Vecka 30.

Efter flertal om och men så kommer denna vecka att bli ledig. Vi klubbledare & ridlärare har haft mycket fullt upp denna vecka och flertal event ställdes in och det ber jag om ursäkt för verkligen. Men hoppas ni förlåter oss när vi väl drar igång hösten med flertal nya tema veckor! :D
 
Vi i DBC har även blivit inbjudna till flertal olika tävlingar nu på den senaste tiden. Så, lite sådant kommer nog komma i framtiden med! :D 
 
I veckan kommer ni få veta även lite extra om DBC cupen som kommer snart! Och kanske möjligen några spontan event. 
 
 
Men ha en underbar vecka! 
 
Kram Jen!

DAGENS WESTERN LEKTION

blir inte av! förlåt för mycket avbokande denna vecka men de är fullt upp nu! / Jen

Ridläger TFTF V.29. ~ Vecka 3 av 5.

 
 
 
 
 
 

Dagens western lektion!

Dagens lektion klockan 18.30 är inställd pga att Jensan är way 2 tierd för att orka någonting alls idag. Hoppas ni förstår! Men för att vi inte ska missa någonting ändras datumet. Samma tid, samma plats fast på söndag! :D
 
Ses då! / Med all kärlek Jen.

Inställda aktiviteter

Aktiviteten uteritt på tisdagen blev inställd på grund av att jag inte var hemma, jag kommer tyvärr inte kunna idag heller, då jag ska flytta och jag trodde att jag skulle hinna hålla den, men de gjorde jag inte.
 
Hoppas ni har förståelse för detta och att jag kan ev hålla den senare ikväll vid klockan 7, är jag inte där den tiden så kan jag inte göra annat än att ställa in den!
 
Kramar App

Ridläger TFTF V.28. ~ Vecka 2 av 5.

Vi har förlängt ridlägret med ytterligare 2 veckor. Vilket gör ridlägret 2014 till 5 veckor långt!
Sista veckan blir dock speciell, det är då vi tränar inför DBC cupen 2014 som pågår i 5 dagar. 
 
Cupen kommer vara baserad på western & terräng. Western tävlande kör en dag och terräng en annan dag. Och blir vi allt för många delas tävlande upp i olika dagar. Western tävlingen går ut på att komma på ett valfritt western program på en valfri arena. Ni ska visa upp vad ni kan och vad ni lärt er under de kommande veckorna. 
 
Terrängen blir annorlunda och roligt. Ridlärarna ska gemensamt under veckorna komma på en terräng bana som sträcker sig i större delarna av Jorvik. Därefter ska vi hjälpas åt att träna på denna bana. Kan man inte banan i slutet får man inte delta. Man kan använda handikapp och de är att en ridlärare rider framför en under hela loppet. Dessvärre läggs det på tid på ens slut tid. Ju snabbare man är ju större chans till vinst!
 
Men nu till nästa veckans schema! Komihåg att vissa saker kanske inte hålls alls, just pga det är sommar. Är ledaren mer än 15min sen och ingen har fått någon annan information är lektionen inställd! 
 
Och till sist, de olika graderna!