Dagens möte!

 
 
Dagens möte blir tyvärr inte av pågrundutav att jag är väldigt trött, dum som jag är gick jag inte och la mig.. eller ja, jag har inte somnat än heter det. Så jag kommer troligen sova bort hela mötet, jag kommer dock behöva säga några saker, men det blir nog enklast att ta det via bloggen! Så ni får en helt ledig söndag!
 
 

~ Ladies Night. ~

Imorgon mina vänner äger våran efterlängtade Ladies Night! :D En hel del priser kommer delas ut, och ni har bara idag på er att rösta. Ni som inte röstat kan dessvärre inte vinna någonting heller!
 
Klädkoden för kvällen är formel, antingen DBC's outfit som ni finner om ni klickar på - Om DBC - eller kanske en klänning? vi har ju fått jätte fina klänningar till Star stable. Vi kommer samlas 18.00 (efter champet) Vi samlas utanför Baronessans slott. Där vi kommer inviga kvällen som kommer, efter det har jag lite små saker planerat. Dels en till frågesport som så många tyckte var rolig. :D Men, vi kommer även att ha en mängd prisutdelningar, och lite föreställningar (om ni som anmält er till att ha en föreställning håller det ni sagt. :D) kvällen är ung, men vi kommer att avsluta kvällen med att skjuta raketer!
 
En regel som ägde rum förra gången vi hade detta event var att vi INTE stoppar evenet för championat. Och vi sa att ni som väljer att gå till champen, behöver inte komma tillbaka efter champet. Just för att champ kommer och går hela tiden, men DBC finns inte föralltid. Så vill man gå till champ gör man det, men då vet man att evenet är slut för en där! :D
 
Jag hoppas så många som möjligt kommer!
 
 
 

~ December månad v.51. ~

 
Under helgen har vi haft mycket skojj, både lucia cup & lucia tåg. :D Det var många som kom och vi tackar för denna lucia helg och hoppas på återseende nästa år. 
Grattis till Sabbe & Alice som vann varsin gren i DBC lucia cupen. :)
 
I lördags hade vi ju luciatåg. :D Våran Lucia var Natalie Season och det gick super det med, trevlig sund med mina älskade bubblor. :)
 
 
Men tack för att ni kom! Nu fortsätter även en till julig vecka i DBC. 
♥ Aktivitet ♥
Tid - 19.00.
Samling - GÅD paddocken.
Ledare - Natalie Season. 
 
Ponnyhoppning med såsen (Natta). Ni som inte har ponnyer får ta vad ni nu har. 
Dagens klädsel är pepparkaks outfit. :D Därefter är det uställning för outfitsen, vinnaren får 50 pinnar i DBC prislåda OCH en till röst på en person till DBC boxen. :)
 
♥ Aktivitet ♥
Tid - 17.45.
Samling - Bibblan.
Ledare - Jenny Snowhill. 
Vi tar söndagsmöte på en tisdag. :D
Kom hit för att påverka Jullägret, för er som vill ha lekar och roliga utmaningar osv. Fina priser kan också komma att ske! :D 
 
♥ Aktivitet ♥
Tid - 19.00.
Samling - Paddockön.
Ledare - Jenny Snowhill.
Vi försöker EN GÅNG TILL. Nissejakt, regler tas där. :)
♥ Aktivitet ♥
Tid - 17.45.
Samling - Firgrove stallet.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Dags för lite pulkaåkning, ta din snabbaste och finaste pulka! :D Ta med varma kläder och massäck. :D
Även en uställning för arabiska fullbloden om dom kommer kan komma att ske.
 
Första dagen av mini lägret är igång! :D Vi kommer inväga detta ridläger med lite stafetter, så ni får känna era lagkamrater. Ridläger kommer vara 2st lag. Ett lag består utav Grötarna & Julskinkorna. Dessa lag kommer ni behålla under dessa 3 dagar. När vi väl har lekar och tävlingar är det dessa lag som gäller. :D För att få ett lag dyk upp på en aktivitet! :D
 
♥ Aktivitet ♥
Tid - 17.45.
Samling - Firgrove stallet.
Ledare - Jenny Snowhill.
Vi ska ha bergsklättringsstafett. :D 
Ni delas in i era lag innan vi går iväg, därefter ska vi bergsklättra vid stugan uppe på Figge bergen. Ni ska stå på ett led och när en lagkamrat kommit upp får nästa köra. :) 
♥ Aktivitet ♥
Tid - 19.35.
Samling - Fårhagen. 
Ledare - Jenny Snowhill.
Terräng träning. :D 
Klädkod - HJÄLM & VÄST. :D Gärna stora hästar!
 ♥ Aktivitet ♥
Tid - 18.15.
Samling - Övergivna bondgården.
Ledare - Jenny Snowhill. 
 
Åhåhå, dags för lite hederlig kurragömma. Vinnarna för ronderna får 25 pinnar. :D 
INFO KOMMER.
♥ Aktivitet ♥
Tid - 16.00.
Samling - Jarlsgravvalv.
Ledare  - Hela DBC.

Schema v.50 ~ December månad.

Även denna vecka fortsätter december månaden i DBC. Med frid och fröjd så kör vi lite lekar, träningar och så en massa spännande saker! :D
 
Några viktiga saker som togs upp på mötet i söndags var ju då att jag sa att jag (Jen) hade dåligt internet, men det är fixat nu, internet funkar som vanligt och det är jag glad över. Ni som är med på lucia tåget har fått en heldel låtar att öva på.
 
Santa Lucia.
Tomten jag vill ha en riktig jul.
Rudolf.
Tänd ett ljus.
Mer jul.
  Och vissa utav ville att vi skulle sjunga kompispris. Men, jag tänkte göra om lite i texten så om det fixas innan fredag så kommer vi kunna sjunga den, annars får vi helt enkelt se om vi sjunger den gamla kompis pris eller inte.
Men, ställning för hur alla ska stå är också fixat. Mer om vart var och en ska stå väljs på lördagen. Alla kommande lucia möten fram till lördag kommer vara planeringsmöten så vill du vara med och påverka lucia tåget är det bra om du kommer, eller osäker på din outfit/häst. Annars går det bra att mejla mig! :)
 
Här är återigen planeringen för kommande dagar. Komihåg att det som står på denna planering är endast större evenmang där man kan vinna större priser!
 
 
~  1 December ~
 
~  2 December ~
 
~ 3 December ~
Info om Lucia cupen, Ladies Night osv.
~ 4 December ~
Träning inför Lucia cupen (Hoppning.)
~ 5 December ~
Träning inför Lucia cupen (Dressyr.)
~ 6 December ~
 
 
~ 7 December ~
 
~ 8 December ~
 
 
~ 9 December ~
 
Träning inför Lucia cupen (Hoppning.)
~ 10 December ~
 
 
~ 11 December ~
 
Träning inför Lucia cupen (Dressyr.)
~  12 December ~
sc
 
~ 13 December ~
 
~ 14 December ~
Lucia tåget körs igång. ~ Mer info kommer.
~ 15 December ~
 
Lucia Cup i DBC. Stilhoppning & Dressyr. ~ Mer info kommer.
~ 16 December ~
 
 
~ 17 December ~
 
 
~ 18 December ~
 Challenge dag. Vi kommer köra en challenge i SB. Vinnaren kommer utdelas en liten vinnarbox. Med lite gott och blandat.
 
~ 19 December ~
Jul - läger. Jul äger betyder då att vi ridlärare kommer samlas (i värsta fall bara jag.) och ha ett mini läger som slutar den 23 december. Detta är som ett ridläger fast på vintern, med bakning,tävlingar, häst mys och mycket mer. Även träningar och lekar kommer ske. 
 
~ 20 December ~
LÄGER
 
~ 21 December ~
 LÄGER
 
~ 22 December ~
LÄGER
 
~ 23 December ~
 Avslutning på lägret.
 
~ 24 December ~
 
Julafton. Julfika för er som är inne klockan 12.00. Även lite julsånger.
~ 25 December ~
 
Mini julafton för DBC, tomten kommer och hälsar på i DBC's chatt. Tar emot era önskningar på presenter och priser inför Ladies Night. Han kommer även ha en liten utdelning utav fribiljetter,star coins och annat gott. 
~ 26 December ~
 
~ 27 December ~
 
 
~ 28 December ~
 
Ladies Night. ~ Mer info kommer. ~
~ 29 December ~
Vi fifar 1år & 7 månader genom att jag (Jenny) delar ut 5st priser till 5st olika DBC'are som hjälpt mig genom året och verkligen gjort sig värda dessa.
~ 30 December ~
 
~ 31 December ~
Dagen innan vi övergår till 2014. Det sista vi någonsin kommer göra tillsammans år 2013. Detta kommer att firas genom att vi samlas vid Doyles Kyrka 13.15 och kör en minnesstund för hela 2013. Allt vi gått igenom och sätter upp nya mål.
 
 
♥ Aktiviet ♥
Samling - Paddock ön.
Tid - 19.00.
Ledare -  Jenny Snowhill.
Vi testar nisse jakt igen förra veckan blev ju inte av.
 ♥ Aktiviet ♥
Samling - Fårhagen i Firgrove.
Tid - 17.45.
Ledare - Jenny Snowhill.
Ponny fika. Vi kommer att rida runt jorvik och mysa med ponnysar & fika. För er som inte har en ponny är det fritt att ta vilken häst ni vill! :) Vi kommer att rida runt firgroves skogar, en skogstur helt enkelt! :D Även lite ponny stafett.
 
♥ Aktiviet ♥
Samling - Utanför ridhuset.
Tid - 19.00.
Ledare - En valfri ridlärare. ( Jen, Natta eller Steff. )
Dags för träning inför lucia cupen denna gång är det dressyr som gäller, vi ger er tips och trixs för att fin slipa era program. Innan vi kör igång träningen så kommer vi att ha ett litet möte om lucian. Återigen om tiden vad ni tycker och sånt. Så kom gärna i tid!
 ♥ Aktiviet ♥
Samling - Slenderman.
Tid - 17.35.
Ledare - Jenny Snowhill.
Vi kör lite traditonellt slenderman, jag kommer dessvärre inte köra mer än 3 ronder. Men efter det är ni fria att köra hur mycket ni vill. Regler tas på plats.
 ♥ Aktiviet ♥
Samling - Steves paddock.
Tid - 18.30.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Ponny lektion, jag tänkte återigen försöka mig på att ha en lektion för er, jag tyckte det var väldigt kul i måndags. Men denna gången lite mindre area och mindre hästar. :D Ni som inte har ponnysar är fria att ta vilka hästar ni vill.
Denna dag skulle egentligen vara ledig. Men ni som känner att ni orkar med lite extra träning kan helt klart komma!
♥ Aktiviet ♥
Samling - Paddock ön.
Tid - 19.00.
Ledare - Jenny Snowhill.
Idag är det lucia, tjiho. Vi kommer ha ett snabbt möte om lucian innan vi går inför dagens event. :)
Men efter det kommer vi köra igång bak&fram dagen. Vi kommer under denna dag köra lite stafetter fast ni ska rida bakåt. Vi ska försöka skriva bak och fram osv osv. Lite kuliga lekar helt enkelt! :D
 
♥ Aktiviet ♥
Samling - Valedale paddocken.
Tid - 19.00.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Yay,dags för lucia. :D Jag hoppas ni kommer i tid, gärna 10min tidigare om ni är osäkra om någonting. Se till att ha ALLA kläder och rätt häst. NI kommer inte ha tid att byta. Vi kommer planera in vart alla ska stå osv. Jag kommer vara inhoppare om någonting saknas!
 
 ♥ Aktiviet ♥
Samling - Ridhuset.
Tid - 18.15.
Ledare - Ridlärarna.
 
Dags för lucia cupen. Vi kommer att starta 18.25 med dressyren. Alla ni som vill delta i dressyren kommer att få ett startnummer, du får göra vad du vill medans du väntar på att få starta. Vi kommer ge ut 3st rop på ett nummer, om den som har det numret inte kommer in efter 3dje ropet tas ett annat nummer in och du har sumpat din chans att tävla i dressyr. När dressyren är klar kommer dommarna att räkna ihop poängen, under den tiden har ni chans att byta häst, outfit och träna lite snabbt. Efter den samlas alla ni som vill delta i hoppningen i hoppdelen där ni får nya nummer. Samma sak gäller där som i dressyren.
Här har ni plus och minus poäng!
 
Dressyr. ~ Max tid 4min. 
Plus.
Knoppar. (Har man en frieser så räknas det som en knoppad normal häst.)
Julkläder. (men även dressyrliga)
Lagom program.
Minus.
Program över 4min = - 0,5p per 5 sekund.
 
Hoppningen. ~ Max 12 hinder. 
Plus.
Snygga ridvägar, inte allt för segt eller för fort.
Bra avstånd mellan hindrerna.
Minus.
1 mer hinder än givet = -1p.
Har man bara en gångart under hela programmet lär man inte få lika höga poäng. 
 
I varje gren kommer ni även att bli inbjudna i en gren innan hela tävlingen startar där ni kommer få svara på _ frågor. Dessa frågor kommer att sedan ropas ut i klubbchatten så folk vet vem som rider.
Frågorna är.
 
Hästens namn.
Hästens ålder.
Hästens ras.
Annan viktig info kring hästen som gör den speciell. Tillexempel - Summer är en avkomma från den kända hopparen Winter. Eller något sådant! :)
Gäller både dressyr & hoppning.
Efter lucia cupen så kommer vi att avslöja vinnarna för både dressyr & hoppning.
Det blir heller inget söndagsmöte denna dagen då all tid ska gå åt lucia cupen!
 

DAGENS EVENT 18.15.

Dagens event skulle bli av 18.15. Men av vissa skäl blir det inte av föräns jag kan logga in! Vilket blir senare än 18.00. Om ni vill får ni gärna hålla det själva!


DAGENS EVENT.

dagens event blir inställt pga att jen endast har internet via mobilen som
Tyvärr inte är stadigt nog för att hålla en helkväll! Hoppas ni förstår!


~ December månad. ~

 
 
Då var det dags igen! :D DBC firar jul för andra gången! Förra året hette det DBC award, vi delade ut massvis med priser man fick nominera folk för olika kategorier! I år blir det lite annorlunda. Vi har döpt om det till Ladies Night! Och här kommer beskrivningen!
 
 
~ Ladies Night. ~ 
Ladies night är för alla DBCare nya som gamla, det är en kväll med massa skratt och glädje. Pris utdelningar till show nummer. Ladies night kommer äga rum den 28 decmeber klockan 18.00 tills vi känner att vi är klara. Dresscode för kvällen är formell. Vi kommer ha 5st kategorier som vanligt där ni får rösta på olika från DBC, dessa vinner olika priser, därefter kommer jag som klubbägare tillkänna ge några hemliga priser! Det som skiljer sig mest från förra året jämfört med detta är att vi återigen kommer ha en DBC box. DBC boxen gavs ut när vi fyllde 1år men nu även under julen. Denna gången kommer ni att få rösta på VEM ur klubben ni tycker förtjänar den. Ni måste alltså rösta, mer om det senare. Vi kommer också ha show nummer, detta innebär att ni kan tillsammans med någon/några eller ensam komma fram till ett program, eller berätta något roligt eller ja vad som helst som är underhållande. Därefter kommer ni som anmält er till att få uppträda få en varsin tack gåva! Vi kommer diskutera och sammanfatta året som gått och vad som kan förbättras till nästa år och önskemål! 
 
Ladies night ska bli något att minnas helt enkelt! :D 
Mer om vart och hur det ska gå till kommer tas när det närmar sig!
 
 
~ December månad. ~
Vad betyder december månad för DBC? jo, det betyder att vi INTE kommer ha vanliga tema veckor, ridlektioner fortsätter som vanligt. Vi kommer istället ha ett stort tema på hela månaden. Det blir såklart jul tema, vi kommer mest göra praktiska saker, sprida glädje, göra det lite jul fint och såklart julstäda i DBC. :D
Med julstädning menas rätta till titlar,scheman,kön,bloggen,regler osv. Så, vi kanske inte har så mycket lek och stå hej som vanligt. Men jul lekar kommer vi ha, och såklart träna in ett lucia tåg! 
 
~ Lucia tåget. ~ 
Förra året hade vi ett lucia tåg som gick över hela jorvik, folk som inte ens var DBC'are hoppade på tåget och så ska vi försöka få det i år igen. Vi sjöng och hade kul. Vi ska återigen köra det, men vi kommer samlas och försöka göra lite extra fint lucia tåg! 
Redan den 20 november (imorgon) kommer ett inlägg om lucian upp, vad man önskar sig att vara. Mer om det i det inlägget. :) Alla som är med i lucia tåget får 3st extra prickar i aktivitetshandboken som jag har (alltså över hur aktiv och insatt du är i DBC.) 
 
~ DBC boxen. ~ 
Till det kanske roligaste för er är då DBC boxen. Det är en liten låda fylld med massvis med priser till både irl och sso. På våran 1års dag så tävlade man om boxen och våran käre Kelly Goldbridge vann, detta år ska man inte tävla. Utan man ska nominera EN person. Man måste alltså nominera, om man inte nominerar inom ett visst datum så blir rösten blank, en blank röst är en röst som räknas som jag (och även om man inte röstat kan man inte heller vinna). Blir det fler blanka röster på mig än på någon annan så kommer boxen INTE delas ut. Ni kommer få börja nominera redan från 1 december till den 28 december. Därefter är det slut nominerat. För att nominera så får ni mejla mig på starstable med namnet på den personen som du tycker förtjänar DBC boxen och varför.  Vad som innehåller är fortfarande hemligt! Du kan endast nominera folk från DBC och man får inte nominera sig själv eller mig. 
 
 
 
~ Nomineringar utav kategorier. ~
Ni kommer även få nominera 5st personer till 5st olika kategorier. Vinnarna kommer då få ett litet pris utav mig.
Årets kategorier är.
 
DBC's aktiviaste.
DBC's mest hjälpsammaste.
DBC's lilla ängel. ( En person som är trogen till DBC, och varit med länge. )
DBC's roligaste.
DBC's farligaste. ( skämt kategori. )
 
Dessa kategorier kommer ni att få nominera den 28 december. Tänk gärna redan nu, har ni inte klart för er vilka ni ska nominera den 28 december blir det återigen blanka röster, blir det mer blanka röster så kommer inte den kategorin att räknas. 
 
Endast en person per kategori, och ni får använda samma person på flera kategorier! 
Ni får inte nominera er själva eller mig. 
 
 
~ Show nummer. ~
Vad är då detta, jo. För er som vill arrangera som underhållare får mer än gärna höra av er! Ni kan träna in ett dressyr program, dra skämt, sjunga eller jag gud vet vad. Antingen i grupp eller enskillt. Ni som är intresserade kan höra av er till mig och säga vad ni skulle vilja göra och därefter säga vilka som ska vara med i detta framträdande. Vore kul om flera ville ställa upp! Som tack kommer alla få en liten gåva utav mig.
 
~ Lucia tåget igen ~ 
 
 Detta året blir det ju lucia tåg som vanligt. :D Ni kan kolla mer om vad man bör ha på sig på lucia och vilka som är anmälda här - LUCIA TÅGET. -
 
~ Lucia Cup ~
 
Lucia cupen är 2st tävlingar. En inom hoppning och en inom dressyr. Båda dessa kommer äga rum 15 December klockan 18.00. Samling utanför Ridhuset. Ni kommer inte behöva anmäla er utan bara komma och gå. Ni får givetvist vara med på båda två. Ni frågade om det finns pluspoäng. Och ja. :) Hoppningen är då en stilhoppning, där det gller att komma på en egen banan med ett max antal hinder vi gett er. Ni får såklart ha mindre. Men överstiger ni gränsen på hindrerna blir det minus.
 
Dressyr. ~ Max tid 4min. 
Plus.
Knoppar. (Har man en frieser så räknas det som en knoppad normal häst.)
Julkläder. (men även dressyrliga)
Lagom program.
Minus.
Program över 4min = - 0,5p per 5 sekund.
 
Hoppningen. ~ Max 12 hinder. 
Plus.
Snygga ridvägar, inte allt för segt eller för fort.
Bra avstånd mellan hindrerna.
Minus.
1 mer hinder än givet = -1p.
Har man bara en gångart under hela programmet lär man inte få lika höga poäng. 
 
 
 
 
 
 

~ December månad. ~

Här kan ni se vad som står på schema under HELA december. :D 
Detta är planeringen för hela December månad. Vi kommer publicera denna planering varje vecka tillsammans med veckoschemat.
 
Vad innebär denna planering egentligen?, jo här samlas alla stora och dom viktigaste dagarna. Alla tommar dagar betyder inte att det är LEDIGT, utan bara att vi kommer ha vanlig aktivitet. När det står saker på planeringen betyder det att det är viktigare saker eller information till kommande event.
 
Om ni känner för att ha någonting speciellt är det bara höra av sig! :D 
 
 
~  1 December ~
 
~  2 December ~
 
~ 3 December ~
Info om Lucia cupen, Ladies Night osv.
~ 4 December ~
Träning inför Lucia cupen (Hoppning.)
~ 5 December ~
Träning inför Lucia cupen (Dressyr.)
~ 6 December ~
 
 
~ 7 December ~
 
~ 8 December ~
 
 
~ 9 December ~
 
Träning inför Lucia cupen (Hoppning.)
~ 10 December ~
 
 
~ 11 December ~
 
Träning inför Lucia cupen (Dressyr.)
~  12 December ~
 
 
~ 13 December ~
 
~ 14 December ~
Lucia tåget körs igång. ~ Mer info kommer.
~ 15 December ~
 
Lucia Cup i DBC. Stilhoppning & Dressyr. ~ Mer info kommer.
~ 16 December ~
 
 
~ 17 December ~
 
 
~ 18 December ~
 
 
~ 19 December ~
 
 
~ 20 December ~
 
~ 21 December ~
 
 
~ 22 December ~
 
~ 23 December ~
 
 
~ 24 December ~
 
Julafton. Julfika för er som är inne klockan 12.00. Även lite julsånger.
~ 25 December ~
 
Mini julafton för DBC, tomten kommer och hälsar på i DBC's chatt. Tar emot era önskningar på presenter och priser inför Ladies Night. Han kommer även ha en liten utdelning utav fribiljetter,star coins och annat gott. 
~ 26 December ~
 
~ 27 December ~
 
 
~ 28 December ~
 
Ladies Night. ~ Mer info kommer. ~
~ 29 December ~
Vi fifar 1år & 7 månader genom att jag (Jenny) delar ut 5st priser till 5st olika DBC'are som hjälpt mig genom året och verkligen gjort sig värda dessa.
~ 30 December ~
 
Ledigt.
~ 31 December ~
Dagen innan vi övergår till 2014. Det sista vi någonsin kommer göra tillsammans år 2013. Detta kommer att firas genom att vi samlas vid Doyles Kyrka 13.15 och kör en minnesstund för hela 2013. Allt vi gått igenom och sätter upp nya mål.
 Information om Lucia cupen, Ladies Night & Andra evenemang vi kommer att göra.
Samling bibblan klockan 19.00, bäst att så många som möjligt kommer! :D 
Träning inför DBC lucia cup som är den 15 December (Mer om cupen i annat inlägg.)

Samling: Utanför ridhuset
Övrigt: Ingen klädkod. Vi kommer gå igenom lite grejer inför hopptävlingen. Jag berätta om hur tävlingen går till och ge lite tips på saker och sånt ni kan ha med i eran egengjorda hoppbana som ni sedan ska visa på stilhoppningen.

Tid: 18.30. 

 

Samling: Utanför ridhuset
Övrigt: Ingen klädkod. Vi kommer gå igenom lite grejer inför dressyrtävlingen. Det kommer vara som en ridlektion fast jag kommer visa lite vägar osv. som ni kan ha med i erat dressyrprogram.

Tid: 18.30.

 
♣ Aktivitet ♣
Samling - Paddock ön.
Klockan - 18.15.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Nissejakt! Vi kommer mötas i paddocken och därefter dela in er i lag med 2st i varje. Därefter kommer jag och kanske några till att gömma oss på ön och det är upp till er att försöka hitta oss nissar och bjuda in i grupp. Vi kommer få röra oss hur vi vill så länge vi är på ön. Hittar ni en nisse får ni ett poäng till laget. När alla nissar är hittade så kommer vi börja om tills vi inte orkar mer. Det vinnade laget kommer att få en fribiljett var och få välja tillsammans en helt egen kategori till Ladies Night. T.ex DBC's sångfågel (den som sjunger mest i K chatt.) och därefter kommer ni alla få rösta på det. c:
 
♣ Aktivitet 
Samling - Mrs Packard.
Klockan - 16.45.
Ledare - Jenny Snowhill.
Vi ska baka lite tänkte jag :D Ta på era bakkläder! :D
 
Samling - Firgrove bron.
Klockan - 18.15.
Ledare - Jenny Snowhill.
Nu tänkte jag att vi skulle ta en liten fika, en ponny fika :D Ni som har ponnysar ta med dom, det gör ingenting om ni inte har en ponny. c: Vi ska äta det vi bakat, och jag hoppas innerliget att det smakar gott. :( 
 
 ♣ MÖTE 
Samling - Jarlsgravvalv.
Klockan - 16.00.
Ledare - Jenny Snowhill.
 
Efter mötet samlas alla som ska vara med på lucia tåget i Valedale paddocken
( TA MED ERA LUCIA KLÄDER OCH HÄST. )

~ Lucia Tåget ~

Denna månad är det dags för DBC att fira julen något extra. Vanliga schemat kommer inte se ut som vanligt, och den kommer upp troligen imorgon eller på onsdag. Tills dess är vi lite små lediga. Men, nu till en av dom största sakerna som händer under julen. 
Jo, nämligen Lucia! :D Flertal har anmält sig och det är riktigt kul! förra året var riktigt underbart och roligt och vi ska återigen försöka ha samma känsla! :D 
 
Detta år dom som anmält sig detta år!
 
Riktigt kul att så många ville vara med! :D Och, då till klädkoden och även häst koden.
 
 
Vi har besämt att varje söndag efter mötena som är 16.00 kommer vi som är med i lucia samlas och gå igenom hur veckan gått och vad vi tränat på och vad vi kommit fram till! :D
Och dom framtida veckorna inom ridlektioner kommer dom att för det mesta träna på lucia. Jag har planer på att även söndagen den 15 December ha en lucia hoppning & dressyr tävling för er som är intresserade! :D Mer info kommer under veckans gång!

MÖTET 19.00

DAGENS MÖTE BLIR KLOCKAN 19.00 ISTÄLLET FÖR 16.00. :)
 
Ni kommer få veta era lucia roller idag! :D Komsi komsi ♥