Titlar & Regler.


Som i alla andra klubbar har DBC olika regler. Dessa är våra nuvarande regler. Vi kan komma att ta bort eller lägga till regler med tiden.
Folk har även frågat hur vi ser på oaktiva personer.
 
Vi har ingen tvång att komma på minst 3 event i veckan, så länge man visar engagemang i klubben, pratar med alla och deltar i våra event. Har du allt detta garanterar vi att du har en lång och ljus framtid i DBC!
 
• Inget spoilande i klubbchatten. Spoilers är när man berättar i förväg för andra vad som kommer att ske i kommande uppdrag.
 
• Inget spammande i klubbchatten. Spammande är när man skriver samma meningslösa saker i klubbchatt. T.ex slå på tangentbordet och skicka hela tiden. 
 
• Du får inte mobba,kränka eller på något sätt vara elak mot någon annan medlem. Spelar ingen roll om de är med i DBC eller inte. 
 
• Bråk & konflikter emellan 2 spelare ska tas i en annan chatt. Du får inte heller snacka skit om andra personer i klubbchatten. Sådant angår ingen annan.
 
• Kommer du sent till eventen ska du vara välförberedd och veta vart vi ska vara, vad vi gör. Förstör inte eventet med en massa frågor om vart vi befinner oss. Sådant finns på klubb bloggen. Men, om vi emot allförmodan inte befinner oss på den avsädda platsen får du givetvist fråga vart vi är. 
 
• Du ska ha respekt för event ledaren. Oavsett om det är en medlem eller ägare som håller eventet. Du riskerar att få konsekvenser om du visar respektlöshet mot event ledaren. 
 
• Du ska ta ansvar för den titeln du bär i klubben. Har du fått ridlärar titeln ska du bevisa att du är mogen nog att behålla den och använda den rättmätigt. Du kan heller inte gnälla på en bättre titel, du ska visa att du förtjänat den.
 
 
Här under ser du alla våra titlar som används just nu. Om du inte hittar en titel här men du vet att den finns så har vi ingen använding för den. Har du förslag på vad vi kan använda de olika titlarna till så kommentera eller maila gärna! En belöning kan alltid ges till den person som kommit med bäst förslag.
 
 • Medlem är din start titel, de är den du påbörjar dina äventyr i DBC med och kan även vara den du slutar äventyren med.
• Mästare är den titeln du har fått om du vunnit ett speciellt event. Mästar titeln kan hållas antingen i 1-5 dar eller 1-5 månader. Beroende helt på vad för typ av event du vunnit. 
 
 
• Ridlärare är en titel du måste ansökt till för att få. Du ansöker via att gå in på DBCridklubb.blogg.se där du klickar på fliken "Ridlärarblanketter" där kan du läsa allt om hur du blir ridlärare. 
 
 
 
 • Klubbägare & ägare är en titel man inte kan uppnå hur som helst. Just nu har vi 
Jenny Snowhill ~ Ägare.
April Starwood ~ Ledare.
Jenny Starstone ~ Ledare (för ridlärarna)
 
 
• Vi har nu införskattas nya regler inför fribiljetter & antikickning.
 
Ni som har antikickning kommer inte längre kunna vara hur oaktiva som helst. Utan, ni kommer kunna vara mindre aktiva än de andra. Men ni måste fortfarande vara inne och delaktiga som de andra. Bara kanske 3-7 event mindre i månaden. Om detta missköts så försvinner ens antikickning och man blir utslängd.
 
Och fribiljetter kommer inte delas ut lika lätt längre, och ni som har frilbjetter och vill lotta ut dom måste i första hand skriva till Jenny Snowhill när ni ska ha en tävling så att jag kan godkänna om vi kan ta in folk just nu eller ej!
 
 
 
 Hej, Har ni haft möte än? Jag vil så bli med i klubben och jag är på 2 plats i kön:):love:

2013-04-21 » 16:33:50
» Hanna

Hej jag tycker att denna klubb äger och det är väldigt många i denna klubb. Ni är å snälla april och jenny;-P:-):-P:-d;-):love::cool:

2013-06-06 » 15:00:25

får jag bli medlem i klubben asså stå i kön?

2014-02-11 » 21:59:34

Hej dbc jag har frågat er 2 gånger men har intet fåt nåt svar en jag undrar står jag på kön vill gjärana veta

2014-05-17 » 21:37:20

Stallflicka skulle kunna användas som extra hjälp. Om ägarna och ledarna inte är inne så kan stallflickorna vara lite vakt. Hålla koll på andra så att de inte bryter regler, breva er ifall något händer osv. Man skulle kunna välja 2-3 stallflickor, se vem som följt reglerna som bäst och vilka som sagt till om något händer.

Elev kan ta hand om nya medlemmar extra mycket. Bara så att de nya medlemmarna trivs. Man skulle kunna välja 3-5 elever på varje möte, se vem som har varit mest hjälpsam osv.

2014-08-10 » 22:14:09

Hej hur kommer man med i tävligs laget?

2015-12-13 » 12:28:58      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback