~ Halloween V.44. ~

 
Buuuu. De har äntligen blivit dags för halloween vecka. Halloween är en av de roligaste högtiderna på året.
Och de ska givetvist vi i DBC fira med massa godis, film mys och spökligheter. ;)

Vi har valt att lägga upp dag efter dag, istället för att posta hela schemat. :D Lite hemligheter klarar ni väl av ;)?
 
Eftersom att Måndagen gick åt distanstävlingen mot Different Mustangs som vi DBC förövrigt tog hem segern på så kunde vi inte ha något event. Jag vill också att ni har överseende för att vissa event kanske inte äger rum då vi har en ledig vecka från skolan och kanske hittar på någonting själva nu när de är halloween. Förövrigt så vet de flesta att Jensan har varit sjuk och är de fortfarande, men är på bättringsvägen. Och de betyder att jag kan hålla mer event, jag skulle egentligen åkt på kryssning på onsdag-fredag men jag kan inte gå så vi var tvugna att ställa in resan. Så jag kommer vara tillgänglig då. Och eftersom att vi inte såg film förra fredagen kommer vi se den nu i veckan istället. Devil's Due är den filmen vi kommer att se då den fick flest röster. :D
 
Men nu till schemat ;)
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 19.15.
♠ Samling ~ Mrs Piké.
 
Eftersom att SSO inte har fått något halloween inspererat men vi vill ändå ha de lite läskigt så kommer vi att köra lite pumpa slender. Pumpa slender går ut på följande!
 
ALLA ska ta med sig den nya halloween tröjan man fick genom att använda koden HALLOWEEN2014.
De är lite typ omvänd slender då alla pumpor ska jaga 3st vilse gående små flickor. Pumporna får enbart trava och de små flickorna får kort galoppera. När man ser en pumpa eller en pumpa ser en flicka får man givetvist rida så fort man vill. Blir man tagen återvänder man till Mrs piké. Vi kommer köra så att alla får testa vara både flickor och pumpor. 
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 19.25.
♠ Samling ~ Paddockön.
 
Dags för zombiekull. Men inte vanlig kull! ;)
Vi kommer samlas på paddockön där vi gå igenom ytterligare regler. Ni kommer ENBART att få röra er i paddockön.
 
Leken går ut på följande, vi kommer ha EN zombie, denne person är hemlig. Ni ska försöka lista ut vem denna människa är. Om man får en grupp inbjudan har man blivit smittad och MÅSTE ställa sig i paddocken. Paddocken kommer bli vaktad utav 2st vakter som INTE vill att de smittade ska rymma. Men, ni som inte är zombies kan försöka rädda dessa, för att rädda dom bjuder ni in dom i grupp. Men om en av vakterna fångar dig först så hamnar du automatiskt i buren tillsammans med alla andra.
 
För att ni ska kunna ta zombien måste ni bjuda in den i grupp, ni ska INTE skrika ut namnet på spelaren direkt. Eftersom att de som blivit fångade en gång vet vem zombien är så gäller de för zombien att gömma sig, vara smidig och snabb. Och vakterna MÅSTE vara duktiga för att inte låta dom smita. ;)
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 21.00.
♠ Samling ~ Chatten.
Äntligen dags för den efter längtade skräckfilmen. ;)  
 
 
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 21.15.
♠ Samling ~ Arenan i Jorvikstallet.
 
Dags för bus eller godis! Pris för bästa kostym kommer också att ges! :D

Bus eller godis går ut på följande.
Ni kommer alla att få 20min på er att fråga så många personer som möjligt efter bus eller godis. Svarar dom bus får ni ingenting, utan måste utföra ett bus på dem. Svarar dem godis så får du en godisbit att lägga i din korg. :D
Ni får ta transport,linbana, hemringing osv. Men ni måste STÅ framför personen och fråga, folk från klubben och vänchatten gills INTE.
Den som har flest godisar efter 20min vinner. :)
Och kostym tävlingen är rätt simpel. Ni kommer få förklara vad ni ska föreställa och jag och Guldis kommer att bedömma både kreativitet och klädsel! :D Lycka till.
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 16.00.
♠ Samling ~ Doyles kyrka.
 Dags för de älskade mötet! :D
 
♠ Aktivitet ♠
♠ Tid ~ 18.35.
♠ Samling ~ Värdshuset vid bron.
 
Dags för spökvandring. Vågar ni?


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback