kurragömma.
Denna veckan kommer vi även att se en disney film på fredagen, ni kan rösta på en disney film längst ned i inlägget. Komihåg enbart en röst per person och helst bara DBCare!
 
 Vinnare utav förra veckans tema!
Julia Yellowvalley - 17
Natalie Season - 13
Samantha Skywater - 10
 
 
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.45.
♣ Samling ~ Fort Pinta Discot (altanen)
Information:  Ta med en outfit som påminner om en disneyfigur, vi kommer ha modevisning och olika gissningslekar.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.35.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
Information:  Vi kommer ha en frågesport med Disney frågor, bäst att ni läser på.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Ridhuset A delen.
Information: Vi ska köra fyllehoppning, så ta med en snabb outfit.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~
Information: mer information kommer.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Firgrove stallet.
Information: Aladdin dag! Klä er i indiska kläder, både du och hästen! De ska gärna vara snabba med, vi ska åka flygande matta. :D
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 20.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
Information: Dags för filmkväll!
Som ni vet, har vi filmkväll 1 gång i månad. Där vi tillsammans skypar och ser på film. Ni behöver inte skypa om ni inte vill, men de kommer vi ledare göra. Reglerna är enkla.
• Inget prasslande, har ni en chips påse eller godis osv lägg de i en skål eller öppna påsen i tid!
• Inget störande ljud i bakgrunden, stäng av TV, radio osv. OM du inte kan de, kommer vi slänga ut dig ur samtalet du har chansen att gå med igen, men stäng av micen isåfall.
• Därifrån du ser filmen ifrån MÅSTE du ha hörlurar i för att de INTE ska gå rund gång i samtalet.
Vilken film vill du se på fredag?
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.00.
♣ Samling ~ Jorvik stallet (paddocken)
Information: Nu kommer vi att köra en stor och lång tävlingen runt hela jorvik, så ta med snabb häst.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
Information: Dags för möte igen! :D
 
 
 
 
 
 
 
 

~ Vecka 7. Körkortsvecka. ~

 
Då är de dags för de efterlängtade körkortsveckan. :D hela denna veckan kommer vara fylld med massvis av övningar för att få fram DBCs bästa förare och värsta kamel förare som vi valt att kalla de. Under hela veckan kommer du även kunna samla poäng och vinna titeln bästa kamelförare och 2st fribiljetter. :D
Varje event som är markerad med en • ger poäng, de eventen utan prick ger er inte poäng. Ni får ETT poäng för att ni dyker upp på evenet, ni får 7 om ni vinner, 5 om ni kommer tvåa och 3 om ni kommer trea. c:

Och som vi sa på mötet också så kommer vissa lördagar att vara utan event eftersom vi tar hänsyn till er som vill se melodifestivalen! Och denna veckan skulle vi se film, men de får vi skjuta fram till nästa fredag helt enkelt.
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~17.00.
♣ Samling ~ Emma i Gyllenbladskogen.
Information: Terränglektion med Grace Suntrre, hjälm och väst är ett måste.
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Steves Stall.
Information: Vi ska nu se hur bra du är på att köra, kan du alla regler. De kommer bli som en frågesport, om vad man får och inte får göra med Samantha Skywater.
 
Terränglektion med Sandy  ~
Tid:  17.00
Samling: Fårhagen i Firgrove.
Övrigt: Hjälm & väst är ett måste!
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Galoppbanan.
Information: Den årliga slalom banan är tillbaka! Ni kommer att få utföra ett antal moment på en slalom bana, testa olika växlar och fart.
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 18.45.
♣ Samling ~ Galoppbanan.
Information: Vi kommer att parkeringsövning, ni kommer få parkera emellan ett trångt utrymme, och ju kortare tid ju bättre. :D
 
 
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Firgrove bron.
Information: Nu är de dags för roligaste, nämligen dragracing. Ni kommer köra 2 och 2 mot varandra, fram och tillbaka. Försten in till mål vinner!
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 17.30.
♣ Samling ~ Jorviksstallet.
Information: Nu ska vi träna parkering, svängar och att backa. ~ Samantha Skywater.
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE.
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Jorvikstallet.
Information: De slutgiltiga provet, ni kommer få springa en bana, där olika moment innehålls. Den som klarar banan först men perfekt resultat på momenten, vinner. Ni kommer inte köra alla tillsammans utan mindre grupper.
 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 10.00.
♣ Samling ~ Tan i Moorland.
Information: Detta är endast för en morgonpigga bubblor! Vi ska nämligen levla hela jorvikrunt. Så ta med er en snabboutfit, en häst att levla och bra musik! :D Om du inte har en häst att levla följ med ändå!
 
♣ Aktivitet ♣ • POÄNGGIVANDE. ;)
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Klubbhuset.
Information: Dags för mötet igen :D vinnaren utav veckan kommer att krönas, även detta event ger poäng. c:
Ta med er nya fräscha idéer till nästa veckans tema, och vet ni vad. Vi kommer att börja prata om DBC träffen. VILL DU ATT DBC TRÄFFEN HÅLLS NÅGON ANNASTANS ÄN I STOCKHOLM BÖR DU KOMMA.
 
♣ Ridlektion ♣
♣ Tid ~ Efter mötet.
Samling ~ Gyllenbladskogen.
Information:  Vi kommer värma upp med en kort uteritt. Sedan kommer vi hoppa fram lite för att sedan kunna ge oss på lite svårare, högre hinder - och även en bana! Hjälm och väst är obligatoriskt. ~ Natalie Season
 
 
 
 
 
 
 
 

~ Vecka 6. Western. ~

Bild kommer komma, så fort jag hunnit ta en. xD
Men jag tänkte att vi börjar med lite information! Som ni vet är måndag oftast våran lediga dag, och de kommer vara så nu en stund, att måndagar kommer troligen bli våran offeciella lediga dag, så ni kan räkna med att schemat kommer upp måndagkväll från och med nu. De kan komma att ändras i framtiden, men för de mesta!
 
Fredag den 13 kommer vi återigen att se film, vad för film avgörs när vi vet vilket tema vi kommer köra den veckan!
Vi har även pratat om att skaffa en MC server för de som vill, och de ska vi försöka när de blir vet vi inte riktigt än! Men vi försöker. Men ja, förra veckan var de ledigt, men nu är vi tillbaka igen förhoppningsvist för att återigen köra igång, därav är de samma tema denna veckan som förra!
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 19.10.
♦ Samling: Moorland pole bending bana!
Information: Nu ska vi köra ett litet pole bending race. Ni kommer köra 2 och 2, hur banan ser ut kommer vi gå igenom på plats. Den som kommer först in vinner, och fortsätter till nästa omgång och den som förlorar åker tyvärr ut. Vi har lite krav på hur du ska se ut, du får endast ha en normal stor häst och den måste vara i level 15. Och för att få tävla måste du ha en cowboyhatt, westernträns och westernsadel. Så, försök hitta en fin western outfit som är snabb med! :D Just för att få in den extra känslan.
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 19.15.
♦ Samling: Marleys bondgård.
Information: Eftersom att servern kommer vara nere än vanligt så vet vi som sagt inte när den öppnar, men ifall den är öppen när evenet har sin tid så ska ni komma!
Vad sägs som en hederlig western lektion? ta med era bästa western hästar och kläder. Och va inte rädda för lite fart, för de kommer gå undan!
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 18.45.
♦ Samling: Barneys silo.
Information: Idag ska vi fånga in lite vilda hästar, för er som flugit med era hästar genom de olika magiska stenarna runt om i jorvik vet hur detta går till! :D Men ni som inte vet kommer få reda på de på plats.
Vi kommer som sagt flyga med våra hästar, vi kommer ha 2 olika tävlingar den ena handlar om att överleva, den andra handlar om hur lång din häst kan fara! Ta gärna med er en passande outfit!
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 19.00.
♦ Samling: Sunfield gården.
Information: Idag kommer vi att ha en liten lag tävling, på plats kommer ni bli indelade i 2st lag. Därefter kommer vi ställa de olika lagen på varsin sida av ett fält och på 3 kommer ni att få springa i fullt ös mot varandra och försöka fånga in EN person i grupp från de andra laget. De lag som fångar flest vinner den omgången, men som sagt man får bara fånga EN person per omgång. När ni fångat en person ska ni säga " Fångade Spelarens namn " och blev man fångad skriver man " Fångad av spelarens namn " Kravet för detta event är enbart western sadel, western träns och cowboy hatt!
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 20.00
♦ Samling: Vingårdens Paddock
Information: Idag ska ni öva på att kasta lasso och fånga kossor, dvs er själva.
Detta är liknande gårdagens event fast nu ska ni rida en och en mot varanndra och se vem som blir kossan och vem som blir cowboyen! Mer info på plats.
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid: 16.00.
♦ Samling: Klubbhuset.
Information: Medtag gott humör och massvis med idéer till nästa vecka!