~ V.48 1900-tals vecka ~

 Temat för denna veckan blev då 1900 talet. Som Esther Oaklake gav som förslag vilket gör att du vunnit 2 fribiljetter. 

Denna tema är lite blandade lekar och hoppas ni kommer ha de kul! 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 
♦ Samling ~ 
Eventinformation: LEDIGT.
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.15
♦ Samling ~ Mr.Trout i Gåd
Eventinformation: Ni ska få visa upp era bästa outfits från 1900-talet. Eftersom att en stor tidsperiod täcks och mycket händer från år 1901-1999 så ska ni även förbereda lite information om eran outfit och säga varför den hör till 1900 talet. 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.10
♦ Samling ~ Dinosauriens mun
Eventinformation: "En spion från ett annat land under andra värdskriget har smugit sig in i Jorvik. Denna spion har synts springa runt i frusna dimmornas dal i Den gömda dinosauriens dal."
 
Eran uppgifter under eventet är att ta tag i spionen, denna lek går till precis som leken Jaga Haren.
 
Jaga haren är en lek som utspelar sig på en tät skog, eller tätbyggt område. Helst där det finns lite ställe där man kan gömma sig. Man väljer ut en gemensam hare, denne person ska då få lite försprång och springa runt och gömma sig lite då och då. Alla andra medlemmar är då jägare, jägarna ska försöka hitta haren och skjuta den. Man skjuter haren genom att bjuda in den i grupp. Den personen som bjuder in haren först vinner och blir hare nästa omgång. 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 
♦ Samling ~ 
Eventinformation: Mer kommer
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.30
♦ Samling ~ GÅD grinden
Eventinformation: Det är år 1939 och andra värdskriget har precis brytit ut!
 
Du har 4 liv under kvällensgång. Sadel, träns, schabrak & benlindor. Du får endast befinna dig i gåd mellan griden och fiskebyn, du får alltså inte rida in i fiskebyn. För att mista ett liv blir du inbjuden till en grupp. Och för att ta någon annans liv så bjuder du in denne i grupp.  Du kan INTE bjuda in samma medlem i grupp på rad, utan måste ta en annan emellan åt. Komihåg att LÄMNA grupper och INTE acceptera grupper om du blir tagen. Påkommer de fusk avslutas HELA eventet. 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 20.00
♦ Samling ~ Säkerhetsvakten i Fort Pinta
Eventinformation: Året är 1972 och ni ska få visa era dance moves på discot. Medans ni dansar så ska ni göra emotes och försöka få eran egen twist på dansen, försök få det som en 70-tals dans! Medtag eran coolaste disco outfit.
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 16.00.
♦ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Möte som vanligt! :D Ta mer er gott humör och massvis med idéer för temat!
 

~ V.47 Challenge. ~

Denna veckans tema kommer att bli challenge vecka. Och för er som inte vet vad challenge är, så betyder de utmaningar. Vilket vi kommer att ha hela veckan på ett ungefär. Onsdag kommer ju dinodalen som vi alla väntat länge på. Därav tänkte vi att vi kommer att ha ledigt på onsdag. Så att alla får upptäcka Dinodalen i sin egna takt!
Vi vill också påminna att kommande veckor kommer vi nog att ha event i dinodalen så att ni som inte är level 15 ännu kanske måste börja levla lite mer eller helt enkelt höra av er att ni inte kan komma in i dinodalen. Men ni behöver INTE höra av er ännu. Utan enbart när vi har de eventen!
 
Vi kommer även ha filmkväll på lördag, vilket betyder att vi ser film tillsammans. Längre ned i inlägget hittar du omröstningen på vilka filmer du kan rösta på!
 
En annan sak är att vi märkt att fler och fler börjar bli oaktiva, och vi bad under söndagsmötet er att se över eran plats i DBC. Hellre vill vi att ni är ärliga först och främst för er själva och även för oss. Om ni vet med er att ni är oaktiva och lämnar så är chanserna större att ni en dag kan komma tillbaka utan kö än om ni väntar in till det sista och blir utslängda! Vi gav er till den sista november, vilket är om 2 veckor (på ett ungefär) att visa att ni verkligen vill vara aktiva eller så måste vi ta tag i saken och arrangera en hel rensning då de finns flera som väntar på att få komma in i DBC.

Som vi alltid sagt är man bortrest så ska man höra av sig till Jenny Snowhill och säga vilket datum man åker och vilket datum man kommer hem för att undvika att bli utslängda.
 
Ni som inte vet vad ni ska rösta på kan alltid rösta på första allternativet. Då betyder de att Jen får välja själv (hehe.)
Vilken film vill du se på lördag !?
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.15.
♦ Samling ~ Landon (Han med kaninerna)
Eventinformation: Idag ska vi flyga häst, ni kommer mötas 2 och 2. Få 2 chanser var att flyga med eran häst. (Hur ni flyger kommer ni få reda på, på plats.) Den hästen som kommit längst vinner rundan och går vidare till nästa omgång. Så fortsätter de tills vi har en vinnare!
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.20.
♦ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Idag ska ni få imitera varandra! Välj en person, vem som helst. De kan vara allt från en NPC till en klubbmedlem. De viktigaste är att Jen & Guldis vet vem de är. Så NPC & klubbmedlemmar är de vi helst vill att ni ska försöka imitera. Ta på er personens kläder och du får x antal minuter på dig att imitera och därefter säga vem du var. Bästa imitationen vinner.
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.10.
♦ Samling ~ Moorland champet.
Eventinformation: Vi kommer köra flera mini tävlingar, så som försten att göra stallsysslor, försten att fiska klart osv. Så medtag fiskespö!
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.15.
♦ Samling ~ Valedale.
Eventinformation: Hemligt event. NI bör komma in i Dinodalen.
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 19.00.
♦ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Idag ska vi se på film, vi kommer göra detta vi skype. Så ni som vill vara med och skypa gör er redo. Ta fram alla godsaker du vill ha, och komihåg hörlurar. Samma regler som vanligt gäller under filmtittandet.
 
♥ Inget störande i bakgrunden. De vill säga att man har ett helt disco i bakgrunden. Är de rörigt och du inte har möjligheten att byta rum stäng av micen.
♥ Har du chips, godis eller annat som prasslar. Se till att öppna allting och försök att inte prassla alldeles för mycket. 
♥ Ha i hörlurar därifrån du ser filmen ifrån.
 
 
 
♦ Aktivitet ♦
♦ Tid ~ 16.00.
♦ Samling ~ Klubbhuset.
Eventinformation: Möte som vanligt! :D Ta mer er gott humör och massvis med idéer. För att göra de extra spännandet. De som kommer med de allra bästa temat inför vecka 48 (komihåg att ni måste ha idéer till minst 2 event utöver mötet) vinner TVÅ fribiljetter till DBC.
 
 
 
 

~ V.46 Sportvecka

Denna vecka röstades sportvecka fram! De inkluderar massvis med olika sporter och lekar. För de främsta ville ni ha boll lekar och vi ska försöka att göra denna vecka riktigt grym! Många stor favoriter som killiboll är tillbaka ;)
 
Förra veckan så bad vi er att skicka in eran mest glamouriga bild, vi har nu kollat igenom de bidragen och kommit fram till en vinnare! Av flera anledningar har vi valt att inte visa alla bidrag. Hoppas ni har överseende!
 
Vinnaren utav veckans glamour bild är Natalie Season med detta bidrag. 
Grattis Natalie Season!
Ni som inte vann, oroa er inte! De kommer fler tillfällen i framtiden. Vänta bara tills december trädet fram. :*
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Mill Hill of Will.
Eventinformation: Vi inleder sportveckan med en Paintball tävling!
Paintball är en lek som vi kommer köra alla mot alla, vi brukade köra lag förr. Jag vill att ALLA tar med sig en helsvart outfit. Även benlindor och dekorationer räknas. ALLT svart ni har på er räknas som liv. 
 
När man får en grupp inbjudan så förlorar man ett liv och tar antingen av sig de eller byter om till sin tävlingsoutfit. 
När man förlorat alla sina liv åker man ur tävlingen. 
 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Steves Paddock.
Eventinformation: Idag så kommer vi att pröva era kunskaper med en hinderbana! Hinderbanan kommer att vara runt om i hela jorvik och ni ska springa till 8 olika stationer och pröva era kunskaper. Mer info om stationer på plats!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Jorvikstallets Arena.
Eventinformation: 
Idag är det dags för Ruggby!
 
Ni kommer bli indelade i två lag, där ni gemensamt får välja ut en person som ska bli eran boll. Denna person ska ni skydda genom att gå runt hen hela tiden kanske till och med stå i. Ni får endast trava, skritta med såklart. 
Båda lagen kommer köra emot varandra. Medans man skyddar sin boll ska man även försöka bjuda in motståndar lagets boll i grupp. Det laget som förlorar sin boll först förlorar. 
Mer information på plats!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.10.
♣ Samling ~ 
Eventinformation: Kommer upp senare! 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.00.
♣ Samling ~ Fårhagen.
Eventinformation: Killiboll maraton.
För er som inte vet hur killiboll går till på Star stable så är de så att ni alla kommer att bli inskickade i fårhagen samtidigt, efter ett antal sekunder får ni börja jaga varandra!

Blir man inbjuden i grupp ska man kolla VEM som skickade inbjudan och gå utanför fårhagen. När man är tagen är de väldigt viktigt att du skriker TAGEN. När personen som tog dig är tagen får du återigen springa ut och jaga. Det är som en evighetslek. Den som fångat alla blir till sist segrare! 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ ?
Eventinformation: Hemligt event. Kommer upp fredagnatt :*
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00.
♣ Samling ~ Jarlsgrav valv.
Eventinformation: De är dags för de efterlängtade mötet! Ta med dig ditt bästa humör och ta gärna med massivs med förslag för nästa veckans tema! :D
 
 

~ V.45 Glitter och Glamour vecka ~


Nu är det dags för Glitter & Glamour allihopa! Hela denna vecka kommer vi att klä oss i de allra senaste i Jorvik, gå på stora mode shower!
En uppgift ni kommer få är att ta på eran mest glittriga outfit, ta en bild, göra den fina. Ni får redigera hur mycket ni vill och hur ni vill. Den ska skickas in till Champions@live.se SENAST söndag klockan 16.00. Finaste bidraget vinner en fribiljett till Diamond Bubbles Company. Detta gäller alltså endast DBC'are.
 
(DE ANDRA DAGARNA FYLLS I UNDER MÅNDAGENSGÅNG. Men vi var tvugna att publicera innan)

♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Fort pinta borgen (längst upp)
Eventinformation: Vi kommer att testa era mode kunskaper. Ni ska ta med er TRE outfits enbart till ryttaren.
 
Outfit 1: Du ska ut en kväll med dina tjejkompisar, ni har valt att gå ut till Jorvikshetaste pubb. Vad tar du på dig?
Outfit 2: Du har blivit bjuden på en fin middag hos Borgmästaren i Silverglade. Du vill imponera extra mycket. Vad tar du på dig?
Outfit 3: Du blir hemma en fredagkväll och ska tillbringa tiden med din familj. Ni ska se film och ha de mysigt. Vad har du på dig?
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.20
♣ Samling ~ Slottet
Eventinformation: Dags för modevisning! Designa din finaste outfit som passar bäst till temat Glitter och Glamour. Därefter kommer ni att få visa upp era outfits i en modevisning!
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.15.
♣ Samling ~ Biblioteket. 
Eventinformation: Nu ska vi se vad ni kan om de olika NPC'erna. Vi kommer att välja ut ett antal olika NPC's runt om i Jorvik. (NPC är då alltså typ, Justin, Lisa, Marley, Steve osv.) Vi kommer beskriva deras klädsel,smink och hår. De är nu eran uppgift att så fort som möjligt försöka lista ut vilken NPC detta är. Ni får enbart 1 gissning per runda. 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
Eventinformation: LEDIGT
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 19.30.
♣ Samling ~ Vingården (Baronessan) 
Eventinformation: Miss Diamond Bubbles Comapany. 

Idag är de en stor modeshow. De kommer finnas 5 vinnare och 5 kategorier.  Ni ska alla förbereda er för dessa 5! De kommer bli 6 vinnare, en för varje kategori och en som klarat flest kategorier! 👌 Lycka till. 

Dessa kategorier är de.

Skönhet
Talang
Ett tal (om något som står dig nära)
Posering 
Smarthet 
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~
♣ Samling ~
Eventinformation:
♣ Aktivitet ♣
♣ Tid ~ 16.00
♣ Samling ~ Vingårdens paddock
Eventinformation: De är dags för de efterlängtade mötet! Ta med dig ditt bästa humör och ta gärna med massivs med förslag för nästa veckans tema! :D