V.10 The walking dead.

Efter flertal röster så blev det The walking dead tema. Och vissa utav er har som sagt inte sätt The walking dead, och därför kommer en beskrivning här!
 

Säsong 1

Vicesheriffen Rick Grimes hamnar i koma efter att ha blivit skottskadad av förrymda brottslingar. En okänd tid senare vaknar han upp i ett övergivet sjukhus i en postapokalyptisk värld som styrs av smittsamma, köttätande zombier. När Rick återvänder hem upptäcker han att hans fru och son är borta och han möter överlevarna Morgan Jones och hans son Duane, som förklarar situationen för honom. Det ryktades om att det skulle finnas en säkerhetszon i Atlanta och Rick tror att hans familj är där. Rick lämnar Morgan för att ge sig ut på en farlig resa till staden för att hitta sin familj.

Säsong 2

Efter att ha fått smärtsamma svar från smittskyddsinstitutet fortsätter Rick och hans grupp med att finna en säker plats längs vägarna. Problem uppstår när Carols dotter Sophia försvinner ut i skogen och Ricks son Carl blir av en olyckshändelse skjuten och allvarligt skadad. De kommer fram till en farm som ägs av veterinären Hershel Greene. Gruppen bosätter sig på hans gård och där börjar allas känslor att svalla mellan varandra. Hershel försöker att rädda livet på Carl och de andra letar efter Sophia i skogarna. Gruppen får snart ett oväntat besök av opålitliga främlingar som anses vara ett stort hot mot gruppen.

Säsong 3

Rick tar på sig en diktatorisk ledarskap över gruppen och fortsätter att söka efter en säker plats att bosätta sig på. De hittar till slut ett fängelse som de lyckas att göra till ett nytt och säkert hem. De får dock problem när det visar sig att det finns kvarlämnade fångar i fängelset som inte tvekar att ställa till med trubbel. I närheten av fängelset råkar det finnas stad, vid namn Woodbury, som styrs av den psykopatiska Guvernören. Det dröjer inte länge förrän Rick och Guvernören möter varandra och de blir omedelbart varandras värsta ärkefiender. Nu är det inte bara zombies som är det största hotet längre, utan även levande människor med ofredliga avsikter.

Säsong 4

Det har gått flera månader sen Woodbury folket flyttade in i fängelset och Rick har avstått från sitt ledarskap för att ta det lugnt. Men just när man trodde att fängelset hade blivit en säker plats sker det märkliga saker som sätter allas liv på spel. Ovanligt många zombies dyker upp och tränger sig igenom stängslena och ett dödligt virus drabbar de flesta i fängelset. Rick och de andra gör vad de kan för att hjälpa alla och rädda fängelset men när Guvernören återvänder för att ta fängelset ifrån dom slutar det med ett våldsamt krig som förstör stora delar av fängelset och gör det fullständigt osäkert. Gruppen splittras ifrån varandra och de måste hitta varandra och återigen hitta en ny säker plats.

 

Tema för veckans ridlektioner är TERRÄNG

♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 19.00.
♥ Samling ~ Mrs Piké.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.

Eftersom att vi skulle ta det lugnt med själva historien om TWD eftersom att vissa utav er inte sätt serien så kommer vi blanda TWD med lite zombie & skräck tema. Därför passar även våran älskade slenderman in. :D
Ni vet reglerna (om inte tar vi dom på plats) ta med snabb häst och antingen snabba eller kläder som passar in i gröndal! eller varför inte både och! Vi kommer inte vänta om du valt fel häst. :)
 
♦ Ridlektion ♦
♦ Tid ~ 17.00.
♦ Samling ~ Ponnyudden.
♦ Ledare ~ Justine Southbell.
 
Ni kommer bland annat öva på att rida genom vatten. Ta med tåliga kläder. Mer info på plats!
 
 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 19.00.
♥ Samling ~ Will (Väderkvarnen i SG)
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Ny ska vi testa en ny lek som heter ~ Rött som blod. ~ denna lek är som jaga, men du har flera liv. 
Alla som ska delta ska ta med sig sin tävlingsoutfit (Ett måste) och gärna en snabbhäst för sitt eget bästa. 
Därefter ska du fylla hela din rygga med röda saker. Alltså en hel outfit som är röd. Röda rosetter (man och svans) röd tröja, röda byxor osv. Helt enkelt såhär.
 
 EN Röd svans rosett.
 EN Röd man rosett.
 ETT par Röda benlindor.
 EN Röd huvudbonad.
 EN Röd tröja.
 ETT par Röda byxor.
 ETT par Röda handskar.
 ETT par Röda skor.
 ETT Rött träns.
 EN Röd sadel.
 ETT Rött schabrak. 
 ETT par Röda glasögon.
alla dessa röda saker blir alltså en hel outfit (möjligen inte snygg men röd) Dessa kläder är alltså liv. Alla ni kommer att få springa in skogen och efter ett visst antal sekunder/minuter kommer ni alla få jaga varandra som i paintball. Men blir man tagen i denna lek förlorar du ett liv och du måste därför ta på dig EN valfri röd sak från din rygga. Ju mer röda saker du har ju mer liv har du. Lite orättvist kanske, men det är så leken går till! 
Men, till er som har röda glasögon,benlindor & rosetter ni måste ta på er dom sakerna före ni tar på er t.ex en tröja eftersom det inte syns så mycket och för att man enklare ska se hur många liv man förlorat. :) 
Allt som allt kan man max ha 12 liv. När du förlorat alla dina liv återvänder du till värderkvarnen!
 
♦ Ridlektion ♦
♦ Tid ~ 17.30.
♦ Samling ~ Bron till skördebygden.
♦ Ledare ~ Maria Mcstar.
Denna lek har Sneaky Dragons (ägs av Evelina Silverknight) kommit på! ( Länk till deras blogg. )
 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 17.15.
♥ Samling ~ Slottet.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.

Detta är lite som en maskerad, jag kommer ge er 7st personer från TWD (The walking dead) som ni får klä ut er till, ni får använda det bästa ni har, använd fantasin! :) Ni kommer få se bild och information om karaktärerna nu!
 
Dessa är då dom 7 karaktärerna ni kommer få klä ut er till! 
För att veta mer om just DIN karaktär klicka på bilden eller googla!
 
 
 
 
 
 
 
Detta är då dom 7 personerna som ni får klä ut er till, inga andra. :)
Försök göra det bästa utav det vi har! :)
Vill ni ha mer bilder på hur dom ser ut oså får ni helt enkelt googla!
Välj person med omsorg ;) Ni anar inte vad som väntar.
Lycka till!
 
 
♦ Ridlektion ♦
♦ Tid ~ 
♦ Samling ~ 
♦ Ledare ~ 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 18.15.
♥ Samling ~ Fågelskrämsåsen.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.

Nu är ni lite uppvärmda från igår med det här med kläder (hoppas jag) och därför kör vi zombie maskerad. Försök komma på en zombie outfit utav det har, gamla, slitna, unkna kläder. Därefter ska du komma på en liten historia om din kläder och ge din karaktär ett namn. T.ex " Jag blev biten när jag var påväg hem från skolan en dag " fast lite mer inlevelse, och troligare svar. c; Lycka till!
 
 
 
 
♦ Ridlektion ♦
♦ Tid ~ 
♦ Samling ~ 
♦ Ledare ~ 
Osäker om jag kan på fredag, försöker fixa en ersätter om jag inte kan! (Jen)
 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 20.00.
♥ Samling ~ 
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 Info kommer senare. (måste spåna vidare)
Har du förslag maila!
♦ Ridlektion ♦
♦ Tid ~ 16.00.
♦ Samling ~ Fårhagen i Firgrove (Vid Andy)
♦ Ledare ~ Madelyn Winterknight.
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 
♥ Samling ~ 
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
Info kommer senare. (måste spåna vidare)
Har du förslag maila!
 
♦ Ridlektion ♦
♦ Tid ~ 
♦ Samling ~ 
♦ Ledare ~ 
♥ Aktivitet ♥
♥ Tid ~ 16.00.
♥ Samling ~ Ridklubbsförmedlaren i SGB. ( Lämna hästen utanför SGB tack )
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Återigen veckans möte! Ta gärna med önskemål & åsikter. :D
 
♦ Ridlektion ♦
♦ Tid ~ 17.00.
♦ Samling ~ Bedrövade Dews farm.
♦ Ledare ~ Natalie Season. 
 
 
 



Min dator har kraschat och jag jobbar med att få igång den. Har just nu ingen backup dator som jag kan logga in och spela på, det betyder att jag inte kommer kunna delta i event någon dag sådär. Snälla läs detta och kasta inte ut mig från klubben. Jag ska så fort som möjligt ladda ner det på min pappas dator men han måste ha den och jobba så jag kan inte komma idag. Möjligen imorgon. Förlåt! 😔

2014-03-04 » 17:42:08

Hej! Vi vill ställa oss i kö på DBC! Vi är på samma plats ;) Okej! Ses då! <3 <3 Eran klubb äger! <3

Svar: Vill då att ni båda brevar mig! /Jenny Starstone
diamondbubbles.blogg.se

2014-03-06 » 18:57:57



      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback