~ V.47 Challenge. ~

Denna veckans tema kommer att bli challenge vecka. Och för er som inte vet vad challenge är, så betyder de utmaningar. Vilket vi kommer att ha hela veckan på ett ungefär. Onsdag kommer ju dinodalen som vi alla väntat länge på. Därav tänkte vi att vi kommer att ha ledigt på onsdag. Så att alla får upptäcka Dinodalen i sin egna takt!
Vi vill också påminna att kommande veckor kommer vi nog att ha event i dinodalen så att ni som inte är level 15 ännu kanske måste börja levla lite mer eller helt enkelt höra av er att ni inte kan komma in i dinodalen. Men ni behöver INTE höra av er ännu. Utan enbart när vi har de eventen!
 
Vi kommer även ha filmkväll på lördag, vilket betyder att vi ser film tillsammans. Längre ned i inlägget hittar du omröstningen på vilka filmer du kan rösta på!
 
En annan sak är att vi märkt att fler och fler börjar bli oaktiva, och vi bad under söndagsmötet er att se över eran plats i DBC. Hellre vill vi att ni är ärliga först och främst för er själva och även för oss. Om ni vet med er att ni är oaktiva och lämnar så är chanserna större att ni en dag kan komma tillbaka utan kö än om ni väntar in till det sista och blir utslängda! Vi gav er till den sista november, vilket är om 2 veckor (på ett ungefär) att visa att ni verkligen vill vara aktiva eller så måste vi ta tag i saken och arrangera en hel rensning då de finns flera som väntar på att få komma in i DBC.

Som vi alltid sagt är man bortrest så ska man höra av sig till Jenny Snowhill och säga vilket datum man åker och vilket datum man kommer hem för att undvika att bli utslängda.
 
Ni som inte vet vad ni ska rösta på kan alltid rösta på första allternativet. Då betyder de att Jen får välja själv (hehe.)
Vilken film vill du se på lördag !?
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.15.
♦ Samling ~ Landon (Han med kaninerna)
Eventinformation: Idag ska vi flyga häst, ni kommer mötas 2 och 2. Få 2 chanser var att flyga med eran häst. (Hur ni flyger kommer ni få reda på, på plats.) Den hästen som kommit längst vinner rundan och går vidare till nästa omgång. Så fortsätter de tills vi har en vinnare!
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.20.
♦ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Idag ska ni få imitera varandra! Välj en person, vem som helst. De kan vara allt från en NPC till en klubbmedlem. De viktigaste är att Jen & Guldis vet vem de är. Så NPC & klubbmedlemmar är de vi helst vill att ni ska försöka imitera. Ta på er personens kläder och du får x antal minuter på dig att imitera och därefter säga vem du var. Bästa imitationen vinner.
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.10.
♦ Samling ~ Moorland champet.
Eventinformation: Vi kommer köra flera mini tävlingar, så som försten att göra stallsysslor, försten att fiska klart osv. Så medtag fiskespö!
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.15.
♦ Samling ~ Valedale.
Eventinformation: Hemligt event. NI bör komma in i Dinodalen.
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.00.
♦ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Idag ska vi se på film, vi kommer göra detta vi skype. Så ni som vill vara med och skypa gör er redo. Ta fram alla godsaker du vill ha, och komihåg hörlurar. Samma regler som vanligt gäller under filmtittandet.
 
♥ Inget störande i bakgrunden. De vill säga att man har ett helt disco i bakgrunden. Är de rörigt och du inte har möjligheten att byta rum stäng av micen.
♥ Har du chips, godis eller annat som prasslar. Se till att öppna allting och försök att inte prassla alldeles för mycket. 
♥ Ha i hörlurar därifrån du ser filmen ifrån.
 
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 16.00.
♦ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Möte som vanligt! :D Ta mer er gott humör och massvis med idéer. För att göra de extra spännandet. De som kommer med de allra bästa temat inför vecka 48 (komihåg att ni måste ha idéer till minst 2 event utöver mötet) vinner TVÅ fribiljetter till DBC.
 
 
 
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback