Dagens aktivitet

 Aktivitet 
 Bus eller godis!?
Samling - Arenan
Klockan - 20.00                           
Ledare - Jenny & April
 
Madtag: Halloween outfit
 
Hoppas vi ses!

Dagens aktivitet (Halloween dressyr)

 
Dagens aktivitet blir framflyttad till klockan 21.00 istället för 19.00!
Detta är p.g.a att jag ska iväg och kommer inte vara hemma klockan 7, men blir hemma till 9.
 
 
 
Tack för er förståelse!
Kram App

Halloween Vecka V.44.

Nyheter denna vecka är att April är tillbaka som klubbägare, dessvärre kommer hon inte göra lika mycket som förr osv. Utan mer hjälpa till med fantasin, så jag kommer sköta det praktiska och hon som inhoppare ifall att någonting skulle hända!
 
Aktivitet 
 
Samling - Arenan.
Klockan - 19.00.
Ledare - April Starwood.
Dags för lite dressyr träning som jag vet några har tjatat om. Men, eftersom att Jen inte tänker hålla sånt så fixar app det :D 
Det ni bör ha med er är en halloween outfit (så gott som det går.) och möta upp April vid Arenan som är vid Jorviksstallet. Där kommer ni gå igenom vad ni ska göra!
 
 
 
 
 
                                                              LEDIGT 
 
 
 
 
 Aktivitet 
 
Samling -
Klockan -                                                 UNDER UTVECKLING
Ledare - 
 
Aktivitet 
 
Samling - Mrs Pike. 
Klockan - 20.30.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Slenderman!!! :O
 
Hur går slenderman till?

En person är slender, och resten är småbarn. Slender får kortgaloppera hela tiden, tills den ser en person, då får den springa fram till den personen och försöka bjuda in den i grupp.  'Småbarnen' får bara trava tills dem ser slender. Blir man sedd utav Slender så är man så gott som död. Så det går ut på att vara kvar längst inne i Gröndal utan att bli sedd utav Slender. Men, om du är ensam så får du endast TRAVA i skogen, och slender får BARA KORT GALOPPERA. Så, detta kanske blev en rörig instruktion. Så vi tar ett exempel.
 
Jag jenny är slender och April är helt vanlig. April får endast trava runt i skogen, och jag får kort galoppera. Men, om april ser mig i skogen får hon springa iväg lite ifrån mig. Men om jag ser att hon springer iväg eller ser henne innan hon ser mig så får jag springa emot henne och mitt uppdrag är att fånga henne i en grupp. Då är hon död. Men, om hon springer ut från skogen INNAN jag bjudit in henne i en grupp, då har hon chansen att få köra igen senare. Då vi kanske kör olika ronder. Men, det gäller att vara kvar längst inne i skogen utan att bli sedd. Slender ska även säga till när en person är fångad eller utjagad från skogen, så att inte ni luras med varandra. 
 Aktivitet
 
Samling - Steves paddock.
Klockan - 20.00.
Ledare - Jenny Snowhill.
Dags för lite halloween disco, vi kommer köra lekar, berätta historier, ha kul och gud vet vad. Ha gärna med er en halloween outfit! :)
Event 
 
Samling - Dew's farm.
Klockan - 21.00.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Dags för lite spökhistorier, ha gärna en var. Även utställning för bäst halloween outfit kommer koras. Vi kommer köra lite lekar och avsluta med vem som kan stanna kvar på Dew's farm längst. Vinnaren får valfritt pris!
 
Samling - Jalrsgravvalv.
Klockan - 16.00.
Ledare - Jenny & April.
 
 
 
 
 
 
 

KVÄLLSENEVENT

Vi ska ha en liten skördebygden modevisning :D 
Samling arenan i Jorivikstallet. Ni ska ha 2st ouftis, en dressyr outfit, den får INTE vara svart och vit. Den får vara vit oh blå, eller svart oh rosa ect. Men inte vit oh svart, ni får heller inte ha era starthästar. Om man nu inte har en annan häst. Sedan ska ni ha en vardaglig outfit, lite mer chill outfit, som ni rider runt med mest. Bästa tipset är att ta sin favorit. :D Det kommer finnas 2st vinnare, en som vinner en titel och en som vinner ett valfritt pris! :)
 
 
KLOCKAN 19.00

SKATTKARTA

 

~ Prisbox ~

Prisbox? vad i sjutton gubbar är det kanske du undrar nu. Jo min godevän, det ska jag förklara för dig. :D 
Som medlem i DBC kommer du att nu kunna välja ditt egna pris när vi har event. Om det står - valfritt pris - som vinst på eventet såklart. Men, vadå kommer jag kunna få välja 1000sc!? :o
Nej, det kommer du inte. Och det är då prisboxen kommer till hand, du kommer få välja mellan några olika alternativ på priser! :D  Och, priserna du kan vinna är då!
 
Såhär är det också, i vissa event kan man samla pinnar. Dessa pinnar kan du köpa vissa saker i prisboxen! 
Dina pinnar kommer föralltid vara dina, tills du köpt upp dom!
 
 
Har du någonsin drömt om ett helt eget event?, i så fall är detta pris någonting för dig. Du kommer att kunna planera in allting i minsta lilla detalj. Även bestämma om du själv ska hålla eventet eller klubbägaren. Tillsammans med klubbägaren diskuterar ni in rätt dag och tid för detta event. För endast 50 pinnar!
 
 
 
Och våran alldeles egna ridlärare erbjuder er alla en privatlektion för 150 pinnar. Hur kul vore inte det? få hjälp och tips till att bli en bättre ryttare! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

v43 ledighetsvecka!

Denna vecka blir nog en väldigt lugnt vecka eftersom Skördebyggden kommer och folket ville ha ledigt på vissa dagar, därav gör jag denna vecka en av våra 'chilligaste' veckor. Vi kommer ha små och korta lekar. 
 
 
♠Aktivitet ♠
Tid - 18.00.
Samling - Cirkusen.
Ledare - Jenny Snowhill.
Dagens lek är en lek inspererad från Tranformice - Traitor - heter den. Det går ut på att jag då, går runt bland er och väljer ut en som ska vara Traitor (förrädare) den personen får i uppgift att bjuda in flera utav er DBC'are in i en grupp. Har du fått en grupp är du död och ska ställa dig på sidan om, och lämna gruppen. Detta ska pågå tills någon eller några har gissat rätt på vem som är traitorn. Vi kör i så många omgångar vi orkar! :)
Vi kommer även testa oss på bockhoppning. x) 
 
♠ Aktivitet ♠
Tid - 18.00.
Samling - Ridhuset del A.
Ledare - Jenny Snowhill.
Dags för skattjakt! :D Ni kommer delas in i lag med antingen 2 oh 2 eller 3 oh 3. Ni ska följa en vägbeskirvning som kommer ut på blogg en 18.05 på tisdag ;)
 
 
LEDIGT PGA SKÖRDEBYGGDEN.
 LEDIGT PGA SKÖRDEBYGGDEN.
♠ Aktivitet ♠
Tid - 19.00.
Samling - Jorvikbron.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Daga för kurragömma :D Men, denna gången för första gången i Skördebyggden. Plats kommer att läggas upp på bloggen när jag väl kommer in, och vet vad som är bäst! 
Även lite utflykter kommer ske i Skördebyggden denna dag! Ha gärna med en level 15 häst.
♠ Aktivitet ♠
Tid - 19.00.
Samling - Hemligt event.
Ledare - Jenny Snowhill.

Vi ska hålla oss till Skördebyggden hela lördagen!
Man kommer även kunna vinna ett valfritt pris! :DD
♠ Aktivitet ♠
Tid - 16.00.
Samling - Jarlsgravvalv
Ledare - Jenny Snowhill.
Möte som vanligt! 
 

Challenge vecka V42.

För er som inte vet vad en challenge är så är det en slags tävling. Man tävlar om vem som kan göra vissa saker bäst. T.ex vem som kan vara inne i en transportlängst utan att gå ut. Vem som kan springa längst utan att krocka ect.
Vi kommer ha ett pris varje dag, vad priset är kommer vara valfritt. Inte för stora krav dock, inget som kostar pengar. c: 
♠ Aktivitet ♠
Tid - 19.00.
Samling - Jaspershus i Moorland. 
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Vi kommer köra en liten mjuk start på veckan, ni kommer att få vara instängda inne i en vind. Den som ramlar ned eller inte orkar vara kvar, eller måste gå brb eller någonting sånt först förlorar. Vi kommer köra lite enkla tävlingar inne i vinden också!
 
LEDIGT
♠ Aktivitet ♠
Tid - 18.58.
Samling - Moorland, där justin stod.
Ledare - Jenny Snowhill.
Ja, nej eller kanske leken. Jag kommer ställa olika frågor till er, en och en. Ni kommer inte få svara. Ja,nej eller kanske på dessa frågor. Utan, om jag frågar. 
Tror du att DBC någonsin kommer lägga ned? Då får man inte säga Ja, nej eller kanske. Utan t.ex Jag tror det. Eller jag tror inte det. Men, alla frågor kommer inte passa in t.ex Gillar du godis? då kan du ju inte svara - jag tror det. - :)
En rolig lek helt enkelt! 
♠ Aktivitet ♠
Tid - 18.27.
Samling - Galoppbanan.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Denna challenge är nog en av dem jobbigaste, det går ut på att springa.. springa springa springa springa.
Den som orkar springa runt galoppbanan UTAN häst, ska bli kul att se vem som orkar ;) 
♠ Aktivitet ♠
Tid - 18.32.
Samling - Moorland. Där justin stod!
Ledare - Jenny Snowhill.
 
DAGS ATT TJÄNA LITE PENGAR :D
Vi kommer gå från by till by och göra stallsysslor. Men på tid, den som blir klar snabbast vinner. Vi kommer såklart ställa upp oss på rad och räkna ned vid varje nytt ställe! :D 
♠ Aktivitet ♠
Tid - 19.02.
Samling - GÅD grinden.
Ledare - Jenny Snowhill.
Den stora GÅD challenge har kommit. Vi kommer ha olika små tävlingar i gåd, uställningar, lekar och gud vet vad. Efter vissa tidpunkter kommer vi förminska arena att vistas på. I början kanske hela gåd, sedan halva.. sedan bara en by.. sedan kanske bara paddocken osv. Ta med er picknikar,grillningar,fiskespön,mys kläder och annat bra och ha! 
Den som går ur gåd först, ska logga, äta eller brb en långstund förlorar. Ni får givetvist gå på toa! :)
Man kan heller inte hoppa in när vi väl har börjat!
♠ Aktivitet ♠
Tid - 16.01.
Samling - Jarlsgravvalv.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Möte som vanligt! :D 
 

INSTÄLLD

 
 
DAGENS EVENT BLIR INSTÄLLT PGA INGET INTERNET. JAG MOBIL BLOGGAR JUST NU, kommer kanske få tillbaka internet senare idag!
 
Dagens event blir på torsdag istället, förlåt <3
 

SUPER BUBBLORNA V41

 
Jag Jenny har börjat jobba igen på måndagar, och därav kanske vi ej kommer ha mer än spontana event. Bara välkomna att ta för er! Jag är tillgänglig runt 20.00 på sso.   HELA DENNA VECKA ÄR MED POÄNG.  KOMMER DU PÅ ETT EVENT FÅR DU 1p VINNER DU FÅR DU 2p.  Vinnaren utav veckan får ett hemligtpris.
 
SPONTAN EVENT MED KATE & NATALIE.
 ♣ Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: Fårhagen.
Ledare: Jenny Snowhill.
Kullåkningdags. Eftersom att vi dessvärre in kan flyga utan att dö så kommer vi att glida. :D  Den som glider längst vinner och vi kommer ha olika omgångar! :D Utslagningar osv osv. c:
  TA MED SUPERHJÄLTE KLÄDER.
 
Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: Southsilver vattnet.
Ledare: Jenny Snowhill.
Rädda Jen. (igen) Ni ska rädda mig ett par gånger, jag kommer fara till olika platser och ge er ledtrådar, vissa saker kommer att bli på tid (kanske) c:  Har ni hittat mig EN gång får ni EN poäng.
TA MED SUPERHJÄLTE KLÄDER.
 
 
 
 
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: 
Ledare: Jenny Snowhill.
 
UNDER KONSTRUKTION
 
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: Utanför Ridhuset.
Ledare: Jenny Snowhill.
 
Uställningsdags. Ta på er eran bästa superhjälte outfit till både häst och ryttare. Använd gärna ALLT som går att ha, husdjur,rosetter,blommor,medaljer m.m

Må finaste bubbla vinna!
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: GÅD GRINDEN.
Ledare: Jenny Snowhill.
 
Dags för lite hemliga event, jag har inte kommit på någonting än :)) så vi hoppas att jag kommit på någonting. HEMLIGT FÖR OSS ALLA <3
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 16.00.
Samling: u know the place.. <.< 
Ledare: Jenny Snowhill.
 
Möte som vanligt c: behöver jag fortfarande skriva ut det >.> ?

 


2års vecka

Eftersom att Starstable firar 2år på torsdag så kommer vi ha en hyllningsvecka för starstable. Med lekar, tävlingar och myskvällar! :D 
Denna vecka kommer lördag inte vara ett stort event, utan kommer vara det minst viktigaste vi kommer göra. Då det är sent för vissa. :D Denna vecka har vi ett lite större event på onsdagen! 
Spontan event med Sylvie & Natalie.
Ledigt
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: Övergivna bondgården.
Ledare: Jenny Snowhill.
 
Hela detta event kommer vi att leka massvis med lekar.
Det vi har planerat in är.
EN VINST GER 1P. Ni tävlar om någonting hemligt ;)
 
* Kurragömma (vanligt & med dunk.) 
* under höken vingar.
* Klädlekar ( vi väljer ett ämne, ni får ett visst antal minuter på er att hämta sakerna och
återvända. Bästa outfit får 1p )
 
Kom gärna på egna lekar också! :D Om inte kör vi om vissa saker få att få
fram vinnaren,
om inte vi kör lite stafetter m.m!
 
-Förlåt om onsdagen ser konstig ut, men det är för att den blev centrerad
och jag inte vet
inte hur man får bort det-
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: Jarls gravvalv.
Ledare: Jenny Snowhill.
 
Idag är det starstables 2års dag. Vi kommer inte göra så mycket, utiftall ni vill fira med era vänner oså. 
Men vi kommer att ha en skattjakt igen, då den vi hade i söndags var väldigt uppskattad! :D Denna gången 5 nya saker och fler byar!
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 19.00.
Samling: Marleys bondgård.
Ledare: Jenny Snowhill.
 
Dags för lite hederlig maskeradhoppning, denna gången är temat - starstable. - Ni väljer själva vad ni vill klä ut er till, och kom gärna med en motivation till just din outfit, varför du valde det och varför du tycker den 'förklarar' starstable bäst.

♣ Aktivitet ♣
Klockan: 21.00.
Samling: Fort pinta.
Ledare: Jenny Snowhill.

Dags för lite tjejmys, vi kommer att samlas vid fort pinta, prata om vad vi ska göra. Vi kommer såklart ta det lugnt, och låta kvällen leda oss!
♣ Aktivitet ♣
Klockan: 16.00.
Samling: Jarls gravvalv.
Ledare: Jenny Snowhill.
 
Dags för lite möte igen! :D