"Ledig vecka"! V.20.

 
Hejsan, Jenny & April satte oss ned och insåg att vi har alldeles för mycket denna vecka. Och de enda dagarna vi har ledigt för att hålla aktiviteter är fredag - söndag. Därav valde vi att ställa in Indians & Cowboys veckan och skjuta de till nästa vecka vilket jag hoppas innerligt är okej för er. Och att det inte gör något om denna vecka blir lite dissig! Men vi ska försöka.
 
 
♠ Aktivitet - Killiboll. ♠
♠ Tid ~ 18.30.
♠ Samling ~ Firgrove.
♠ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 

Killiboll har vi kört mycket den senaste tiden, men vi tycker fortfarande det är så roligt så vi fortsätter med det! Instruktioner kommer på plats. c:
 
♠ Aktivitet - Mördar Hönan. ♠
♠ Tid ~ 18.15.
♠ Samling ~ Firgrove.
♠ Ledare ~ April Starwood.
 
Vi kommer välja ut en person som är mördar hönan. Denna person kommer få springa runt och försöka fånga in resten som inte är hönor. Ni som springer runt är små kycklingar. Om man blir fångad utav mördar hönan så ska man genast stå stilla på sin plats och då har man förvandlats till en chicken nugget. Då ska du stå still men ändå hjälpa till. Om du ser att någon springer förbi dig som inte är tagen ska du försöka nå denne person och bjuda in i gruppen utan att röra dig!
 
När det bara finns en kyckling kvar så börjar vi om rundan! 
Man blir tagen genom att få en grupp inbjudan. Tävlingskläder är okej, även snabbhäst.
 
♠ Aktivitet - Traitor. ♠
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Moorland (Cirkusen).
♠ Ledare ~ April Starwood & Jenny Snowhill.
 
Traitor är en lek som kommer från spelet Transformice. Man kan köra detta lite var som helst inte för stort område dock. Man kan göra med eller utan häst vilket som går bra. Det går ut på att ledaren väljer om man kör utan eller med häst. Därefter kommer alla personer att få springa runt på området. Sedan kommer ledaren gå runt och välja ut en traitor. Ledaren ska bjuda in denne personen i grupp och önska hen lycka till. Då ska denna person försöka jaga resterande medlemmar. Och bjuda in dom i grupp, de andra medlemmarna ska försöka lista ut som är traitor  genom att skrika ut namnet på spelaren i klubbchatt. Är det rätt person är rundan slut, är det fel person är man självtagen. Är man tagen ska man gå till en gemensam plats där "fängelset" är. När man är tagen får man absolut inte berätta vem som är traitorn. Utan man ska vara tyst om det!
 
♠ Aktivitet - Hemligt Event. ♠
♠ Tid ~ 19.00.
♠ Samling ~ Steves
♠ Ledare ~ April Starwood & Jenny Snowhill.
 
Informationen kommer på plats! :D
 
♠ Klubbmöte ♠
♠ Tid ~ 16.00.
♠ Samling ~ DC plattformen (Åker från gåd) vid portalen.
♠ Ledare ~ Jenny Snowhill & April Starwood.
 
Heliga klubbmötet! c:
 
 
 Hej! :) Jag har precis bytt till server 1 och tänker ansöka till DBC. Men jag har letat o letat här, och jag hittar ingen "flik" där jag kan ansöka mig. Om inte ansökningen är stängd då ( 3: )

Svar: Hej! Du ansöker genom att skicka iväg ett mail till April Starwood och därefter skriver att du är intresserad utav att stå med på kön!
diamondbubbles.blogg.se

2014-05-14 » 16:32:23      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback