OS i DBC v.9.

Efter söndagens möte så ville majoriteten utav er att vi ska ha en OS vecka. Vi kanske är lite sent ute, men bättre sent än aldrig. Och våran ena ridlärare Maria Mcstar har fått problem med sitt internet och kan därför inte logga in längre tider. Hon försöker fixa sitt internet så snabbt som det går. Men, vi har tagit in en ny ridlärare. Madelyn Winterknight!
 
 
DBC os, whats that? Vi kommer att under veckans gång anpassa eventen efter grenarna som finns i OS. :D
För varje placering får du en medalj. Guld, silver & brons. Dessa har olika värden, och vid slutet av veckan har vi en OS vinnare. 
 
Guld ger dig 15 poäng, silver ger dig 10 poäng och brons ger dig 5 poäng.
Vinnaren får en fribiljett & 1 månadsantikickning.
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Jaspers pumpafarm.
♥ Tid ~ 19.00.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Eftersom att Måndagen gick förbi fort så startar vi nu! Vi kommer köra igång med backhoppning. Men eftersom att SSO inte tillåter farliga fall, så kommer vi att köra kullåkning på enorma höjder. :D Ta med en snabb och tålig häst. Detta kommer gå nedför. ;)
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Moorlandschampionat..
♥ Tid ~ 17.10.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Dags för lite skidskytte. Ni kommer alla att köra antingen gruppvis eller parvis genom Moorlandschampionat. Men på vägen till mål kommer inte alls vara lika enkel som vanligt. Mer info på plats. Ta med snabb häst & tävlingskläder.
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Firgrovebron.
♥ Tid ~ 19.00.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
Dags för hastighetsåkning. Ni kommer få köra en bana runt om Firgrovestrakter alla samtidigt. Snabbaste vinnare. Banan och mer info på plats.
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Utanför ridhuset.
♥ Tid ~ 18.45.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Lite konståkning står på dagens schema. Ni kommer att få visa upp erat bästa på dressyrbanan. Ta med vacker häst och kläder som liknar konståkning, ta gärna redo på information om konståkning och se vad för tricks man kan göra där som man kan omvandla till SSO och även liknande kläder!
 
Fredagen & Lördagen är osäker om jag kommer hinna. Har blivit "bort lovad" under helgen.
Men, jag ska försöka så gott jag kan, i värsta fall ta in inhoppare eller ändra tiden!
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Fort pinta stallet.
♥ Tid ~ 17.00.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Wasa loppet har vi väl alla hört talas om, ni kommer nu få utföra det själva! Träna upp dig och din häst och kom med glatt humör! :D
Ett måste att ha med sig är Lucia krona, midsommarkrans & krans till hästen. (Om ni har)
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Äppellunden.
♥ Tid ~ 19.15.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Slalom dags! Ni alla kommer att få delta parvis och vinnaren därefter går vidare and so on. Jag kommer visa er banan och mer info på plats. Ni bör ta med er snabbhäst! :)
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Utanför ridhuset.
♥ Tid ~ 17.45.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Vi kommer att köra short track idag. För er som inte vet vad Short track är kan bara klicka på skylten Lördag och därefter kommer ni till en info sida. :)
 
Men vi kommer att köra 2-4 åtgången. Ni kommer alltså få springa drygt 5 varv runt inne i A delen. Vi kommer alla hjälpas åt att sätta ut hästar i varje hörn. Dessa hästar är alltså koner och betyder att du INTE får rida innanför dom. Den person som varvat 5 varv först går vidare till nästa omgång osv.
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Fort pinta discot.
♥ Tid ~ 20.00.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.

För er som är intresserad och har orken kan komma på After ski. Vi kommer ha en trevlig och gemensam kväll! Dels prata om hur veckan gått. :D
 
♥ Aktivitet. ♥
♥ Samling ~ Jaspers vind i Moorland.
♥ Tid ~ 16.00.
♥ Ledare ~ Jenny Snowhill.
 
Dags för möte igen! Vi kommer även att representera årets OS vinnare. :D
Och någonting nytt som kommer ske varje söndag efter vanliga mötet är ridlärare möte, eftersom att det är svårt att bestämma ridlektioner om alla är på olika ställen. Så alla ridlärare måste stanna kvar på mötesplatsen och invänta ridlärare mötet. Det mötet har ingen bestämd tid då våra möten antingen är 15min till 1 timme långa. :)
 
 






      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback