~ Vecka 39. Spavecka med DBC. ~

 
Denna veckan kommer vi att köra ett lugnande tema! :D Nämligen spa. Vi kommer tillbringa mycket tid på stranden denna vecka, massage, yoga och lugnande musik. Och vi avslutar veckan med en härlig film på fredagen! Och därför hoppar vi till filmkvällens information på en gång! :)
 
På fredag den 26 September klockan 19.00 kommer vi att se film tillsammans via skype. Ni som kan och vill ska givetivst delta i skype samtalet! Ni behöver självklart inte prata om ni inte vill. Vi kommer genemsant räkna ned till 1 och starta filmen då! Ett måste under film kvällen är att NI MÅSTE HA HÖRLURAR från den tekniska prylen ni ser filmen ifrån. T.ex om ni ser film från datorn men skypar via mobilen så MÅSTE du ha hörlurar i datorn, för att vi andra inte ska behöva höra rundgång. :)
 
Här kommer de olika film alternativen ni får välja emellan!
 
Vilken film vill du se på fredag !?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls 
Ni behöver givetvist inte rösta. Och EN röst per person. Och vi vet hur många de är i klubben och kommer räkna ihop rösterna. Blir rösterna mer än 50 personer kommer vi att välja film själva. Därför får ni som INTE är med i DBC INTE rösta på val av film. :)
 
Denna vecka blir de även inga ridlektioner!
Nu till schemat! :D
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Slottet.
 
Information: Vi börjar veckan med en spännande kläduppvisning. Ni ska ta på eran finaste spa outfit och dra er vidare till slottet. Ett tips är att ha lugnande färger, och ljuvliga blommor!
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 19.15.
♠ Samling ~ Fort pinta stranden.
 
Information: Denna veckan ska vi köra en vanlig massage på fort pinta stranden! Ta på er lugnande kläder och ta med er olja! :D För nu jäklar flickor!
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 19.20.
♠ Samling ~ Samling utanför RH.
 
Information: Vi ska köra yoga! Ta på er mjuka och stretchiga kläder och gärna sneakers! Samling sker utanför RH och rider gemensamt till bestämd plats.
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 18.45.
♠ Samling ~ Bedrövade Drews farm.
 
Information: Samling vid Drews som ligger i Skördebygden där vi inväntar alla och startar samtalet gemensamt!
Mer info om filmkvällen högre upp!
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Samling utanför RH.
 
Information: Vi ska ha en mysig spa kväll, börjar kvällen med att bada i en varm källa med våra hästar och prata om allt emellan himmel och jord och planera framtida planer! :D
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 16.00.
♠ Samling ~ Jaspers pumpa farm.
 
Information: Återigen dags för möte! :D
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback