~ Vecka 37. Välkommen till DBC ~

 
 
 
 
 Hej allihopa! Denna vecka kommer vara lite typiska DBC lekar!
Vi har fått in rejält många nya, och flera nya är påväg. Därför kör vi en DBC vecka, där vi går igenom lite roliga lekar och lär känna varandra! :D Det ska bli spännande och samtidigt roligt. ;)
 
Vi har även tagit upp de att 8st blev kickad nu i söndags (7/9) för att varit för oaktiv under V.36. Vi vill inte att detta ska upprepas och hoppas nu att ni kommande och ni som är med är ärliga mot er själva och mot oss som klubbägare. Vi kommer INTE införa något nytt system på att hålla koll. För att stanna länge kräver först och främst viljan. Men, om de upprepar sig att återigen ingen bryr sig kommer vi att bli hårdare och även sätta krav på hur många event i månaden man bör komma på. Men, vi vill inte tvinga er till något då familjen, skolan och vännerna SKA gå före DBC. Har ni ytterligare frågor tveka inte att höra av er! :D
 
 Veckans tema för ridlektioner är också!
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 
♦ Samling ~
Information:
 
LEDIGT PGA ATT GULDIS RIDER & JEN ÄR PÅ HANDLEDARSKURS
Dressyrlektion med Natalie ~
 
Tid: 16.00
Samling: Valedales paddock
Övrigt: Lite grunder i dressyren. Vi kommer repetera olika ridvägar och rörelser som mjukstart. Mer info på plats!
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.15.
♦ Samling ~ Fårhagen.
Information: Idag ska vi köra en lära känna lek! :D
Ni kommer alla bli indelade i grupper med 2 och 2. Därefter kom ni få 10min att fråga din partner olika frågor, typ, hur gammal är du, intressen, antalet hästar i sso m.m. Ingen fråga är för dum! Efter 10min kommer ni att få bytas vid och då är de den andres tur att fråga frågor!
Efter dessa 20min så kommer ni att få presentera varandra för resternade klubbmedlemmar i en cirkel. ;)
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.20.
♦ Samling ~ Fort pinta.
Information:
 
Rädda världen.
Rädda världen är typ som skattjakt. Jag & Guldis kommer befinna oss någonstans i Jorvik och dela ut ledtrådar efter ledtrådar. Det gäller för lagen att hitta oss så fort som möjligt. Alla lag kommer få köra enskillt. 
Alla kommer inte att få rädda världen samtidigt. Utan lag för sig. Det är alltså olika gömställen varje gång de är ett nytt lag. Varje lag kommer få 10min på sig att hitta oss. Hittar dom oss inte på 10min går världen under och det laget åker ut från dagens aktivitet. De lag som klarar sig går vidare till nästa runda. Om alla fyra lag klarar sig kommer alla lag mötas i en sista omgång där det gäller att hitta oss först. Ingen tidspress alls. Man får ta vilka hjälpmedel som helst under tävlingen. Alltså, snabba kläder, transport, linbana osv är tillåtet. Men, när det är final är inte transport, hemringning, linbana eller båt tillåtet. Endast snabba kläder och häst kommer vara tillåtet. 
Ni kommer bli indelade i grupper 2 och 2, men någon ni inte alls kanske känner. ;)
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.10.
♦ Samling ~ Fort pinta Discot.
Information:
 
Bingo.
Bingo är en lek som kommer från det extremt roliga programmet bingo. Detta går ut på att alla kommer få rita upp (på ett papper eller på datorn) en bingo bricka som är 3x3 bred & hög. Denna bingo bricka ska fyllas med namn på medlemmar i klubben istället för nummer. Därefter kommer ledaren använda sig utav random.org och blir det nummer 23 kommer då ledaren att få räkna till 23 på klubblistan. Antingen från toppen till botten eller botten till toppen. När man fyllt hela brickan skriker man bingo!
 
Dressyrlektion med Natalie ~ Avancerad lektion! 
 
Tid: 16.30
Samling: Ridhuset
Övrigt: För er som känner att ni kan det mesta inom dressyren och vill gå vidare med det. Jag kommer lära er mer om hur ni kan utveckla er ridning i Starstable, lära er svårare rörelser, olika tekniker för att göra ett så bra dressyrprogram som möjligt osv. Som sagt så är detta en avancerad lektion och jag kommer inte stå och förklara övningarna hur länge som helst utan jag räknar med att ni förstår. Men var inte rädda för att komma! Ha gärna dressyroutfit.

♦ Aktivitet ♦ INSTÄLLD PGA GULDIS SSO FUNKAR INTE
♦ Tid ~ 19.30.
♦ Samling ~ Arenan (Jorvik Stallet)
Information:
 
Killiboll.
 Killiboll är en evighetslek och går ut på att bli den siste mannen i ringen. Det är alla mot alla, såvidare man inte väljer att köra i lag. Alla kommer starta samtidigt och när ledaren säger till ska alla börja jaga varandra. Man blir fångad genom att få en gruppinbjudan. Man ska minnas vem som fångade in en i gruppen. Man får inte tacka ja till gruppen, och personen som fångade in personen måste snabbt lämna gruppen. När man blivit fångad ska man ställa sig utanför det bestämda tävlingsområdet. 
Exempel ~ Jen tar Guldis i grupp, Jen måste då genast lämna gruppen hon skapat när hon bjöd in Guldis. Guldis tackar nej och ställer sig utanför Fårhagen. När någon annan tagit Jen, så måste Jen lämna området och ställa sig utanför. Då kommer alla som blivit tagna utav Jen att få gå in och spela igen. ~
När man blivit tagen ska man skrika "Tagen" i klubbchatten så alla som blivit tagna utav den personen vet att dom får springa in. När man försöker bjuda in någon i grupp kanske dom är i grupp, de är för att dom precis bjudit in någon annan. Man måste lämna gruppen så snabbt man kan, och de andra spelarna får inte behålla de upptagna spelarnas namn ovanför och spamma med grupp inbjudningar. Utan ta en annan istället. Påkommer de fusk får man inte längre vara med och leka.
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.00.
♦ Samling ~ Firgrove Stallet.
Information:
 
Alla kommer att bli inskickade till byn samtidigt  och därefter börjar tävlingen. Ni får under INGA omständigheter lämna byns murar. Lämnar du, fastnar du, dör du så är du ute ur leken. Men får du fatal så kanske det är överseende.
Vi kommer köra en hel del utmaningar i byn så att det inte blir för tråkigt. Dessa utmaningar kan ske utanför byn. Den personen/personerna som vann/vinner får välja en person som ska gå ut från tävlingen och därför förlorar spelet deltagare. Och ju större chans har man att vinna. Man kan såklart köra utan dessa utmaningar och att folk ska bli utröstade. Utan, en helt vanlig challenge. Reglerna för denna lek är olika, brb, pauser oså. Det kommer man på själva!
 

♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 16.00.
♦ Samling ~ Övergivna bondgården.
Information: Möte som vanligt! Ta med dig ditt gladaste humör och även idéer på kommande tema veckor! :D
 
 Mitt sr är slut just nu men jag ska köpa nytt så snart som möjligt så jag är antagligen inte med på några aktiviteter denna eller nästa vecka :(

2014-09-11 » 12:48:36      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback