veckans tema och schema

Hej, denna vecka skulle vi haft dbc horse show, men pga vissa skäl kommer ej vi ha det denna vecka. Vi kommer istället ha en lugn och sansad vecka, dels ta igen förlorad tid och sånt. 
 
Måndag - Ledigt
 
Tisdag - Ledigt, ni som är inne får mer än gärna fira valborg tillsammans och sedan höra av er hur ni hade det.
 
Onsdag - Förberedelse för dbc's framtid och även för 1 års firandet.
Klockan - 19.00 
Plats - Övergivna bondgården.
Info - vi ska prata om allt mellan himmel och jord ungefär!
 
Torsdag - Hur snabb är du på att göra blåa? Jag App kommer göra upp en bana ni ska rida så snabbt ni kan och den innehåller även lite blåa uppdrag! Klockan 18.30 sammlas vi i ML! OBS! Ni får ej ha gjort sysslorna i ML, VD, FG, inte heller loppen! :)
 
Fredag - En efter längtad övernattning. 
Klockan - 20.00
Mer om detta på torsdag.
eller fredag eftermiddag.
 
Lördag - Hemligt event.
 
Söndag - Möte klockan 16.00 på dc båten! :)

~ RIDLÄGRET 2013 ~

Ja, i sommar kommer dbc ha ett ridläger. Inte vilket som, utan detta ridläger är för att alla dbcare ska få det lugnt under ca 3 veckor och slappna av. Vi kommer inte ha aktiviteter varje dag, utan vi kanske har 2st lektioner under tisdag och en på fredag sen är det slut på den veckan. Men vi ska se vad vi ska ordna för att det inte blir för tomt. Söndagar är fortfarande möten men vi kommer ha dem lite senare. Vi kommer heller INTE att ta in nya medlemmar i DBC under dessa veckor och eller inte slänga ut folk. Därför kommer kön att stå still, men vi kommer se till att verkligen få in så många som möjligt innan ridlägret startar. Detta ridläger kan vi kalla för ett pausande. Då jag och april börjar bli utmattade och behöver en paus från aktiviteter. Så, istället för att DBC läggs ned tar vi denna paus under 3 veckors tid. Och annordnar ett riktigt härligt ridläger. Något att minnas under sin sso tid. Vi ska ha senar sommarkvällar,fina ridstunder och lära känna varandra från början! 
Jag & April längtar verkligen!
Ni kommer kunna anmäla er om ni vill, eller så är det bara att dyka upp. Men, denna anmälan är rolig för alla som kan tänka sig att jobba som ridlärare under ridlägret. :D Och som dem flesta ridlägren har vi en stor tävling i slutet! Och efter det kommer vi sakta med säkert återgå till det vanliga, men vi har iallafall lärt oss mycket om varandra. Jag och April kommer också att försöka agera mer som medlemmar! (: 
Jag hoppas vi ses på ridlägret! :D
 
 
Datum. - 25 Juni till 9 Juli. 
Tid & plats. - Vi kommer att samlas klockan 18.00 i övergivna bondgården(tills vidare) då det blir vårat läger ställe och vi kommer att placera ut våra hästar och ni får en rund vandring där! :D 
Du kommer få anmäla hur många hästar du vill, komihåg att packa med dig nödvändiga saker. :D 
Ålder på blanketten motsvarar DIN ålder.
Du behöver inga oroa dig över att du inte har tid för vissa saker, då du inte kan bli utslängd! :D 
Åter igen.. hoppas vi ses!
Denna blankett mejlar du till Champions@live.se :D

dbcchampion.blogg.se!

Nu kan vi glatt säga att vi startat upp dbcchampion! :D 
 
Gå in på bloggen här - dbcchampion.blogg.se - Första tävlingen redan uppe! ;D 

Körkorts veckan!

 
Klockan - 20.20
Klädsel - Anpassat för temat.
Samling - Galoppbanan!
Info - Vi ska köra slalom mellan dessa gärn pinnar som finns på galoppbanan. Ni kommer endast få köra i trav och under inga omständigheter öka eller sakta av. :) Ni kommer även utsättas för dödssvängar!
Hur banan går m.m tar vi på plats!
 
 
Klockan - 19.00
Klädsel - Anpassat för temat!
Samling - ?
Info - Parkeringsövningar. Plats fortfarande oklart. Mer info om detta senare!
Klockan - 19.00
Klädsel - Anpassat för temat!
Samling - Marleys bondgård. 
Info - Bromsövningar!
Vi samlas vid Marleys bondgård och kommer åka kullåkning. Denna gång den som åker kortast får poäng. Ni kommer bli bedömda på hur ni rider när ni väljer att 'bromsa' m.m. 
Klockan - 19.00
Klädsel - Valfritt
Samling -  Steves
Info - Vi ska testa dina backkunskaper, mer info på plats ;)
 
Klockan 18.30
Klädsel - Snabbt
Samling - Turbovägen (Vet du ej var den är, kom till FG-bron :)
Info - Dragracing! Ni kommer bli ihop parade 2 och 2 och kommer att få tävla en mot en och den som kör på snabbast tid vinner :D Mer info på plats!
 
 
Klockan - 20.00
Klädsel - Anpassat för temat!
Samling - Under konstruktion.
Info - Vi kommer att ha sista slut provet här, och vi kommer att göra om alla grenar fast med lite mer tempo och kanske lägger till något. Ni kommer även ha sista chansen att plocka poäng. Den med mest poäng i slutet får ett körkort och även dbc värsta kamel förare kommer koras!
Klockan - 16.00
Klädsel - Valfrit!
Samling - DC båten.
Info - Klubbmöte!

Titlar & Regler.


Som i alla andra klubbar har DBC olika regler. Dessa är våra nuvarande regler. Vi kan komma att ta bort eller lägga till regler med tiden.
Folk har även frågat hur vi ser på oaktiva personer.
 
Vi har ingen tvång att komma på minst 3 event i veckan, så länge man visar engagemang i klubben, pratar med alla och deltar i våra event. Har du allt detta garanterar vi att du har en lång och ljus framtid i DBC!
 
• Inget spoilande i klubbchatten. Spoilers är när man berättar i förväg för andra vad som kommer att ske i kommande uppdrag.
 
• Inget spammande i klubbchatten. Spammande är när man skriver samma meningslösa saker i klubbchatt. T.ex slå på tangentbordet och skicka hela tiden. 
 
• Du får inte mobba,kränka eller på något sätt vara elak mot någon annan medlem. Spelar ingen roll om de är med i DBC eller inte. 
 
• Bråk & konflikter emellan 2 spelare ska tas i en annan chatt. Du får inte heller snacka skit om andra personer i klubbchatten. Sådant angår ingen annan.
 
• Kommer du sent till eventen ska du vara välförberedd och veta vart vi ska vara, vad vi gör. Förstör inte eventet med en massa frågor om vart vi befinner oss. Sådant finns på klubb bloggen. Men, om vi emot allförmodan inte befinner oss på den avsädda platsen får du givetvist fråga vart vi är. 
 
• Du ska ha respekt för event ledaren. Oavsett om det är en medlem eller ägare som håller eventet. Du riskerar att få konsekvenser om du visar respektlöshet mot event ledaren. 
 
• Du ska ta ansvar för den titeln du bär i klubben. Har du fått ridlärar titeln ska du bevisa att du är mogen nog att behålla den och använda den rättmätigt. Du kan heller inte gnälla på en bättre titel, du ska visa att du förtjänat den.
 
 
Här under ser du alla våra titlar som används just nu. Om du inte hittar en titel här men du vet att den finns så har vi ingen använding för den. Har du förslag på vad vi kan använda de olika titlarna till så kommentera eller maila gärna! En belöning kan alltid ges till den person som kommit med bäst förslag.
 
 • Medlem är din start titel, de är den du påbörjar dina äventyr i DBC med och kan även vara den du slutar äventyren med.
• Mästare är den titeln du har fått om du vunnit ett speciellt event. Mästar titeln kan hållas antingen i 1-5 dar eller 1-5 månader. Beroende helt på vad för typ av event du vunnit. 
 
 
• Ridlärare är en titel du måste ansökt till för att få. Du ansöker via att gå in på DBCridklubb.blogg.se där du klickar på fliken "Ridlärarblanketter" där kan du läsa allt om hur du blir ridlärare. 
 
 
 
 • Klubbägare & ägare är en titel man inte kan uppnå hur som helst. Just nu har vi 
Jenny Snowhill ~ Ägare.
April Starwood ~ Ledare.
Jenny Starstone ~ Ledare (för ridlärarna)
 
 
• Vi har nu införskattas nya regler inför fribiljetter & antikickning.
 
Ni som har antikickning kommer inte längre kunna vara hur oaktiva som helst. Utan, ni kommer kunna vara mindre aktiva än de andra. Men ni måste fortfarande vara inne och delaktiga som de andra. Bara kanske 3-7 event mindre i månaden. Om detta missköts så försvinner ens antikickning och man blir utslängd.
 
Och fribiljetter kommer inte delas ut lika lätt längre, och ni som har frilbjetter och vill lotta ut dom måste i första hand skriva till Jenny Snowhill när ni ska ha en tävling så att jag kan godkänna om vi kan ta in folk just nu eller ej!
 
 
 
 

Här får ni röra er under evenet ikväll.


Event!

 
Klockan - 22.00 ( sen jag vet. ;) meningen )                                                   
Samling -  Nilmers högland. :D - Mystiska vagnen -
Klädsel - Ta med dig kläder så du ser ut som en död clown och kläder så du ser ut som en liten flicka.
Aktivitet - clown jakt. :D 
Ni delas upp i 2 lag. :)
Clownerna ska alltså försöka hitta alla små flickor innan klockan slår 22.45.
Flickorna kommer få en karta vars dem får röra sig. En clown ska alltså fånga en flicka och lyckas skicka en grupp inbjudan. Får alltså en flicka en grupp inbjudan MÅSTE ni acceptera den. NI får inte gömma er utan ni måste springa runt hela tiden. Inga snabba kläder tillåtets. När ni blivit fångade i en grupp blir alltså den där flickan en död clown och ska tillsammans med den som fångade henne försöka hitta mer offer. När en grupp är full kommer ni tillbaka till Nilmers och inväntar resten av gänget. Dem flickorna som klarar sig utan att bli fångade vinner erfaren ryttare i 3 dagar och dem clownerna som fångat 1 eller fler innan 22.45 blir erfarna ryttare i 3 dagar. :) 
 
 
DETTA BLIR VÅRAT EVENT!

DAGENS AKTIVITET

DAGENS AKTIVITET SOMM ÄR 22.00 KOMMER BLI INSTÄLLD ( KANSKE ) APRIL KANSKE HINNER HÅLLA I DEN, MEN JAG JEN KOMMER EJ KUNNA GÖRA DET, JAG SOM LÄNGTADE MEN TYVÄRR HINNER JAG INTE. SÅ BLI INTE ARGA OM DEN INTE HÅLLER HUS!
 
 
 
Trevlig helg!

tjuvtitt!

Detta blir en tjuvtitt på nästa veckans tema! :D
 
 
 

<3

KLUBBKÖN.
 
KÖN KOMMER STÅ STILL I EN VECKA..  
 
HOPPAS NI FÖRSTÅR.

OJDÅ.

Rebecxa Winterwood, Alicia Starnight och jag Jenny Snowhill har gått och blivit avstängda i 5 dagar. (: 
 
Ni finner oss på 
 
Jenny Slowhill
Kelia Starnight 
OCH 
Melanie Riverside. 
 
Jag kommer fortfarande hålla mina aktiviteter men ni måste prata med oss/mig i säg chatten. :DD
 
 
Japp,jag äger SP på slowis för att hålla i namnet så ingen snor det åt nicco. :)
 
EDIT : - Vi vet också varför vi blev avstägda. :) 
Ingen har anmält oss för annars skulle jag inte varit avstängd. :)) 
Vi kommer tillbaka och tar över världen på lördag igen. :DD

CIRKUS VECKA

 
Klockan -                                                L E D I G T 
Samling -
Klädsel - 
Aktivitet - 
Klockan - 20.00
Samling - Nilmers högland. :D - Mystiska vagnen -
Klädsel - Clown/cirkus aktigt. 
Aktivitet - Clown stafett. 
 
Ni kommer delas in i lag ( hur många lag beror på hur många ni är. ) Ni kommer inte få springa fram till ett ställe och stanna nej, utan ni ska springa fram till stället och tillbaka. :D 
En lång distans, när du kommit tillbaka till mål hoppar du av din häst. Det laget där alla hoppat av sin häst först vinner. :D 

Distansen kommer vara Nilmers - Valedale VIA Silverglade byn ( ett måste alltså ) 
Så alltså ett exempel. Jag jenny är i lag 1.
Jag springer från Nilmers till VD och sedan tillbaka till nilmers. Men jag måste alltid springa genom silverglade byn. :D 
Ingen upphämtning,linbana,transport är tillåtet. Inte heller snabba kläder. :D 
Lycka till!
Klockan - 18.30
Samling - Nilmers
Klädsel - Valfritt
Aktivitet - Clown Quiz Kamp! Denna aktivitet kanske jag inte hinner komma till, så om jag inte är inne så blir det inte av ;) Iallafall så blir det Quiz med clown-tema! Mer info får ni på plats!

HINNER INTE :( /APP
 
Klockan - 18.30
Samling - Nilmers
Klädsel - Valfritt, men gärna clown - aktigt ;)
Aktivitet - Vi kör på Clown - quizen nu istället, ni kommer att få frågor med clown tema och får 1 P för varje svar ! :)
Klockan - 22.00 ( sen jag vet. ;) meningen )                                                   
Samling -  Nilmers högland. :D - Mystiska vagnen -
Klädsel - Ta med dig kläder så du ser ut som en död clown och kläder så du ser ut som en liten flicka.
Aktivitet - clown jakt. :D 
Ni delas upp i 2 lag. :)
Clownerna ska alltså försöka hitta alla små flickor innan klockan slår 22.45.
Flickorna kommer få en karta vars dem får röra sig. En clown ska alltså fånga en flicka och lyckas skicka en grupp inbjudan. Får alltså en flicka en grupp inbjudan MÅSTE ni acceptera den. NI får inte gömma er utan ni måste springa runt hela tiden. Inga snabba kläder tillåtets. När ni blivit fångade i en grupp blir alltså den där flickan en död clown och ska tillsammans med den som fångade henne försöka hitta mer offer. När en grupp är full kommer ni tillbaka till Nilmers och inväntar resten av gänget. Dem flickorna som klarar sig utan att bli fångade vinner erfaren ryttare i 3 dagar och dem clownerna som fångat 1 eller fler innan 22.45 blir erfarna ryttare i 3 dagar. :) 
 
 
OBS DU SKA INTE HA GJORT LJUSBUGGEN.
Klockan - 20.00
Samling - Hemligt.
Klädsel - Clown/cirkus aktigt.
Event - Hemligt. 
Klockan - 16.00
Samling - DC båten i ML.
Klädsel - Valfrit.
Möte - Vi tar upp allt som hänt under veckan ect ect. :D

Duellerna

Är dem 3 finalisterna. Dem tre som lyckades skrapa ihop mest poäng under hela veckan.
Men.. kommer dem klara dagens utmaningar.

 
Du ska svara på nästa omöjliga frågor. Allt från kuggfrågor, starstable , omvärlden ect. Det kommer 3 frågor. Varje rätt svar är 5p. Tro inte att frågorna är enkla så ni bara kan svara ett ord. ;)

- Andrahållet i skogsbanan -
Du tror att du ska rida snabbt va. ;) ? 
Åh nej. Försten in förlorar. 
Du, ska rida banan så segt som möjligt. Den 'segaste' gångarten du får använda är trav OCH du måste ha tävlingskläder. Om du skulle hoppa och hamna före någon annan får du INTE vänta in den andre utan du får stå kastet. Och ifall din sista kontroll är mål måste du rida in. Du får heller inte missa någon kontroll. Rider du in först får du INGA poäng och förlorar du tävlingen (röd flagg) mister du 2p.
Hur mycket kan du förnedra/skämma ut dig själv?
Ditt mod kommer utsättas för enorma tester. 
Den som ger sig först får endast 1p och nummer 2 får 2,5 och den som klarar sig längst får 5p. :)

Detta är då alltså dem 3 grenarna i dagens duell. Den som klarar sig ut duellen med flest poäng (och levande) 
får sitt pris som är.
 
 
 
 
Lycka till. :D

...


Spion vecka!

Veckans tema är då spion och även poängsamling. :D Du får 5p om du vinner aktiviten, 2,5 om du kommer tvåa och 1 om du kommer 3a. 
Du får även 1p om du dyker upp på aktiviten och sedan om du kommer med gott uppförande. 
Denna vecka kan mycket hända i gåd och det betyder att ni som ej kan komma dit ej kommer kunna åka ut ur klubben denna vecka. :)
Dem 3 med flest poäng på lördag kommer duellera om sista poängen och slåss om en fribiljett.
 
 
 
 
 
Klockan 20.15 samlas vi vid GÅD skogen (vid Emma)
Ni ska klä er så svart som möjligt. 
 
Vi ska köra 'jaga' ungefär. :3
Det är två lag med ungefär lika många i varje :3
Ena laget ska jaga och andra springa. Jag kommer släppa in en från varje i GÅD skogen. Den som ska springa ska försöka ta sig ut från GÅD skogen inom 5min MEN springaren måste först skaka av sig jagaren i skogen och springa ut. :D 
 
Varje person som hinner ut utan jagaren efter sig vinner 1 poäng till sitt lag. Om inte får andra laget 1 poäng. Vinnande laget ska sedan duellera mot varandra. :)
 
 
 
Klockan 19.15 kommer Jenny att gömma sig någonstans i jorvik. Kommer ge 3 ledtrådar. Det kommer vara ett otroligt bra ställe (hoppas jag)
Ni ska sedan en och en hitta mig hjälp av dessa kodord och ledtrådar jag ger er. 
Den första som hittar mig får 5p. :D 
Vi samlas vid fågelskrämsåsen :D 
 
 
Klockan 19.00.. vi samlas vid fågelskrämsåsen och kör KODORDS gissning. :D
Jag säger kodord och ni ska gissa.. ungefär.
Den blåa ryttaren.. ( det är ju jag för jag är oftast i blått ) :D
 
 
 
Klockan 18.30  20.15, steves gård, instruktioner får ni där, eftersom om jag ska förklara här brukar jag ändå behöva ta om det xD Du kommer att testas på dina spion-kunskaper C: och det har någonting med att "skugga" folk.. ;)
 
Klockan 20.00 möts vi vid DC's högkvarter (klä er så svart som möjligt)
 
Vi ska tävla om vem som kommer till mitten först och sedan tillbaka ( NI FÅR EJ TA RÖREN NER )
Vinnaren får 5p! :D 
 
Klockan 20.00 duell kampen! 
Hemliga grenar.. kommer upp på fredag. :D 
 
Klockan 14 är det bröllop! :D 
Denna beskrivning fick jag av Kelly Goldbridge
Det hela börjar 14 i slottet, där kommer vi att vigas. MEN Bestmans, Brudtärnor och präst måste vara där 13 för att checka placering och sånt där. Efter vigseln kommer vi rida till Barney för middag/lunch och mingel. Sen kanske vi kör någon lek eller så, beroend på hur många som är kvar. KLÄDSEL, Bestman: BLÅTT | Brudtärna: ROSA | Övriga: Så lite vitt, rosa och blått som möjligt. Präst: VITT OCH SVART.
 
Klockan 16 är det även möte på DC båten. :D 

ÄGG VINNAREN!

 
 
Grattis Kelly! Du är den lyckliga vinnaren. Dina 3dagars erfaren ryttare aktiveras direkt på lördag (6 April)
 
Grattis allihopa, era bidrag var jätte söta allihopa!

Röstning!

Lucy Westlake
 
Kelly Goldbrigde
 
Emilia MoonpawNu är det ni medlemmar som bestämmer vilket ägg som blir det vinnande ägget. :DD
DU MÅSTE KOMMENTERA MED DITT SSO NAMN OCH VARA MED I DBC OCH ENDAST EN RÖST. :D 
 
Vi drar vinnaren klockan 00.00! Så rösta på! :D
 
För att rösta ska du kommentera med deltagarens namn. :D 


Varför är du sur jen?

Jo, under hela denna dag har jag gått runt och varit otroligt sur. Och allt detta pga ett blogg inlägg om dbc. 
DBC är min svaga punkt, vartenda ord som skrivs om dbc hit oh dbc dit tar jag på största allvar, dbc är min ömma punkt. Så skit snack om mig är inte lika illa att höra än om dbc. Jag och ett par andra tyckte detta inlägg var uthängande mot dbc även om personen i frågan tyckte det var sina åsikter. Detta gjorde det hela inte ett dugg bättre med tanke på personen som skrev inlägget var en av mina närmaste vänner. Många som lämnar dbc har känt att dem inte hört hemma eller blivit ignorerade, well ja. Det är sant jag förneckar inte detta. MEN.. sedan har folk klagat på att varför vi inte mejlat ut till den personen varför den lämnade. Jag tycker personligen att.. om en person lämnar dbc pga ingen trivsel så kan jag inget mer göra än att önska personen all lycka att finna en bättre klubb, och det säger jag varje gång jag hinner säga det till folk men sedan finns det dem som faktiskt vill ha drama. Det har hänt flera gånger att folk ska klaga i klubben chatten hur dem blivit behandlade men dem har inte tänkt på hur dem själv behandlat folk. Jag och April uppskattar om personerna som känner sig utanför kommer och kontaktar oss istället för att sista sekunden dem är med i dbc säger att dem inte fått uppmärksamhet. Jag har aldrig mejlat ut till folk och frågat varför dem lämnat för jag har på ett höger eller vänster förstått för jag ser problemet själv. Men jag kan inte tvinga folk till något och jag och april kan heller inte ta hand om precis allt som händer. 
 
DBC ÄR KÄNDAS KLUBB.

Nej, det är det inte. För att jag är inte 'känd' jag rankas inte som 'känd' och ses inte heller som en. 
Ni vet.. om ni är ute på stan och möte t.ex någon kändis och sedan står du brevid hen och det kommer en främling. Vem tror du att främligen lägger mest uppmärksamhet till? :)
 
Det handlar allt om jämställdhet. Folket klagar på dem som rankas kända.. vem hallå öppna ögonen för *** det är ingen annan än VI som gjort personerna kända.. inte dem själv utan VI. Men endå är det VI som klagar, varför?
Så att säga att en klubb är till för kända är ju ren bullshit egentligen. Det är lixom vi som skapat dem, och då får man ta smällen att dem kommer bli särbehandlade jämfört med oss andra som inte har det dem har. 
Även om alla är lika mycket värda kommer det alltid se ut såhär. 
 
 
JAG KÄNNER MIG INTE HEMMA.

Nej, alla gör inte det. Det gäller att hitta rätt sällskap och rätt samhälle för att trivas någonstans. 
Man trivs inte överallt, jag trivs inte i stora folk grupper medans andra inte trivs med folk som är snobbiga. Det är från person till person hur man känner. Men att sedan anklaga oskyldiga för att man inte trivs är fel, och att sedan  fortfarande prata om det för andra att - ja men gud den där klubben sög jag kände mig inte hemma - ja. Det är din åsikt,men tänk på dem som faktiskt skulle känt sig hemma nu kanske aldrig kommer få känna så pga att vissa åsikter ändrar andras. 
 
DBC SUGER.
 

Nu kommer vi till den där egoistiska delen.
Jag skapade DBC till den klubben jag själv skulle vilja vara med i, dbc var meningen att bli den klubben som inte fanns för mig när jag var en ny medlem. Så dbc är uppbyggd på mig,av mig,för mig.. i stort sett. Men nu har dbc blivit en förebild för andra och ett hat för andra. Men, den som inte gillar dbc gillar kanske inte mig för dbc är jag. Pga att jag byggde upp den så. 
 
 
JAG KOMMENTERADE PÅ BLOGGEN MED JAG STÅR INTE PÅ KÖ.

Jo, det är såhär att. Folket som mejlar kommer troligen snabbare upp på kön för vi märker dem först. Jag och April är oftast bara inne på bloggen på söndagar/måndagar enstaka vardag och kanske inte alltid märker när kommentarer rullar in. Men förr eller senare kommer man ju upp där, men för snabbare resultat bör man mejla på sso. 

Så, jag tror faktiskt jag gjorde mig klar på vissa punkter och vi bad dbcare fylla i en blankett för att jag och april ska lära oss hur folk känner om dbc, och när vi har fått in alla kommer vi satta oss ned och faktiskt framställa otroligt mycket av det ni skrivit och ta lärodom av det ni skrivit. Men som detta inlägg som jag tog illa upp av var endast menat som åsikter men jag och flera andra tog det som påhopp. Det kändes mer som uthängning mot dbc än åsikter om dbc. Så, där är min historia och därav blev jag otroligt sur. Jag bröt kontakten med personen för jag kände att jag kan inte vara vän med någon som faktiskt sårade mig så otroligt hårt som detta gjorde. 


Så.. nu kan ni säga exakt vad ni vill om mig,min klubb och tänka och tycka vad ni vill. Men dbc förblir på sso. Duger det inte kan jag inget göra!
 
 
 
Once a family...always a family. Även om du skulle älska oss livet ut. Eller vända ryggen om och börja hata oss.
 
Din familj..för blir din familj. 
 
EDIT : - Detta inlägg var inte menat som en pik mot någon utan detta är till er där ute som undrar. Jag försöker nå ut till er och få er att förstå varför jag gör som jag gör. Varför jag är som jag är.