Schema vecka #35

Veckans schema ser ut på följade sätt :)
 
Måndag - Det event som inte blev av i lördag (GF) skrev ett inlägg om det såhär får ni texten :) 
>Vi börjar med  det nya eventet på lördag(Måndag) klockan 19.00 tillsammans med Golden fighters!  det är bergsklättring denna gång och ni ska gärna vara utklädda till luffare 8D vi kommer bergsklättrar vid bergsklättrar stugan 8D.
Vi samlas dock 19.00 vid steves gård och rider tillsammans!  vi kommer fortfarande ha kvar hopptävlingen klockan 15.00 samma dag och sedan 19.00 event med GF då det var önskat att ha det. 
Släng gärna in en kommentar om vad du vill göra under den kvällen med  vi kommer såklart att slå oss ner till ro och ha picknik <
 

Tisdag - Maskerad hoppning vi samlas i RH klockan 17.00 och kör alla baronessas 3 banor :3 Ni ska vara utklädda till vad ni vill :). Vi gör detta på skojj :) 
 
Onsdag - Eftersom förra veckans testning av uppdatering glömdes så gör vi ett nytt försök denna vecka! :)
17-18 :) 
 
Torsdag - Kommer alice starside hålla äppelplockning i äppellunden vi samlas vid steve oh rider tillsammans :)
vi ses vid 18.00 :)
 
Fredag - Samma sak gäller trihatlonen som maria mcstar skulle hålla förra fredagen blir denna vecka 18-19 vi samlas vid steves gård. :)
 
Lördag - Förra veckans hoppnings event blev inte heller av då esther inte kunde logga in,jag var sjuk och brooke vart borta. Så hoppningen blir denna vecka. Här är inlägget om hoppningen + banorna 
 
Tid är från 15.00 tills vi är klara. Ni som blev utslagna i första tävlingen behöver EJ vara kvar efter om ni inte vill. :)
 
Söndag - Möte klockan 15.00 som vanligt. :)
 
+ att jag INTE tog upp det viktiga ämnet idag på mötet för att det var alldeles för många borta så jag skriver ett inlägg om detta under denna veckas tid och tar upp det på söndagens möte. :)(om fler kommer såklart)
Så ja, hoppas ni får en trevlig vecka! :)
 
Kram Jenny :)






      Namn:
              Kom ihåg mig?

      E-postadress: (Valfritt)
      
      Blogg/Hemsida:
      
      Kommentar:
      
      
Trackback