~ V.46 Sportvecka

Denna vecka röstades sportvecka fram! De inkluderar massvis med olika sporter och lekar. För de främsta ville ni ha boll lekar och vi ska försöka att göra denna vecka riktigt grym! Många stor favoriter som killiboll är tillbaka ;)
 
Förra veckan så bad vi er att skicka in eran mest glamouriga bild, vi har nu kollat igenom de bidragen och kommit fram till en vinnare! Av flera anledningar har vi valt att inte visa alla bidrag. Hoppas ni har överseende!
 
Vinnaren utav veckans glamour bild är Natalie Season med detta bidrag. 
Grattis Natalie Season!
Ni som inte vann, oroa er inte! De kommer fler tillfällen i framtiden. Vänta bara tills december trädet fram. :*
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Mill Hill of Will.
Eventinformation: Vi inleder sportveckan med en Paintball tävling!
Paintball är en lek som vi kommer köra alla mot alla, vi brukade köra lag förr. Jag vill att ALLA tar med sig en helsvart outfit. Även benlindor och dekorationer räknas. ALLT svart ni har på er räknas som liv. 
 
När man får en grupp inbjudan så förlorar man ett liv och tar antingen av sig de eller byter om till sin tävlingsoutfit. 
När man förlorat alla sina liv åker man ur tävlingen. 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Steves Paddock.
Eventinformation: Idag så kommer vi att pröva era kunskaper med en hinderbana! Hinderbanan kommer att vara runt om i hela jorvik och ni ska springa till 8 olika stationer och pröva era kunskaper. Mer info om stationer på plats!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Jorvikstallets Arena.
Eventinformation: 
Idag är det dags för Ruggby!
 
Ni kommer bli indelade i två lag, där ni gemensamt får välja ut en person som ska bli eran boll. Denna person ska ni skydda genom att gå runt hen hela tiden kanske till och med stå i. Ni får endast trava, skritta med såklart. 
Båda lagen kommer köra emot varandra. Medans man skyddar sin boll ska man även försöka bjuda in motståndar lagets boll i grupp. Det laget som förlorar sin boll först förlorar. 
Mer information på plats!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.10.
♣ Samling ~ 
Eventinformation: Kommer upp senare! 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Fårhagen.
Eventinformation: Killiboll maraton.
För er som inte vet hur killiboll går till på Star stable så är de så att ni alla kommer att bli inskickade i fårhagen samtidigt, efter ett antal sekunder får ni börja jaga varandra!

Blir man inbjuden i grupp ska man kolla VEM som skickade inbjudan och gå utanför fårhagen. När man är tagen är de väldigt viktigt att du skriker TAGEN. När personen som tog dig är tagen får du återigen springa ut och jaga. Det är som en evighetslek. Den som fångat alla blir till sist segrare! 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ ?
Eventinformation: Hemligt event. Kommer upp fredagnatt :*
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Jarlsgrav valv.
Eventinformation: De är dags för de efterlängtade mötet! Ta med dig ditt bästa humör och ta gärna med massivs med förslag för nästa veckans tema! :D
 
 


      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback