~ Ladies Night. ~

Imorgon mina vänner äger våran efterlängtade Ladies Night! :D En hel del priser kommer delas ut, och ni har bara idag på er att rösta. Ni som inte röstat kan dessvärre inte vinna någonting heller!
 
Klädkoden för kvällen är formel, antingen DBC's outfit som ni finner om ni klickar på - Om DBC - eller kanske en klänning? vi har ju fått jätte fina klänningar till Star stable. Vi kommer samlas 18.00 (efter champet) Vi samlas utanför Baronessans slott. Där vi kommer inviga kvällen som kommer, efter det har jag lite små saker planerat. Dels en till frågesport som så många tyckte var rolig. :D Men, vi kommer även att ha en mängd prisutdelningar, och lite föreställningar (om ni som anmält er till att ha en föreställning håller det ni sagt. :D) kvällen är ung, men vi kommer att avsluta kvällen med att skjuta raketer!
 
En regel som ägde rum förra gången vi hade detta event var att vi INTE stoppar evenet för championat. Och vi sa att ni som väljer att gå till champen, behöver inte komma tillbaka efter champet. Just för att champ kommer och går hela tiden, men DBC finns inte föralltid. Så vill man gå till champ gör man det, men då vet man att evenet är slut för en där! :D
 
Jag hoppas så många som möjligt kommer!
 
 
 






      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback