~ Vecka 53. Nyårsveckan ~

 
TVÅTUSENSEXTON
vi alla påväg mot nya tider, nya årtal och nya möjligheter.
 
Somsagt har 2015 tagit sig hela året runt och ska snart lämna över staffetpinnen till 2016, vad har den kvar att ge i klubben? Sista spurtsträckan, komigen nu!!
Denna vecka kommer det att infalla mycket roliga och betydellsefulla event, så ni har något att se framemot!
Kolla noga nu på schemat och skriv ned det i din allmenacka, inget att missa.
 
Komihåg:
Det kommer att bli en till rensning av oaktiva medlemar på Söndagen denna vecka.
Mötet börjar kl 19.00, men rensningen kl 19.30, så det innebär att om du inte är i klubbhuset innan 19.30 så blir du avstäng!
Om du under några omständigheter inte skulle kunna komma den dagen, så meddela någon, antingen jen eller någon av oss ledare, snarast 19.00 på söndagen!!
- Det kanske låter strängt, men vi behöver lufta ut lite och hitta nya möjligheter för en aktivare klubb.
 
Njuuuuut av veckan hörrni <33
 
♠ Aktivitet - DBC AWARD 2015 ♠
♠ Tid  ~ 18.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Det är dags igen, det årliga, speciella eventet som vi i DBC haft sedan start. Ett event där vi går igenom minnen tillsammans, har kul, umgås, leker lekar, röstar fram medlemmar till olika kategorier där de hör hemma t.ex. DBC's roligaste, omtänksfullaste osv. Det kommer bli helt awesome, det kan jag lova! Komihåg att medtag är helst dbc outfiten! ----> Klicka här för att komma till outfiten <---
 
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Ridhuset, del A
Informantion: Ingen nyårsvecka utan fyllehoppning!! Självklart ska vi uppfylla era önskningar, därför har vi bestämt att vi ska köra fyllehoppning! Bäst att ta med sig hjälm och ridväst, gärna en stabil utrusning också c;
Mer info på plats.
 
 
♠ Aktivitet - Nyårsgalan ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Dagen före nyårsafton, som ni ser på torsdagen så kommer ni att få vara lediga hela dagen. Men självklart vill vi ju samlas och hälsa varandra ett gott nytt år. Så idag blir det finkläderna på och så ses vi, leker lekar och bara njuuuuuter! Även kommer en liten minitävling där vi kollar vem som klätt upp sig snyggast inför kvällen. Välkommen.
 
 
Nu är det nyårsafton, vad häftigt!!
Ni kommer få vara lediga idag, men ni som vill och är inloggade kl 00.00 får samlas och skjuta raketer, inget måste.
Men om vi inte träffs just denna dag, så
GOTT NYTT ÅR
från oss ledare <3
 
Information kommer!
 
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 18.00
♠ Samling ~ Steve's paddock
Informantion: Hitta mig! Jag kommer att gömma mig under några koordinater (t.ex. X 179 Y 228). Efter jag sagt vart jag exakt gömmer mig ska du så fort som möjligt springa till det exakta stället och ställa dig i mig så fort som möjligt! Mer info på plats. 
---> FLYTTAS TILL VECKA 1 <---
 
♠ Aktivitet - KLUBBMÖTE m. rensning av medlemar♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Tjoohej! Idag gäller det! Det kommer att bli en till rensning av oaktiva medlemar idag.
Mötet börjar kl 19.00 och rensningen kl 19.30, så det innebär att om du inte är i klubbhuset innan 19.30 så blir du avstäng från klubben.
Om du under några omständigheter inte skulle kunna komma då, så meddela någon, antingen jen eller någon av oss ledare, snarast 19.00 idag, söndagen!
- Glöm inte att komma med nya ideer inför nästa vecka!

~ Vecka 52. Julvecka ~

Hejsan allihopa, nu är vi inne i sista veckan 2015. Vi förstår om inte så många kan komma på veckans event, eftersom att det är jul och allt.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 18.00
♠ Samling ~ Väderkvarnen
Informantion: Nej, jultomten är borta! Det ända vi har är några lappar är det står olika ord. Mer information kommer på plats, men ett tips är att ta en snabb häst samt outfit. Ni kommer få springa mycket.
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 21.00
♠ Samling ~ Fårhagen
Informantion: Pulkaåkning. Idag ska ni få åka pulka, vem blir DBC's bästa pulkaåkare 2015? Mer information får ni på plats.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 18.00
♠ Samling ~ Nilmers Högland
Informantion: Dags för 3-kamp, ni kommer delas in i 2 lag. Snabb häst och snabba kläder rekommenderas. Mer info på plats!
Från oss ledare/ägare till er alla, önskar vi.. en RIKTIGT GOD JUL ♥♥
 
FRAMFLYTTAT TILL LÖRDAG SAMMA TID
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 20.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Dags för filmkväll igen! Förra filmkvällen hade vi disneyvecka, filmkvällen blev väldigt lyckad, så vi hoppas denna kväll blir lika bra. Ni kommer få rösta på vilken film ni vill se, skriv endast 1 val.
 
1. Trolltyg i tomteskogarna
2. Tomten är far till alla barnen
3. Ensam hemma
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~
♠ Samling ~ 
Informantion:
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset
Informantion: Dags för årets sista möte, vi hoppas att så många som möljigt kan komma, vi kommer prata om hur 2015 har varit och om ni kanske har några önskemål till 2016.
 
 
 

~ Vecka 51 Klubbtävling ~

Hej allihopa, det är dags för en ny vecka. 2015 är snart slut och vi har hunnit med mycket!
Alla ni som deltog på Luciatåget, ni var otroligt grymma! Och väldigt kul att ni ville delta. Och hoppas ni hade en lika kul lucia som vi!
 
Denna vecka kommer vi ha lite mästerskap, på söndag kommer vi att ha en hopptävling som var och en får delta i. Och vinnaren kammar hem ett litet pris. Vi kommer att ha både stilhoppning och hoppning som är på tid. Så var både snabb och snygg!
 
Vi kommer alltså att vara alla typer av förberedelser inför tävlingen, så att det ej blir enformigt med enbart hopplektioner. För vi alla vet ju att du inte enbart ska ta hopplektioner om du ska bli en duktig hoppryttare!
Bakom allt det gömmer sig den allra viktigaste grenen i allt. Dressyr.
Du ska även veta rätt utrustning inför tävlingen, hur du ska placera hästen framför hindrena och mycket mycket mer. Det ska vi försöka lära er denna vecka så att ni är fullt beredda på vad den prestigefyllda ritten kommer att kräva utav er på söndag!
 
Är ni redo?
 
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Marleys bondgård.
Informantion: Idag är första dagen på en intensiv vecka. Vi kommer inte gå på hårt direkt, utan ta det lugnt!
Idag ska vi lära känna hästen och hur vi ska placera oss framför hindrena. På slutet kommer jag även sätta ihop en bana ni ska gå, och därefter rida! Var välförberedda med rätt utrustning, så som hoppsadel, hjälm är ett måste och gärna långärmat ifall att ni skulle trilla av. Och för att det faktiskt är vinter nu!
~ Jenny Snowhill.
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.15.
♠ Samling ~ Ridhuset del A.
Informantion: Idag ska vi träna på lite enkla svängar, hur man driver upp hästen i högre tempo. Och dressyr, dressyr är nyckeln till allt! Kom med värma kläder och hjälm. Vi kommer även hoppa ett o annat hinder.
- Jenny Snowhill.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~
♠ Samling ~
Informantion: 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~
♠ Samling ~
Informantion:
 FLYTTAT TILL LÖRDAG PGA ATT EVENTLEDARE EJ SVARAR
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ Oklart ännu.
♠ Samling ~ Ridhuset.
Informantion: Idag är det stilhoppning, det betyder att ni ska hoppa så fint och korrekt som möjligt. Rakt på hindrena, med en lämplig gångart. Och även klä er rätt!
Här finns det ingen omhoppning, utan man kör banan 1 gång. Även här kommer det vara en av Baronessans hoppbanor. Vilken det blir kommer även tas på platsen.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 20.45
♠ Samling ~ Ridhuset.
Informantion: Idag är det stilhoppning, det betyder att ni ska hoppa så fint och korrekt som möjligt. Rakt på hindrena, med en lämplig gångart. Och även klä er rätt!
Här finns det ingen omhoppning, utan man kör banan 1 gång. Även här kommer det vara en av Baronessans hoppbanor. Vilken det blir kommer även tas på platsen.
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.45 eller efter mötet
♠ Samling ~ Ridhuset.
Informantion: Idag gäller det, den stora tävlingen.
Ni kommer att få rida en av Baronessans hoppbanor, vilken får ni veta på plats. Det 3 snabbaste in går vidare till omhoppning, o därefter får ni en placering. Ta med snabb utrustning och en välskött och tränad häst.
Och ett tålamod, det krävs mycket av ryttaren för att rida en bra ritt!
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid  ~ 19.00
♠ Samling ~ Klubbhuset 
Informantion: Dags för möte!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ Vecka 50. Lucia ~

Som vi alla vet har kylan börjat komma till Jorvik, vilket betyder snart lucia! Årligen har DBC ett luciatåg, det är en stäcka runt om i jorvik som vi tågar igenom med sång. DBC's luciatåg utspelar sig Lördagen den 12:e December.
 
Här nedan ser du vad du ska vara under Luciatåget. Är du av någon anledning inte med på listan så kontakta Samantha Skywater så fort som möjligt.
 
LUCIA
1. Sally Lightbridge
 
TÄRNA
1. Stacy Bunnyheart
2. Emma Southknight
3. Nova Eastbard
4. Moa Silverforce
5. Andrea Eaglewatcher
 
TOMTEFAR/MOR
1. Julie Dragonroad
2. Ida Dolphingirl
3. Inez Bignight
4. Samantha Skywater
 
PEPPARKAKA
1. Hannah Winterside
2. Esmeralda Mistfield
 
POLKAGRIS
1. Molly Goldknight
2. Elvira Moonbaker
3. Therese Mistfield
 
JULGRAN
1. Zelda Westnight
2. Klara Kittenhand
3. Alexis Bunnyknight
 
 
 
https://cdn1.cdnme.se/3847566/6-3/luciadbc_547cda4e9606ee299ca2167b.png
Bilden ovan visar alla "platser" man kan vara/ha i ett luciatåg. Vi hoppas verkligen att så många som möjligt vill vara med, så om du vill vara med: Skriv i kommentarerna vad du skulle vilja vara i detta luciatåg, ni får välja fler en 1 altenativ(Lucian lottas ut) - SISTA anmälningsdagen: FREDAG, 12.00
 
 
Rundan vi kommer att gå är:

Valedale paddocken → Valedale → Fort Pinta → Moorland → Silverglade byn → Vingården
Start är alltså i Valedale och Slut i Vingården!
 
 
Låtar som ska sjungas:
 
Ett antal låtar kommer vi att sjunga tillsammans medans vi går, som är dessa:
(Klicka på låtarna för att komma till lyrics)
 
 
 
 
Viktigt inför lucia dagen:
  • Meddela oss i förväg innan ifall ni vet att ni inte kan komma, vi vill ha tid att fixa ersättare eller lösa problemet. 
  • Var på plats i förväg så att vi slipper vänta in folk.
  • Kolla gärna igenom låttextarna om ni är osäkra, det är inget krav att kunna alla låtarna men det blir roligare om flera sjunger.
 
Veckans schema:
(Ett antal lediga dagar kommer att dyka upp, samt träning av luciatåget.)
 Utöver Lucian kommer resterande vecka att vara julinspirerad!
 
♣ Aktivitet - Informationsmöte om Lucia 2015 ♣
♣ Tid  ~ 18.00
♣ Samling ~ Klubbhuset.
Informantion: Under dagens event kommer vi att diskutera om Lucia, hur de går till, var de går till m.m.
Även låtarna som vi ska sjunga kommer bestämmas under detta möte! :) VI vill gärna att så många som möjligt kommer så vi gemensamt kan bestämma hur vårat lucia tåg ska se ut!
 
♣ Aktivitet - Luciaträning ♣
♣ Tid  ~ 19.00
♣ Samling ~ Valedale Paddock
Information: Nu blir det luciaträning! Varesig du har anmält dig till luciatåget eller inte, så kom och träna med oss! Vi kommer att köra banan runt och lära oss hur man står på ett LED, mer om det på plats!
 
 
♣ Aktivitet - Luciaträning ♣
♣ Tid  ~ 19.00
♣ Samling ~ Valedale Paddock
Information: Nu blir det luciaträning! Varesig du har anmält dig till luciatåget eller inte, så kom och träna med oss! Vi kommer att köra banan runt och lära oss hur man står på ett LED, mer om det på plats!
 
♣ Aktivitet - DBC LUCIATÅG 2015♣
♣ Tid  ~ 19.00 (kom gärna 18.45)
♣ Samling ~ Valedale Paddock
Information: Idag, den 12:e, hoppas jag ni är riktigt taggade på vad som kommer att ske på dagens aktivitet! Idag är det nämligen så att vi ska ha vårat årliga luciatåg, härligt va? Ni som anmält er till tåget, sätt på er "klädkraven" för eran plats i tåget och kom med ett leende på läpparna, hoppas vi ses ♥ Låt oss göra lucian 2015 till den bästa!
 
♣ Aktivitet - Klubbmöte ♣
♣ Tid  ~ 19.00
♣ Samling ~ Klubbhuset
Information: Kom och var med och påverka klubben! Här tar vi upp allt från himmel och jord, åsikter, tankar och funderingar - Samt ta gärna med er ideer till den kommande veckas tema.