DBC gruppfotograferingen från DBC award 2014.

 

~Lucia 2014

Imorgon, den 14e december så är det dags för Diamond Bubbles Company's årliga lucia tåg!
 
 
Vad ni ska ha på er för eran roll står i inlägget nedan, hur det går till har vi redan övat på lucia träningarna men vi kommer att gå på led, två och två, och sjunga olika jullåtar.
Låtar som ska sjungas:

Natten går tunga fjät - http://www.xn--julsnger-d0a.se/klassiska/natten-gar-tunga-fjat/
Tänd ett Ljus - http://www.xn--julsnger-d0a.se/nya/tand-ett-ljus/texten-till-tand-ett-ljus/
Julskinkan har rymt - http://www.sverigeinfo.eu/jul/julsanger/liedjes/vor_julskinka_har_rymt.htm
Tre gubbar - http://www.xn--julsnger-d0a.se/klassiska/tre-pepparkaksgubbar/
Mer jul - http://artists.letssingit.com/falk-adolphson-lyrics-mer-jul-t26plxh#axzz3LoB1pwGO
 
Rundan vi kommer att gå är:

Valedale paddocken → Valedale → Fort Pinta → Moorland → Silverglade byn → Vingården
Start är alltså i Valedale och Slut i Vingården!
 
Viktigt inför imorgon:

  • Meddela oss i förväg innan ifall ni vet att ni inte kan komma, vi vill ha tid att fixa ersättare eller lösa problemet. 
  • Var på plats i förväg så att vi slipper vänta in folk.
  • Kolla gärna igenom låttextarna om ni är osäkra, det är inget krav att kunna alla låtarna men det blir roligare om flera sjunger.
Vi önskar er en trevlig Lucia och hoppas att ni har det bra! Vi ses imorgon 18.00 i Valedale paddocken!
 

~ DBC julmånad, hela December ut! ~

 
 
 
 Som bilden säger, hela december kommer vi bubblor att ha julfiranden. För att fira att julen kommer, njuta av den sista tiden som finns kvar av 2014, minnas tillbaka till de goda! Och absolut ha en underbar jul tillsammans.

Schemat ser därefter lite annorlunda ut, inga tema veckor då hela december är ett enda stort tema. Och vi kommer att lägga upp datum på när och var och vad för akitviteter vi har. Och de schemat fylls på eller saker tas bort beroende på hur våra planer ser ut. Vi kommer att försöka ge er en jul ni sent ska glömma. De finns massvis med saker inplanerad och vi vill att ni ska vara delaktiga i detta. Har just du någonting som du vill att vi ska göra under december, vad som helst hör av dig! De aktiviteter vi väljer att lägga upp på schemat belönas med en julklapp!
 
Missa inte våra stora evenemang under december så som julhoppning och dressyr även kallat Lucia cupen förra året. Men iår har vi döpt om de till Jul cupen, luciatåget och våran stora tradition!
DBC award.
Dessa 3 saker är de största under denna månad. ÄN sålänge, vem vet vad framtiden har att erbjuda. Vi kommer även att kolla på julfilm denna månad, så ni kan redan nu börja rösta. Om du scrollar lite längre ned i inlägget!
 
Hur underbart låter inte detta? Och vet ni vad, en sista sak. Alla bubblor har under hela december på sig att ta med en valfri vän in i klubben. Enbart en per person! Se detta som en liten julklapp från oss till er. Detta är ingen fribiljett ni kan lotta ut tyvärr, utan de ska vara till en specifik vän!
 
Denna månad är också rätt mysig och lugn av sig. De är inga större krav på vad du ska komma på eller hur mycket. Vi har förstående för att julen ska vara lugn och fridfull. Plus att betygen kommer sättas till jul, så känn absolut ingen press. Dock är vissa event viktigare än andra, de vill säga de stora eventen vi kommer att arrangera!
Men annars så vill vi bara ha en mysig tid tillsammans. Och vi hoppas verkligen ni kommer finna denna månad intressant och spännande!
 
Nu till julen schema!
 
 
 
 Detta är hur de kommer se ut över December. Ha överseende för att saker och ting kan komma att ändras i efterhand! :D Nu till vad du kan välja att vilja vara under lucia!
 
 
 Detta är kraven för varedera kategori. För att vara med i tåget måste du kommentera DETTA inlägg och rangorda från 1-3 vad du kan tänka dig att vara och därefter kommer du att få ett resultat så fort listan är klar!
Hoppas ni kommer att gilla årets lucia tåg, förra året blev underbart mysigt!
 
OCH nu till filmen!
Vilken julfilm ska vi se!?
 
 
 
 
pollcode.com free polls
Vilken film vill du helst se :D ?
Du har från och med nu på dig att rösta, enbart en röst per person tack. :D

Och detta var faktiskt de sista för nu. Inlägget kan komma att uppdateras vardera efter. Så håll koll!